Profesie...vrajitoare???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Stirea nu spune ca legea care impoziteaza "vrajitoria" in Rom este o transpunere a unei Directive Europene.
Mie imi pare absolut normal sa se impoziteze si venitul ghicitoarelor, astrologilor, vrajitoare si ce-or mai fi ele.
Ceea ce chiar nu stiu si sunt foarte curioasa este cum or sa o faca, cum vor pune intr-adevar in aplicare asa ceva.
Cum vor sti ce sume castiga respectivele persoane astfel incat sa le impoziteze? Vor merge pe declaratii de venit, ca la alte profesii liberale? daca da, atunci clar nu o sa mearga fiindca nu stiu zau cine va declara ceva.
Deci astept cu interes sa vad ce 'iese".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Daca alaturi "profesie" de "vrajitoare", sigur ca poate suna ciudat.
In fapt, nu este profesie - ci ocupatie (de altfel, nomenclatorul COR asta clasifica, nu profesiile - acestea fiind altceva).
Si mie mie se pare firesc ca orice activitate/ocupatie din care se castiga bani sa fie reglementata, prin urmare fiscalizata - acesta cred ca este unul dintre motivele inscrierii in COR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutz

Stirea nu spune ca legea care impoziteaza "vrajitoria" in Rom este o transpunere a unei Directive Europene.
Mie imi pare absolut normal sa se impoziteze si venitul ghicitoarelor, astrologilor, vrajitoare si ce-or mai fi ele.
Ceea ce chiar nu stiu si sunt foarte curioasa este cum or sa o faca, cum vor pune intr-adevar in aplicare asa ceva.
Cum vor sti ce sume castiga respectivele persoane astfel incat sa le impoziteze? Vor merge pe declaratii de venit, ca la alte profesii liberale? daca da, atunci clar nu o sa mearga fiindca nu stiu zau cine va declara ceva.
Deci astept cu interes sa vad ce 'iese".

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Norma de venit. Si se rezolva si cu baza de calcul a impozitelor.

Daca exista oferta si oameni dispusi sa plateasca pentru asemenea servicii de ce n-ar exista oficial?

De vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Da' vrajitoarele de ce nu au trimis tot felul de vraji catre cei care au inventat aceasta lege? Ca daca ar fi chiar asa de bune in domeniu, legea se oprea in stadiul de proiect de lege

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Sunt fermece pe termen lung. Ia sa vezi cum incep nevestele sa-i lase si DNA-ul sa le bata la usa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mediajust

Sunt fermece pe termen lung. Ia sa vezi cum incep nevestele sa-i lase si DNA-ul sa le bata la usa!

"Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).

Ma gandeam la ceva mai "extra"...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Pai de aia o sa-i lase nevestele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Pai a zis una dintre ele ca face ea o vraja cu piper guvernantilor si-atata le-o fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

In sua exista "psychics" care inseamna cam acelasi lucuru cu "cliarvoyante"

Mergi la inceput