FIV la Sibiu (22)
Raspunsuri - Pagina 28
uratica spune:
buna fetelor!
felicitari celor care au reusit!le doresc o sarcina usoara si la termen!
insa..am si eu o intrebare..daca pot sa-mi raspunda proaspetele mamicute..ce protocol ati urmat??a avut careva dintre voi protocolul scurt?
multam anticipat! si o zi buna!
ramo_29 spune:
Am luat astazi rezultatul la beta si este 147,7(in ziua a-10-a de la ET)si luni ma duc la eco...sper din suflet sa fie bine.
Cati acum u urmezi sa ne dai vestea cea mare
Va multumesc tuturor si va doresc sa ma urmati
adnana80eu am avut protocol lung: am facut in 22 dec.diphereline,din 7 ian-19 ian puregon si in 21 ian punctia.
cati_puck spune:
Felicitari, Ramona!
Sarcina usoara si copil/copii sanatosi!
Nu m-am indoit nicio clipa ca o sa reusesti.
Multumesc pt incurajare, sper din tot sufletul sa te urmez. Sunt asa de speriata ca nu am simptome, doar ceva dureri premenstruale si o insomnie de am dormit 1 h (probabil de la stres).
ramo_29 spune:
Cati stai linistita ca nici eu nu am simptome,nu te mai stresa ca ii faci rau la bebe o sa fie bine.
P.S cine face un capitol nou?
gabri-ela spune:
ramo ce ma bucur si pt reusita ta. Vad ca s-a inceput acest an cu bine si sa dea Dumnezeu cat mai multe reusite.
Sa ai o sarcina usoara in continuare
nokianne eu am avut beta de 118 in Z9 de la transfer.Am transferat 2 embrioni dar pana la urma am ramas cu un VICTORIOS.
Prin saptamana 5 de sarcina am avut o sangerare de o zi si cred ca atunci am pierdut un puiut. Dar asa a vrut Dumnezeu sa se intample, iar peste putin timp a sa aflu ce am. Pentru mine nu mai conteaza, sanatos sa vina pe lume.
Bafta tuturor fetelor care asteapta rezultatele la beta, dar si celor care se pregatesc pt FIV.
Pupici
14 +
Multumesc Doamne!
adriana_1978 spune:
Bravo fetelor hai si tu caty cu rasp bun,datorita voua prind si eu incredere in mine sa incerc sa fiu pozitiva in tot ce gandesc in cea ce priveste sa ramai insarcinata va multumesc poate imi trimiteti si mie nokiane si ramo un mes pe PM cu ce probleme ati avut pana acuma pls
adnana80 spune:
Multumesc Ramo_29 pentru raspuns!
Eu fac protocol scurt si vroiam sa imi aranjez cat de cat zilele de concediu.
Bafta si tie,Caty, o sa vii cu raspuns pozitiv, iti tinem pumnii!
Poti sa imi spui si mie daca ai facut ecografia de dinaintea inceperii stimularii in Bucuresti? Nu stiu unde sa ma duc sa fie ok...
nokianne spune:
Ramo tu te-ai programat la Sibiu pentru ca ai sunat nu-i asa? Ca eu am trimis mail si nu mi-au raspuns dar o sa insist la tel maine
Uratica si adnana eu nu am avut nici stimulare si nici punctie pentru ca am facut FET cu embrioni criorezervati...
CATI fii pozitiva si nu te descuraja!Noi fetele de pe aici iti transmitem prin forta gandului multa putere ca sa treci mai usor peste aceasta asteptare!Nu te mai stresa cautand simptome ca nici eu nu am avut si sa stii ca si la mine, prin ziua 9-10 am avut ceva dureri ca cele premenstruale dar ... cred ca a fost de bine asa ca si la tine trebuie sa fie!
Gabri_ela iti multumesc pentru raspuns.
Monaramona sa stii ca nu te-am uitat! Stiu ca numeri zilele si parca azi e ziua 8 nu-i asa? Si de tine suntem alaturi
cati_puck spune:
Multumesc mult pt incurajari! Doamne-ajuta.
Adnana, da, eu am facut ecografia de dinainte de incepererea tratamentului la CMU in Bucuresti.