Oradea (cap.57) primavara anului - 2011
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Intrebare urgenta:
ati fost careva la vreun medic la spitalul pneumo, recent ? aveti vreo recomandare ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
AdelaP spune:
Daria, acuma am vazut, sper sa te mai ajute informatia: DR OANA IZABELA ROTARIU poti sa mergi in numele meu. (ii o fosta colega din Cluj)Pupici
Gwendoline spune:
Buna Ziua tuturor,
In cateva luni ne mutam si noi in Oradea, iarasi alt loc ,dar mai frumos decat Bucurestiul asta ma bucura!
Asi dori sa tiu si eu cum este ,nu am fost niciodata acolo .
Caut gradinita buna , caut bona, casa de inchiriat , sala de sport buna ma rog tot ce e bun in oradea, e greu sa o iei de la capat sunt un pic cam pierduta, deja si nici nu m_am mutat!!!
Va multumesc !!
Gwendoline si Kylian
Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)
szivarvany spune:
Gwen, bun venit pe aici
Noi majoritatea stam in zona de vest unde "este" de toate
Evident noi stem la cea mai cea gradinita Prietena mea are sala de sport - si asta, evident, cea mai buna
Fata de Bucuresti iti va fi foarte usor, orasul fiind mai mic. Oamenii evident the best
Adela, sarut mana. Ce faceti ??? Nu te-am mai prins pe mess. Vroiam sa-ti zic ca am dat ieri scoica unor copilasi saraci-lipiti, din Bors, multumim
Azi sunt home, am sedinta la gradi. Doamna noastra nu e ok dar stiu ca DD nu lasa oamenii minunati sa pateasca nimic; eu stiu 17 copii care o adora
Gwendoline spune:
Mersi, eu defapt sunt din Timisoara deci Bucurestiul nu ma incantat deloc deabea astept sa plec!*
Dariana ma numesc ,am uitat sa spun!!
Deci in partea de Vest e mai bine ? Sunt de toate?Vom veni sa visitam si sa cautam o casa, sotul meu pleaca azi la Oradea deci imi va spune cum e !!
Cum se numeste Gradinita? e si pt bebe de 2 ani cu scutec?
Iar scola primara 1-4 cu specialitate Franceza exista? Gwendoline fetita mea e cu Franceza ,si profesor de pian cunoasteti? Vai sunt cam disperata dar asi dori sa gasesc inaite sa ne mutam si daca m_ati ajuta ar fi super!!
Bun atunci sala de sport e aranjat
Gwendoline si Kylian
szivarvany spune:
Despre scoala cu lb franceza nu am auzit, din pacate.
Gradi pt copii cu 2 ani cu scutec nu, la gradi iau copiii fara scutec, dar pot intreba. Tot in zona noastra este o gradi particulara, acolo poate ca da. Deci intreb
Prof pian - aici o astept pe Mercedes sa raspunda.
Fug ca am intalnire DC cu o oradeanca ce nu a scris pe aici, dar scrie la club de bebici
o zi calda va/ne dorim !
Gwendoline spune:
Multumesc Daria!
Gwendoline si Kylian
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gwendoline Buna Ziua tuturor, In cateva luni ne mutam si noi in Oradea, iarasi alt loc ,dar mai frumos decat Bucurestiul asta ma bucura! Asi dori sa tiu si eu cum este ,nu am fost niciodata acolo . Caut gradinita buna , caut bona, casa de inchiriat , sala de sport buna ma rog tot ce e bun in oradea, e greu sa o iei de la capat sunt un pic cam pierduta, deja si nici nu m_am mutat!!! Va multumesc !! Gwendoline si Kylian Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009) |
ai PM.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
marius spune:
Doar atat am vrut sa spun(scriu)
Gwendoline - bienvenue. Habar nu am de franceza dar m-am zbatut sa te salut
In rest - ai nimerit bine. Oradea? Hmmm o sa-ti placa. Oradenii - sunt(em) Ok.
Poate iesim in oras la o cafea, suc din astea....
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Gabi_K spune:
eu sper din tot sufletu' sa te muti pe strada noastra ca in zona de mijloc inca n-avem forumisti, numai la incaputul si la capatul strazii
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert