Prietene la bine si la greu -96
Raspunsuri - Pagina 2

laura - andreea spune:
Dankutza, zwei Sachen - macar o greseala sigur am
: au fost ok cerealele?
Nenea cu ferma nu stiu daca vine acasa, trimite-i un e-mail si vezi ce zice (ti-am trimis PM mai demult cu toate detaliile). Personal, am fost super multumita de produse iar pretul, in comparatie cu cat platesc aici, a fost mai mult decat ieftin (eu am mai luat si ceva conserve facute de el).
poze

mihamora spune:
Laura-andreea - incearca sa ii faci aerosoli cand doarme, sa nu mai planga, la noi doar asa functioneaza, altfel nu sta deloc. Cu ce ii faci aerosoli? Multa sanatate!
Lyly-super dansatorul tau!
Gabi - foarte fain se distreaza copilasii tai
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

padi spune:
'neata!
Gabitza, suplimentez si eu cafeaua . Poate apar fetele.
Eu sunt putin zombi. Laura se trezeste de 1000 de ori pe noapte. Ne iese si o masea, poate fi si aceasta cauza...
Va las un filmulet, sa ne vedeti cum www.youtube.com/watch?v=jV4BbZOCH7I1" target="_blank">mergem.
Revin mai tarziu.
Adriana de
Laura (08.12.2009)

laurairina13 spune:
Niatzaaaaaaaa!
rise and shine Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU

dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura - andreea Dankutza, zwei Sachen ![]() ![]() Nenea cu ferma nu stiu daca vine acasa, trimite-i un e-mail si vezi ce zice (ti-am trimis PM mai demult cu toate detaliile). Personal, am fost super multumita de produse iar pretul, in comparatie cu cat platesc aici, a fost mai mult decat ieftin (eu am mai luat si ceva conserve facute de el). |
Saru'mana pt cereale si pufi.

Ce conserve ai luat de la bio-nenea?

Ramonika spune:
neata,
gabi si padi multam de cafea
monis numai azi nu e maine cand e ziua kreliei.
licu mama, ce de-a martisoare, cand le-ai facut pe toate?
dy sper sa n-ai dreptate. cretulina de-abia daca bea cateva guri de apa pe zi, pe langa supt...
padi si a mea se trezeste de 100 de ori pe noapte. sta sa iasa o maseluta, de-ar iesi o data, sa-si revina, ca si eu is zombie...
Ramonika

zebra roz

laurairina13 spune:
Fetele va invit sa va bucurati vederea cu MARTISOARELE MELE
ma rog..o parte din ele, restul sunt inca vreo 4 postari tot la eticheta martisoare :)
Ma gandeam sa le vedeti pe blog sa le cititi si povestea Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU

monica_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Niatzaaaaaaaa! ![]() rise and shine ![]() ![]() ![]() Firefly's shop ![]() ![]() |
abia astept 1 martie

Mami fericita de printesa Mariuta