FIV la Sibiu (22)
Raspunsuri - Pagina 18
cati_puck spune:
Buna.
Multumesc de intrebare, Ramona. Noi nu stam prea grozav: au fost recoltate 8 ovocite, din care 6 mature. Azi m-a sunat embriologul (cred) ca s-au fertilizat 3. Exista sperante si pt. un al patrulea, dar acum nu se vede daca a fost fertilizat mai devreme sau urmeaza. Maine vom sti mai sigur cum se dezvolta, dar par bine pana acum cei 3.
Doamne-ajuta!
lelu spune:
mai am o intrebare poate stupida cum se plateste in lei sau in euro? ma gandesc ca in lei daca preturile ne-au fost prezentate in lei, asai?
mada81lina spune:
lelu, desi nu sunt prea inmasura sa rasp, ca nu am facut FIV acolo (doar cateva proceduri), cred ca unde se scrie in lei, lei sunt, si unde se scrie in euro poti euro sau lei (la cursul BNR).
Unde am fost eu la Athena, si erau afisate preturile doar in euro, am platit ba euro, ba lei (la cursul BNR)
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
leonardo2007 spune:
Salut
Am 31 de ani si dupa o vreme de incercari nereusite pentru bebe m-am decis si eu pentru FIV.
Eu trebuie sa incep procedura de stimulare pentru FIV in Februarie, dupa menstruatia urmatoare (5 Februarie). Intre timp trebuie sa fac in ziua 21 (Sambata) o injectie cu Diphereline (ca sa opreasca activitatea normala a ovarelor luna viitoare).
Vad ca o parte din voi aveti de luat anticonceptionale o luna inainte. Mie nu mi-a zis de asa ceva …doar acest Diphereline.
Analizele mele si ale prietenului meu sunt ok. Doctorul Ispasoiu mi-a zis ca e vorba de infertilitate inexplicabila.
Bafta celor ce au facut embriotransfer zilele astea.
Va tin la curent pe masura ce incep tratamentul.
alecori spune:
leonardo2007, tu faci protocolul lung, de aceea ti-a dat dipherelin, fetele care iau ac fac protocolul scurt
lelu, la polisano se plateste in lei, cash sau cu cardul
tin pumnii fetelor care au facut ET zilele acestea!
leonardo2007 spune:
care-i diferenta intre protocolul lung si scurt?
sau da-mi un link unde sa citesc despre asta ...
multumesc.
alecori spune:
La protocolul scurt inhibarea se face cu ac iar apoi din prima zi a cm se începe stimularea cam 8 zile iar la cel lung se face in z 21 diphereline,apoi vine cm si începe stimularea cam 14 zile...
Fetelor care ati f#259;cut protocolul lung sa m#259; corectati dac#259; gresesc
Andrreea spune:
Fetelor ma obsedeaza ideea cu hidrosalpinx-ul si vreau sa imi spuneti parerea voastra..
Ma gandeam sa fac si HSG-ul luna asta..practic Fiv-ul o sa-l fac prin martie credeti ca afecteaza in vre-un fel FIV-ul?
Va rog din suflet sa-mi spune-ti si mie o parere..ca nu mai am arabdare pana o sa vorbesc cu dr I
alecori spune:
La protocolul scurt inhibarea se face cu ac iar apoi din prima zi a cm se începe stimularea cam 8 zile iar la cel lung se face in z 21 diphereline,apoi vine cm si începe stimularea cam 14 zile...
Fetelor care ati f#259;cut protocolul lung sa m#259; corectati dac#259; gresesc
lorelei78 spune:
alecori,merci frumos ca m-ai luminat in privinta AC.
Andrreea,eu chiar sunt mirata ca nu ti-a dat nimeni sa faci HSG.Nu e numai problema de hidrosalpinx,dar se pot descoperi multe chestii in urma HSG.Mie nu mi-au gasit nimic decat la HSG.Si de fapt nici acolo nu s-a vazut tot 100%,o trompa parea buna,dar la laparo mi s-a spus ca sunt ambele cu probleme.Acum desi una se vede ca s-a refacut(la eco cica s-a vazut),se scoate lichidul la punctie,se aspira,nu mai e nevoie de alta laparo.Incearca sa vorbesti cu dr I,sa stii ca dupa HSG ai sanse si pe cale naturala sa ramai o vreme.