Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Ochidut, mama tb sa-mi dai accept mai intai mie, Paula Danaila
si apoi iti fac invitatie in grup

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

gata, merci

am vazut cereri de la alina, paula, rodyka ; dat accept, sper ca nu mai era nimeni, ca v-am zis mai am vreo 5 cereri neidentificate

da chiar ca vorbiti, sunteti f tari

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Mihai Gabriela sunt eu

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

ai ai cate gogosi am bagat in mine de parca aveam de recuperat sa dus cina mea

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Paula si cum e sa stai atatea ore fara Raul??

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Adica eu nu fac parte din grup?????
Dati-mi add, careva

Ce-am mai ras, Paulica fara frica rocks!!

Ochidut, la multi multi ani plini de iubire si de-acum inainte!

Am fost la pediatru, in vizita, gagiul mic se prezinta misto, are 8.8 kg si 73 cm.
Despre diversificare, am sa va zic ceva, pe mine m-a bagat in ceata... telina si patrunjel dupa 7 luni , cica dau alergii si ele , a avut pici la ea, care au avut probeleme de la astea. Banana, cat mai aproape de un an .
Puiul meu o sa manance de toate dupa 18 ani
In fine, ce idee mi-a mai dat, cand o sa vina vremea la supica, daca vreau sa pun o lingurita de cereale, sa fie ori faina de orez, ori faina de porumb, coapta putin, cica da un gust placut mancarii.
In rest nu va pot spune multe lucruri noi, ca s-au tot dezbatut pe aici.
A tot insistat sa bea Victor apa, dar na, deja nu mai e exclusiv LM.
In sucutel ii voi adauga zilele astea sfecla rosie, cica are f mult fer.
Cu ce nu sunt de acord, cu brocoli, conopida, de la 7 luni, dar mie mi se pare cam devreme .
Carnita, cam la 2 saptamani dupa ce incepem supita.
Galbenus, iaurt (facut in casa) branzica (facuta in casa) tot pe la 7 luni...
Daca imi mai pare ceva de spus, sper sa-mi aduc aminte...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor dragi, si La Multi Ani!

Va doresc un an nou frumos, cu sanatate si cu impliniri! Cum spunea Carmen mai demult, anul asta cineva chiar ne va spune "mama"!
Sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei!

La Multi Ani Bianca de Michelle! Cum mai stai cu mancatul si cu greutatea?
La Multi Ani Sara de danuta_bei!

Sara va multumeste pentru urarile de ziua ei !

Am citit cum ati petrecut de sarbatori, am admirat si poze; eu va spun ca ma bucur ca n-am fost singura agitata de Revelion, am vazut ca ati mai fost cateva ca mine asa care si-au facut o multime de griji legate de zgomotul petardelor; ma invarteam ca o gaina prin casa, intre camera Sarei, invitati (parintii mei) , Alex, curte, iar casa, iar camera Sarei...am ciocnit cu Alex la 12 noaptea apoi cu ai mei, apoi am fugit la Sara, care in afara de faptul ca s-a foit tot timpul cat au fost artificii nu s-a trezit. M-am luat la un moment dat, pe la 12 si un pic, de un invitat al vecinului care isi intinsese artificiile langa casa noastra, nu langa casa lui! Si artificiile se spargeau in dreptul geamului Sarei! L-am rugat sa se mute, ca avem un copil mic, si ce credeti, s-a mutat 1 metru mai incolo.

Si desi le invidiez pe fetele care au fost mai relaxate (a se citi Rody, care a luat-o din patut pe Isa la 12 noaptea, dormind, si a urcat cu ea in mijlocul petardelor , sau Paula, care a mancat, dansa, iar mancat....si ati mai fost cateva care v-ati zbantuit) ma bucur pentru ele, sper ca la anul sa fiu si eu mult mai relaxata!

In rest am fost linistita, am meditat la anul care a trecut, m-am rugat la Dumnezeu, i-am multumit, mi-am adus aminte cum eram anul trecut in decembrie, cand in 24 Dec seara am aflat ca sunt insarcinata, si m-am speriat, m-am bucurat, am trecut printr-o multime de stari contradictorii.... Imi era si foarte rau, nici nu am simtit ca sunt Sarbatori, asa ca acum ma priveam si ma bucuram si pentru simplul fapt ca nu mai imi era greata, si ca puteam manca orice...si am facut-o, am mancat, pana am patit ca cei de care radeam an de an cand ii vedeam la stiri ca au facut excese alimentare...m-am trezit la 2 dimineata cu dureri crunte de stomac, gemeam de durere, dar am zis ca eu nu chem salvarea, sa ma fac de ras ....mi-a trecut pana la urma, dupa ce m-a masat Alex vreo juma de ora pe burta, pe mana (leac babesc)...Sara n-a avut nimic, din fericire.

otilia, am vazut o poza cu Elisa, ce simpatica e, cum statea ea in olita aia gonflabila! Ah, si La Multi Ani cu intarziere pentru ziua ta de nastere, sa fii sanatoasa si fericita!

bumblee- si pe mine m-a muscat Sara ieri de mamelon....am tipat de durere, s-a uitat cu ochisorii ei mari mirata la mine, dar s-a intors cu tot cu mamelon in gura, i-am explicat de ce am urlat si mi-a zambit....asa ca mi-a trecut; cred ca o dor gingiile, si musca si ea ce poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Ochidut, mama tb sa-mi dai accept mai intai mie, Paula Danaila
si apoi iti fac invitatie in grup

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

gata, merci

am vazut cereri de la alina, paula, rodyka ; dat accept, sper ca nu mai era nimeni, ca v-am zis mai am vreo 5 cereri neidentificate

da chiar ca vorbiti, sunteti f tari

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mihai Gabriela sunt eu

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

exact acu mi-am dat si eu seama
dupa ce am dat accept am vazut si mesajul asta

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Mirela, gata, au venit pe lume baietii, i-am vazut, sa-ti traiasca, sa te bucuri de toti 3!

Tina, eu iti recomand sa faci masaj, mie nu mi-a interzis nimeni, fac de la 1 luna jumate, si gimnastica, si m-a ajutat mult, acum nu mai fac de 3 saptamani si iar ma doare spatele, si bratele!

Denisa, si eu ii dau lactana de la Topfer Sarei, ti-am mai zis! Vad ca ii place.
Ah, si vreau sa-ti multumesc pentru ceva, caci fara sa stii si fara sa vrei, mi-ai dat o idee care s-a concretizat in ceva grozav. Sa-ti spun: ti-am vazut mai demult pozele, facute de niste profesionisti, m-am uitat cu atentie si am vazut un logo pe poze, am cautat pe net numele firmei ...coincidenta sau nu, se numeau sara foto...le-am scris ca vrem si noi poze...am aflat ca sunt din oradea parca, dar ne-au recomandat niste fotografi din cluj care faceau o sedinta foto la bucuresti intr-un weekend, am mers pe mana lor...si rezultatul...as vrea sa vi-l arat dar nu stiu cum, niste poze superbe....asa ca iti multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

decii...prima zi cu bona! a inceput bine, dar s-a terminat cu un copil care doarme numa in brate la mami cred ca simte el ca mami vrea sa il lase cu bona, ca tare ciudat s-a comportat azi

mai intai cand se juca cu ea, se intorcea sa ma ia de mana, ca nu cumva sa plec de acolo

l-am lasat putin cu ea cat i-am pregatit supica,a fost ok, dar apoi, mai tarziu cand l-am lasat sa merg sa vb la telefon a inceput sa planga, cand l-am luat in brate, radea la ea, cum i-l dadeam, iar plangea, si tot asa am tinut-o

apoi maraieli intr-una, asa ca l-am scos afara, unde a fost extra-cuminte

eeeiii...si dupa ce a plecat bona a stat o ora jumate cumintel, ne-am jucat, si singurel, si cu mine, apoi i s-a facut fomica, a supt si s-a culcat la mine in brate, cum incercam sa il pun in patut, urlete si plansete, asa ca l-am tinut in brate, ce sa ii fac

cand a venit tati, veselie mare si copil tot cuminte, dar cu ochii pe mami,sa nu il lase ....

offf, speram sa se obisnuiasca, pe mine deja ma luase plansul ca nu il las cand am vazut cum ma lua de manuta dragul de el

cam asta a fost prima zi de experienta cu bona

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna seara si de la noi!!!
Dragi mamici care alaptati spuneti-mi si mie daca dati cereale la bebei cu ce le preparati??? Cu lapte matern, cu LP sau cu apa??? Eu pana acum le-am pregatit doar cu LM dar ma cam lasa productia, se micsoreaza vazand cu ochii si nu stiu cu ce sa i le prepar. Ma gandeam sa le fac cu apa. A mai facut cineva asa ceva???? Sau vb tampenii??
Tina, parca tu ziceai ca-i dai noaptea ceiut lui Raducu? Nu-l mai alaptezi noaptea??? Si ce fel de ceiut ii dai??
Of, incep sa ma stresez ca pierd din lactatie!!!
Ieri i-am dat branzica cu banana, a papat bine insa azi a refuzat, asa ca am apelat la un borcanel pe care il aveam de rezerva. Maine vreau sa-i dau orez cu morcov sper sa-i placa.
Va pup dragi mamici si va doresc o seara cat mai linistita.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ba e voie telina, numai ca inca nu am ajuns la ea... ca astept sa ii dau telina si nici unn alt aliment nou 3 zile, dar inca nu am apucat, ca ba am avut piersica la aliment nou, apoi branzica, maine e a treia zi de piersica. si apoi bag telina...cred... sau para... sau caisa... of, ca mai avem... dar este timp sa le guste pe toate, nu ma grabesc..

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

ce piersica ii dai ? din astea de import?

mami fericita de nazdravanul Andrei

Nuuu, la borcanas, in combinatie cu mar.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput