***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(129)
Raspunsuri - Pagina 23
madaiulia spune:
Chiqui linisteste-te, totul o sa fie bine. E normal sa ne facem grji in sarcina, pentru ca ne dorim bebele din burtica si vrem ca totul sa fie bine. Dar eu zic mai bine sa te bucuri ca nu ai greturi, decat sa iti faci griji pentru lipsa lor.
Addinel sigur ca imi poti trimite pm. Nu trebuie sa ma intrebi inainte, poti trimite oricand vrei. Eu cred ca e ok ce folosesti tu. Exista si vitamina D3 picaturi care se administeaza in loc de Vigantol.
Ella si mie mi se pare ok ca ati apelat la psiholog. Eu tot militez pe unde pot pentru a se acorda mai multa importanta consilierii psihologice.
Addinel si eu aveam tot felul de temeri legate de Andrei si de modul in care il cresc si daca e ok sau nu. Asa ca si eu am apelat la un psiholog. La noi nu vine acasa, merg eu la ea de cateva luni, dar mie mi se pare ca rezultatele sunt super ok.
Face cineva capitol nou? Cine vrea sa nasca prima?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Al_Ma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chiquitita Liviana, merci, asa sa fie! Vas, rezista ca nu mai e mult! Mai fetelor am si eu o problema...psihica...De cand am facut testul de sarcina (fix 14 zile de la conceptie) nu am mari greturi, doar disconfort la sani, mai mult sau mai putin in fiecare zi. Am fost la dr, am o eco cu o sarcina mica de 4-5 sapt. Si ma macina un gand: daca mi s-a orit sarcina in evolutie? Ca asa am citit eu ca nu prea mai ai simptome. Nici la Livia in primele luni nu am avut greturi dar aveam acolo, o hemoragie, o treaba. Mai am 2 sapt pana la urmatorul control si innebunesc pana atunci. Mami de Livia (8 iunie 2007) |
Pai, dupa calculele tale, cat ar fi trebuit sa aiba sarcina la eco? Nu corespunde varsta? Eu sunt patita cu sarcina oprita in evolutie si, intr-adevar, nu am mai avut niciun simptom dupa ce mi s-a oprit, adica inainte de asta imi era foarte somn dupa-amiaza, sanii tari, ceva greturi. Dupa, nimic. Poti sa mai faci un eco, ca nu strica, macar sa te linistesti, desi cred ca nu e nimic in neregula. Sarcinile se opresc in evolutie mai mult la prima sarcina.