Fluturasi de martie-aprilie2011(112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

oooooo simo@!!!!! eu nu!!!!! maxim 3500 gr.....

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan32+ Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor cat avea bebe al vostru la 28 saptamani??

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Yasmi si Simo..felicitari pt eco...
Cam de cand trebuie inceput masajul pe sani si cu ce crema ziceati???
Recunoasc ca am citit dar am uitat...

24+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

salutari si un mare pentru voi toate!
viss,te inteleg perfect ,si eu sunt la fel de stresata si gandesc exact ca tine,asa am fost si noi,la inceput ne am lasat in voia Domnului si nici nu am fost deloc optimista,eram pregatita in orice moment sa se intample ceva rau,dar acum,dupa ce l simt si l iubesc deja atat de mult si mi am facut iarasi iluzii,simt ca as innebuni daca s ar intampla ceva rau!oricum sa ne rugam la Doamne Doamne sa fie bun cu noi si cu bebicii nostri si sa ne ajute sa ducem sarcina la termen si cu bebici sanatosi si fumosi!

29 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

ailed - multumesc ptr. eu una, cand iti vad postarile, ma apuca asa o rusine ptr. stresurile mele, ptr mine tu esti modelul, exemplul cel mai real, de putere,rabdare, forta de a o lua de la capat,niciodata nu te-am auzit smiorcaindu-te ca mine..dar ce-o fi in sufletul tau, doar tu stii si Dzeu. multe flori ptr o viitoare mamica foarte, foarte curajoasa

28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

alied_dota Mie doctorul mi-a spus ca sunt pastile care nu afecteaza copilul. A zis si un nume dar am uitat.
Eu imi iau singura glicemia de 4 ori pe zi ca mi s-a dat un aparat special si am un carnetel in care trec indicii glicemici.
Paine nu mananc. Dar am inlocuit-o cu niste biscuiti facuti din ovaz ( fara zahar bineinteles)

Asteptand o minune 6+months

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

fetelor cat avea bebe al vostru la 28 saptamani??

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

la 28 s incheiate 1300 gr.

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan32+ Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

vai fetelor,ce putin mancati voi fata de mine,cand citesc ma simt ca un monstrulet flamandpai daca va spun ca eu am mancat azi 4 felii de paine in ou,1 flie de paine cu margarina si dulceata,o cana de ceai,mamaliguta cu lapte ca am nimerit la mami meu si aveau pe masa si nu m am putut abtine si o portocala si acum va imaginati ca explodez deja,nu?si parca de greata as mai manca o portocala dar ma abtin pana mai tarziu ca nu se mai poate asa...
azi merg la eco la 6,abia astept sa mi vad inimioara mica si draga!e asa de activ in dimineata asta

29 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

lauriciu - off, sa ne ajute Dzeu !!si sa ne asculte , dc are timp, rugaciunile. erau niste interviuri la TV de Craciun - ce va doriti de la noul an? unii ziceau cariera, altii casa, masina, plimbari..ma intreaba sotul - si tu, draga mea, ce-ti doresti? bebelusiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!
nici nu stiu de ce m-a intrebat, ca era asa de logic

28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

multumesc mult viss. am cunoscut si alte mamici care au patit ca mine... din pacate sunt destule, stiu o tipa care a nascut acum in decembrie o fetitza sanatoasa dupa ce pierduse o sarcina la 34 de sapt... din motive de trombofilie... asa ca sper ca de data asta sa fie bine si la mine, cu gandul la Doamne-Doamne, cu 50 mg de aspirina luate zilnic, nu stiu cand ma trece pe clexane....ca am aptv 23 si pai 4.1, tu sti mai bine despre ce e vb...( daca ai putea sa-mi spui si mie bine ar fi)ca dr mi-au zis nu e o pb...si atat...
stiu cam ce e in sufletelul tau... si la mine acum la sarcina asta au fost 2 dar unul s-a razgandit la 6 saptamani si s-a retras asta e...dar stiu ca tb sa fie greu cu doi in burtica si cand sti ca pot veni mai devreme grijile sunt mai mari...dar o sa vezi ca totul o sa fie bine...acum e timpul sa ne implinim si noi visele...

mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11

Mergi la inceput