FIV la Sibiu (22)
Raspunsuri - Pagina 19
essperantza spune:
Hello Misspii !
Mi-a venit rezultatul de la triplu test si toul este ok!
Acum ma voi duce la morfologie fetala abia in saptamana 22.
Tu ce mai zici? Cum te mai simti?
Te pup ! O seara buna
Andrreea spune:
Lorelei sunt convinsa ca pot afla multe..dar as face HSG-ul numai ca sa nu compromit FIV-ul din motivul asta.
O sa-l sun pe dr I cand o sa-mi vina menstra ca sa il intreb si cat timp trebuie sa iau anticonceptionalele.Cred ca o sa-mi vina menstra inainte de 4-5 februarie.
Multumesc din suflet pentru raspuns,esti o draguta
misspii spune:
Servus Essperantza!
Ma bucur ca ai rezultat OK la triplu test.Eu ma simt f bine dar nu pot sa dorm aproape deloc.Pe 3 feb ma duc la control si abia astept sa vad ce fac gemenii.Eu am facut dublu test si a fost OK ,nu stiu daca mai fac si triplu.
Te pup si mai vorbim.Ai grija de voi!
lorelei78 spune:
Andrreea,iti va trebui trimitere pentru HSG,banuiesc ca poti sa o iei de la orice medic.Se poate face si in maternitate procedura,eu asa am facut.Vorbeste cu dr I.Eu il tot sun si il stresez cum am cate o nelamurire.Acum trebuie sa-l sun sa verific si cat se tine tratamentul asta cu AC.Am fost la dr in Bv pentru culturi cervicale si m-a intrebat daca o sa iau AC mai multe luni.Am ramas masca,nici macar nu mi-a trecut prin cap asa ceva.Dar scriau fetele ca se iau in jur de 21 zile.Eu o sa verific cu dr I,ca acum ma mai streseaza si chestia asta.UfffffCat stres poate exista pentru Fiv-ul asta,Doamne!
Uratica,eu am facut analizele la Medlife (fosta PDR Livada Vulturului).Au si pe Turnului clinica si nu se sta atat la coada,e mult mai liber.Am mai facut analize anul trecut la Bioclinica si la Medo.Din cate stiu,Bioclinica,Medlife si Hiperdia sunt cele mai bune in Bv...Cand esti programata pentru FIV?Esti la dr I?Eu cred ca voi face in martie,in februarie trebuie sa iau AC si sper ca numai in februarie,ca nu mai am rabdare si vreau ca in martie sa fac FIV.
leonardo2007 spune:
Multumesc Alecori pentru explicatii. O sti doctorul ce-o sti de-mi face protocol lung.
Eu voi incepe tratamentul dupa menstruatie .. adica in jur de 9-10 Februarie. A zis ca dureaza 12-14 zile (in functie de cum raspunde corpul meu). Si va face embriotransfer in Z3 (2) sau in Z5 (1). Uterul meu are o forma mai ciudata (uter septat in spate) si a zis ca e mai riscant pentru mine cu 2.
Deocamdata nu am emotii ... doar la anestezia aia de prelevare ovule. Este anestezie totala sau partiala?
ramo_29 spune:
leonardo- mie mi-a facut anestezie totala,nu simti nimic...o sa te doara putin burtica dupa.La embriotransfer a fost mai neplacut ca trebuie sa ai vezica plina
cati ai incredere ca o sa fie bine pana la urma
cati_puck spune:
Ramona, multumesc pt incurajari.
Maine voi avea ET de ziua a 3-a. Cei 3 s-au dezvoltat frumos si sunt mandra de ei.
Tu sa fii relaxata. Din ce imi amintesc (dupa anestezie am inceput sa mai uit:), nu ai motive de ingrijorare.
Doamne ajuta!
Andrreea spune:
lorelei78 nu cred sa ne dea AC mai mult de o luna..ce naiba..cred ca la cele care au mai facut stimulare de curand le da mai multe luni..ca sa-si mai odihneasca ovarele..
Cat despre HSG..daca ar fi sa fac nu l-as face la stat..l-as face la un cabinet particular sau poate chiar la SB..
Daca alfi ceva despre AC sa ma anunti si pe mine,te rog frumos.
Oricum cred ca luni,marti o sa sun si eu..
daniela74 spune:
Lorelei,Andreea stati linistite fetelor,AC se iau doar o luna inainte, nu mai mult.
bafta multa si sa ne vedem la odisee
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD