Oradea (cap.57) primavara anului - 2011
Raspunsuri - Pagina 2

szivarvany spune:
Bine ai venit , Iulia
Si eu vreau poze cu gemenii tai
Deci vine primavara >???
Care aveti idee daca mai este sau nu patinoar la Artima pe vremea asta buna ?
Si cand incepe stagiuliea 2011 la Arcadia ?
Si cam atat deocamdata
O duminica frumoasa tuturor
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

marius spune:
Saptamana aceasta vor fi temperaturi pozitive in medie 7 grade celsius ziua 2 grade noaptea, astazi si maine cer variabil soare+nori. De marti relativ innorat cu ploi temporare usoare.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

adi2003 spune:
Marius, te-ai saturat de zapada? Ai incheiat vacanta?
Pentru ca v-am obisnuit sa va arat poze cu flori, azi am adaugat cateva pe blog:
Saint Paulia - 09.01.2011
Eu deja visez la primavara.

Gabi_K spune:
aseara era gheata, am fost sa vedem:) Fiimea la 7 seara se dadea pe leagane si pe tobogane intr-o veselie Tare mult i-a placut, ca nu prea era nimeni in afara de noi
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

marius spune:
Nu m-am saturat de zapada pentru ca eu nu sunt amator de zapada defapt. Am fost pe post de sofer - transportator. Dar ce nu fac eu pt copii.
Vacanta (prelungita) insa se inchide astazi. De maine sotia la serviciu, copiii la scoala, eu program standard, dus copiii dus nevasta, mers la gradina, adus copilul dat de mancare, zone studio, dans, adus nevasta... din astea adica.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

adi2003 spune:
Lasa, ca e bine ca ati iesit un pic din cotidian.
Eu trebuie sa studiez modificarile legislative, sunt o gramada de noutati. Prevad niste luni extrem de aglomerate si stresante. De fapt si saptamana care a trecut a fost in aceeasi nota.

szivarvany spune:
Doar maine sa nu ploua ca vreau sa fug la ocika
Siminel, ce frumoase sunt ... sunt preferatele mele.
IcyLemon nici n-am vazut pana acum, e superba
Sela
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Doar maine sa nu ploua ca vreau sa fug la ocika ![]() Siminel, ce frumoase sunt ... sunt preferatele mele. ![]() ![]() ![]() IcyLemon nici n-am vazut pana acum, e superba ![]() |
Icy Lemon e la primele flori. Idem Mary D.
Ambele sunt obtinute din frunze puse la inradacinat.

Album 1 + Album 2

szivarvany spune:
Bine-bine, dar Icy asta are si niste frunze Tot asa, voalalte dar si colorate
Sela

adi2003 spune:
Da, este violeta cu frunze variegate, la fel ca si Buckeye Cherry Sundae, preferata mea:
Uite o poza in care i se vad frunzele mai bine.
violeta
Album 1 + Album 2