***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(129)
Raspunsuri - Pagina 15
Madi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Al_Ma La Medlife Grivita am fost internate. Si eu am abonament la Medlife pentru toata familia (nu include si internare), dar nu stiu ginecologii de-acolo. De azi am inceput sa iau din nou Erdomed. Am mai luat si in decembrie, si la inceputul lui ianuarie, cand am mai avut probleme cu tusea, dar acum e mai rau un pic pentru ca ma si dor plamanii. Aveam programare la dr. Mihaltan de dimineata, dar nu am fost ca eram inca in spital cu Mara. Poate ajung saptamana viitoare. Alina si Mara (27 iunie 2007) |
Alina si cu ce au tratat-o pe Mara? Acum e bine? Eu ii alternez panadol cu nurofen la 4 ore, dar nu prea ii scade sub 37.7 sau 5. Am maine programare la un pediatru la Medlife, dar sa vedem cum trecem peste noapte. LA ea e mai rau ca nu accepta nici supozitor, si cu greu i-am pus comprese cu apa.
Al_Ma spune:
Cand am ajuns la Medlife, avea 40. ii dadusem Nurofen cu o ora inainte, dar nu apucase sa-si faca efectul. I-au pus un supozitor cu Novocalmin. Apoi pt febra (peste 38.5) i-au dat alternativ Nurofen sirop si Paracetamol intravenos (a avut branula tot timpul).
Madi spune:
Ana e mai bine, nu a mai facut de ieri febra. Am fost la doc si a zis ca e f rosie in gat, ii dau in continuare nurofen, aerosoli cu dexa, acc si ser fiziologic, tantum verde si decasept de supt.
Al_Ma spune:
Mara se trezise joi ragusita, dupa febra aceea mare si ii dadusera aerosoli cu adrenalina la 6 ore timp de 3 zile, parca. I-am facut in spital, dar acasa nu i-am mai facut, pentru ca nu a fost deloc ragusita dupa aia. Mara e si acum cu temperatura, are 38,1-38,2, azi-noapte la 12 avea 39,2. Nu stiu cat o mai tine, ca deja sunt 5 zile. A inceput sa si tuseasca, ieri tusea mai sec, acum productiv.
bettyR spune:
Al_ma, eu zic sa o mai duci la un dr sa o asculte la plamani, ultima data cand a facut alexandra febra 5 zile de 38.5 a facut pneumonie. Poate nu e cazul, dar eu as duce-o. Laringita, faringita sunt destul de urate, 2 saptamani a tinut-o pe alexandra in decembrie, cu tuse, raguseala, dar fara febra.
Sanatate multa Marei si Anei!
blue_night spune:
Buna dimineata,
Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat.
Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii
Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o saptamana minunata!
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
lbelciug spune:
Alma, si noi am trecut prin febra zile in sir, raguseala, muci, tuse. Ne-am facut bine abia dupa ce am inceput administrarea cu Klacid. Cred ca si la voi e cazul de antibiotic. Il mai tin si azi pe B acasa, de maine va merge la gradi.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Al_Ma spune:
Doamne fereste!! Nu, inca nu e cazul de antibiotic. La analize nu a iesit nimic bacterian, i-a luat si exudat. Nu mai are temperatura (nici subfebrila), doar tuseste. Miercuri o duc la Samuila si Cernatescu. Intre timp, ii dau Eurespal.
alynta27 spune:
Salutare! Multumim! La noi e mai bine.
Sanatate mamicilor bolnave si copiilor!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra