Fluturasi de martie-aprilie2011(112)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lalely, fata. chiar ntrebam de tine. imi era dor de tine!!

cami,...eu acum fac ciorbica de fasole cu ciolan... eu cam sunt la extreme ori mananc putin-dar putin ori cand imi e pofta de ceva exagerez si mananc pana simt ca nu mai pot

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan32+ Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cred ca mi s-a sters mesajul kilometric pe care l-am scris
deci revin...
lavi ghici ce am papat eu de dimineatza? clatite din faina integrala, ou si pa minerala umplute cu branza de vaci , ca de ...regimul....parca nu se mai facea dimineatza odata.....
anaxena si lavi si simonu scoateti painea din alimentatie ca ramaneti fara energie... nici eu nu am voie sa o scot de tot...mai bine ZAHARUL...
wmagnolia, nu iau pastile pt diabet, din cate stiu eu doar insulina e permisa e sarcina, dar nu e cazul, doamne fereste... eu tin regimul dupa hartie in sensul ca-mi calculez carbohidratii, am 6 mese pe zi si la fiecare 3 saptamani imi face profilul glicemic adica imi ia sange de 8 ori in 24 de h si vede nivelul glucozei..slava Domnului mi-au iesit bine pana acum si sper sa iasa si in continuare...
nu fac excese si nici scapari n-am avut...totul e conform sfaturilor lor si nu pap nimic nou..fara sa le cer voie si stau cu calculatorul si cantarul langa mine..
a si ei de fiecare data cand ma internez imi iau si urinocultura ca spun ca sunt mai multe sanse la persoanele cu intolerantza la glucoza si diabet sa faca infectii urinare..

mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11

Mergi la inceput

ailed eu nu scot painea. eu mananc paine, cu masura.

deci acum imi trecea prin minte ca bb meu e cam micut :( cred ca ar cam trebui sa ma pun sa mananc o saptamana mai bine, mai cantitativ si sa vad apoi la eco daca a crescut mai mult. offffffff........nu vreau sa fac un bb mic-mic :(( sper sa aibe 3300-3500 gr.

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

f bine lavi, ca nu scoti painea...baga proteine mai multe ca sa creasca bb.. incearca sa te opresti cu zaharulstiu ca e greu , dar crede-ma ca nu e imposibil si eu inainte sa incep regimul eram ca tine tot tb sa pap ceva dulce, chiar daca nu mai mancam mancare...zaharul il agita pe bb ( deci consuma el ceva) si restul se pune pe noi....cand vrei ceva dulce incearca fructe, ca au zahar natural si usor de prelucrat de organism...
( ce as da acum sa pot sa iau un platou cu fructe si sa pap cand imi plezneste burta...cand il vad pe la meu ca mananca 2 portocale odata sau 2 mere imi vine sa-l bat)

69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Buna fetelor! va citesc si eu tare curioasa. Si scrieti nu gluma!
Tot am vazut ca vb de poze cu burtici , dar nu vad unde sa intru, decat la madutza. imi spuneti si mie unde sa intru sa va vad, ca tare imi plac burticile! bine asta daca vreti sa fiti "vizionate"!
Pupici pe burtici!

...asteptand o minune in viata mea!
22w
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

ailed tocmai ca de protene am uitat in ultimul timp :(( si inainte mancam aproape zilnic gratar cu legume. in sarcina trecuta beam 1l de lapte pe zi, acum 1 cana la 2 zile :((

sunt hotarata!!! de azi revin la o alimentatie sanatoasa asa cum o aveam inainte si la inceputul sarcinii. de la care m-am abatut drastic.
voi avea din nou 3-4 mese principale pe zi si 3 gustari. in fiecare zi voi incerca sa imi fac un meniu pt a doua zi n care sa acopar cam tot ce am nevoie. nu voi scoate dulciurile, pt ca nu vreau dar asa cate putin dupa fiecare masa e ok.
merg sa imi scot pieptul de pui de la frigi sa imi fac un gratar dupa masa.

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

madutza- era o gluma,na. cam proasta ce-i drept, dar na.am ras amandoi un pic. arata cat de stresat e si el, desi nu se manifesta.eu am bocit aseara, am adormit, ma gandesc ca el s-a gandit la asta prima data cand a deschis ochii dimineata, mai ales ca primul lucru pe care l-a facut inainte sa se dea jos din pat, a fost sa ma mangaie, sa-i simta, poate si sa plece el mai linistit la servici, poate si sa ma lase pe mine mai linistita acasaof, ieri eram asa speriata, ca incercam sa spun "Tatal Nostru" in gand si ma incurcam, saream randurile, uitam cuvinteleo luam de la capat iar si iarma agndesc ca pan acum am stat linistiti, ne-am lasat in voia Domnului, nu eram atasati prea mult de sarcina ingeneral, dar acum suntem atat de aproape,atat de aproape incat parca nu acceptam sa se intample ceva, sa pierdem tot si s-o luam iar de la capat.
"este grele" ptr noi e mai greu psihologic, decat fizic. va mai innebunesc si pe voi pe aici, vreo luna, 2( ?!) si apoi..am sa va desfat doar cu mesaje frumoase foc
strumph- da-ne un semn de viata. dc nu intri tu sa scrii, intru eu si ma vaicaresc ca o curca plouata

28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

neata..greu am razbit sa va citesc

acum nu mai am timp de scris ca trebuie sa fug in parc si e un frig..brrrr..nici un degetel n-as scoate afara..dar ce sa facem, trebuie sa-mi obosesc prichindelul..

spun doar felicitari lui bbyasmi si simonei pt eco

si strumph, sper ca esti bine hai repede la apel ca vad ca n-ai mai dat nici un semn de viata si ma simt cu constiinta incarcata si chiar n-am avut intentia asta, sper sa recitesti mesajele mele daca mai ai inca indoieli si sa-ti treaca repede repede ca scot un pupic si sper sa apari pana la pranz cand mai pot intra

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

viss

69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Abia acum imi iau inima in dinti si ies afara. AM scris pe un site pt un sfat de amenajare living... e tare dificil, nu reusim sa ni-l imaginam. VOi stiti unde as mai putea cere sfaturi???Chiar si contra cost..o firma specializata ceva...

Lavi, nici eu nu vreau copil mic. Sincer vreau sa aiba tot cam 4 kg...asa sunt obisnuita, mi-e mai usor cu un copil mai mare, nu ma stresez dc pune pe el sau nu, dc DOamne Fereste e vorba de vreo boala ceva stiu ca are ceva carnitza pe el...Eu vreau sa fie in jurul a 4 kg...sincer spun.

Ailed dota...sunt tare curioasa cum imi iese de data asta glicemia la cate prostii am mancat...Deci la paine nu renuntam...

Lalely, ma bucur c-ai aparut, scrie-ne mai mult, cand poti!

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput