Fluturasi de martie-aprilie2011(112)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

mai este un pic si merg la doctorabia astept,nu mai pot de nerabdare

29 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Yasmi, legat de impozitul pentru pre/postnatal stiam ca se opreste 10,5% din salariul minim pe economie (salariul era 600 ron, deci impozit vreo 63 Ron, acum s-a facut 700 deci creste putin). Nu sunt sigura in ce masura influenteaza schimbarile din legea pensiilor incepand cu 2011, ca n-am apucat sa citesc (abia ce am revenit la birou), dar promit sa ma interesez si o sa-ti trimit mesaj.

Donna_Ly
Saptamana 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

anaxena tu ziceai de mameloanele triunghiulare de la nuk? alea sunt mai bune? de ce?
biberoanele cu tetina ortodontoica....sau cum ii zice adica cum? ce forma este aia ca eu chiar nu stiu

S-a intamplat minunea mult asteptata32+

AMR 7 sapt!!!

nu eu ,nu eu!!!
eu sunt pro cele de la Avent,pt ca sunt mai moi comparativ cu chicco..de la Nuk nu shtiu nimic..n-am folosit

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

si eu tot de la avent am folosit..o minune de inventie au fost pt mine, m-au salvat de niste dureri si rani in carne vie..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donna_Ly

Yasmi, legat de impozitul pentru pre/postnatal stiam ca se opreste 10,5% din salariul minim pe economie (salariul era 600 ron, deci impozit vreo 63 Ron, acum s-a facut 700 deci creste putin). Nu sunt sigura in ce masura influenteaza schimbarile din legea pensiilor incepand cu 2011, ca n-am apucat sa citesc (abia ce am revenit la birou), dar promit sa ma interesez si o sa-ti trimit mesaj.

Donna_Ly
Saptamana 28 +

iti multumesc frumos.
deci chiar dc e venitul fff mic (de ex 300 ron) scad astia 63 ron, nu??

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan32+ Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

pe aici si eu.....

ma intrebati de ce sunt supi......pai mi se pare micut bb :(((

AMR 7 s !!!

hai mai bbyasmi..pai nu ziceai ca nu vrei bb mare ? daca e in grafic atunci nu vad care-i problema...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

pe aici si eu.....

ma intrebati de ce sunt supi......pai mi se pare micut bb :(((

AMR 7 s !!!

hai mai bbyasmi..pai nu ziceai ca nu vrei bb mare ? daca e in grafic atunci nu vad care-i problema...

pai nu mare dar nici micut-micut

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Citat:

sunt tare curioasa cat pot sa pun de azi intr-o sapt daca nu mai tin cont decat de cantitati......

AMR 7 s !!!

acum nu vreau sa fac eu vreo teorie..dar sincer nu cred ca are legatura..eu intre sapt 28-30 cand a avut loc cea mai mare crestere a burticii ( evidenta cum ati zis si voi ) am mancat rational si fara sa exagerez si fara mancare seara..a fost singura perioada cand am avut si eu grija cat de cat..si cantarul a luat-o razna si burta mea la fel..
acum de sarbatori insa, sapt 30-32 am mancat ca un purcelus..orice, oricat la orice ora..si dulciuri si grasimi si de toate..si cantarul a stagnat si burta la fel..

deci...habar n-am cum e cu dezvoltarea asta..dar sincer bb se dezvolta in ritmul lui si nu al nostru..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

aici e un frig de crapa pietrele!si eu am dormit ca valiza si nu am iesit la plimbare inca ,deci clar ca o sa trebuiasca sa ies dupa ce vin de la eco,si sigur o sa fie si mai frig...dar ce sa fac ,trebuie sa l misc un pic pe bebelin
oare chiar s o fi suparat strumphi,ca e chiar ciudat ca nu a mai postat nimic de cand cu reducerile alea?
strumphule nu fi rea si nu te supara dintr o prostie ca asta,hai spune ne ce mai afci,mai incanta ne cu povestioarele tale,nu ne priva!uite,un mare si pt tine sa revii

29 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

miki tu esti un caz mai "ciudat" pai la mine se vede zilnic in plus daca o tin in ritmul tau de la sarbatori
las ca fac acum proba si iti spun..

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu cred ca au si ei pusee de creshtere,exact ca dupa nashtere
vai ce ma amuzam cu sotzul...cand era Maria mai maraita,ne uitam unul la altul si ziceam: "are puseu"!! sau "cred ca are un colic" si acum imi vine sa rad

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput