Evacuarea lui Vadim...
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
Marina, stiu multi oameni care au crezut (sincer) ca WC Tudor inseamna justitie. Mi-e greu sa cred ca oamenii astia digera justitia asta cu spume la gura.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
capcaunul spune:
Vadim a cedat.
Prima lui grija acum este, conform propriei declaratii, sa rezolve www.hotnews.ro/stiri-esential-8178376-incercare-evacuare-circ-prm-vadim-tudor-catre-executorul-judecatoresc-iesi-afara-pitica-dracului.htm" target="_blank">problema subalternilor din conducerea partidului.
ina.click spune:
Sunt oameni in toata firea care il considera pe Vadim ....fix ce se considera si el.
Adica un erou, un justitiar, un martir, si mai presus de toate un om intreg la cap si care merita sa fie presedinte.
Edit: de altfel nu era cat p'aci? Nu ajunsese prin turul 2, sau ma inseala de tot memoria?
30 +
maru spune:
nu-l da nimeni in judecata pentru agresarea executorului judecatoresc? vorba aia, e public!
ari spune:
Ba da, doamna insasi. Asa am citit in articolul dintr-unul din link-urile date mai sus. Ar fi fost culmea sa-l lase pe bipedul acela scabros sa-si continue linistit mizeriile. Macar de-ar primi o pedeapsa exemplara ipochimenul!
Deus spune:
ce reactii "civilizate", circ de doi bani...efectiv am inchis televizorul cand l-am vazut cum se manifesta
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
Marina spune:
era sa ajunga, acum 15 ani tin minte ca si taica-meu ii cumpara fituica, era o noutate pe piata, dar anii au trecut si cred ca in ciuda rateurilor noastre tot am mai priceput cate una alta din politica drept pt care vadim nu a intrat in parlamentul RO. si sper sa acordam si alegerilor pt parlamentului european o oarescare atentie astfel incat vadim& co sa apartina istoriei.
Rufus spune:
Cei ce comenteaza (avizat) fenomenul politic spun ca WC Tudor isi permite sa faca asa ceva (batjocorirea reprezentantilor autoritatii) pentru ca, dpdv politic, este tinut in brate; desi mai putine ca in trecut, procentele obtinute de nebun si partidul sau in diverse alegeri sunt negociate de absolut toate partidele care intra in parlament. Asa ca stie ca n-are ce pati.
In plus, un partid fara doctrina, program, solutii, cum e partidul schizofrenicilor lui WC Tudor, traieste numai din scandaluri. Pe care le face de cate ori are ocazia. Evident, cu complicitatea televiziunilor si, in general, media.
Ia imaginati-va ca nu ar fi filmat nimeni acolo...la cine mai latra lingaul? Poate la cateii din curtea casei.
Ce va pati? Va primi un nou sediu, asa cum l-a primit pe asta, atunci cand a fost evacuat din precedentul, prin 2007, parca.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
felicic76 spune:
Citat: |
Ce va pati? Va primi un nou sediu, asa cum l-a primit pe asta, atunci cand a fost evacuat din precedentul, prin 2007, parca. Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
hai ca nu cred asa ceva...sa mai primeasca ditamai viloaia de la portocalii??? Nu cred, cu tot procentul lui... cei de la putere nu stiu cum sa se mai miruiasca intre ei si ar face pomana lui Vadim??? Asta chiar ca mi s-ar parea culmea si ar insemna ca eu sunt duda rau la politica... vorbesc acum nu ca m-as pricepe vreun pic, dar ca habar nu am ce inseamna politichia asta pana la urma, ce vrea ea de la mine de are nevoie si de votul meu????
Cam toata lumea mai stie cate ceva de prin culise de la PRM, nu vb de barfele inerente, chelnerii unor localuri il adora pe CVT: este asa cu bun simt si lasa asa bacsisuri generoase!!! dar de la asta si pana la a-l vota...cale lunga pentru toata lumea...
Cred ca daca ma zburataceam la vreun p...oi/ pustan (scolit trei luni sa devina organ) de la rutiera, a cinzecea parte cat s-a infoiat el la tv aveam cazier si dosar penal cu toate interventiile si va vorbeam acum de la "Bulaul Liber sau nu" via internet...
Am trecut printr-o exec silita la firma unde lucrez, in 2003, din 2006 functionam pe jumatate din suprafata legal acordata, avem acte hot.judecatoresti si pentru cealalta parte, am schimbat 3 exec. judecatoresti,(intreaga proprietatea a fost cumparata la licitatie publica, cu strigare si platita cu bani cash,nu mai vb de garantii ce nu au fost inapoiata atunci cand s-au ivit problemele), dar NICIODATA sefii mei nu au facut tamtam la organe, luau calmante, se bagau unii pe altii in fata, "ai mai calmi se duceau sa discute si ei, alaturi de avocati)
Este inadmisibil ca un reprezentant al poporului MEU, al tarii MELE sa se comporte asa si sa imi mai vrea si votul...