Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
crispro spune:
Btz, am ramas afis ce face Paul... ce fain sta!!! Ii aratam sotului si nu ii venea sa creada ca e aproape deodata cu Vlad! Pai al tau sta in 4 labe deja!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
gabisav spune:
Buna fetelor. Sper sa ma vedeti de acum in timp real. Incercam sa papam dovleac si ne intrebam daca pireutul de dovleac se da la masa de la pranz in locul pireului de legume? Oare la 5 luni si 2 sapt e ok?
Multumim
gabisav spune:
Mai am si alte intrebari.
A luat cineva bromocriptina pentru ablactare? Eu am inceput sa iau de aseara si mi-a fost foarte rau. Am alaptat pana la 4 luni, iar de o luna m-am tot chinuit cu muls seara, pt ca Anamaria nu mai vroia sa suga decat noaptea daca se trezea si am zis ca nu are rost.
Daca a mai luat cineva, imi spuneti ce reactii ati avut?
Mersi.
bumblebee spune:
Gabi, eu nu i-am dat dovleac lui V., dar stiu ca fetele au dat, si Denisa parca le-a dat inainte de 6 luni.. sper sa nu ma insel, dar cred ca e ok!
Cat despre pastile pt oprirea lactatiei, habar n-am...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
gabisav spune:
Merci Alina (Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010). Mai astept si alte pareri.
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Sa va arat ce face Paulica Fara Frica de vreo 3 saptamani,cum imi explica el ca vrea pat nou in curand Cel care vb cu el nu e o cioara ci taica-so.. www.youtube.com/watch?v=mpbg2rmmo6Q" target="_blank">AICI Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
mei dar Paulica de unde stie asa miscari sexi deja????
ai mei inca nu stau aSa bine
ce gimnastica faci cu el?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crispro spune:
Gabisav, inca nu i-am dat dovleac, dar urmeaza... stiu ca e foarte bun pt copilasi. Deci cred ca e ok. Si eu am avut probleme cu lapticul, ca nu vroia Vlad la tzitzi decat prin somn, treaz nici vorba.. insa am fost norocoasa ca a scazut lapticul progresiv, fara sa iau pastile. il puneam la san cand simteam ca e plin si ma durea, dar prin somn... Ceaiul de menta stiam ca e bun.
Ochidut, m-am uitat la cateva poze de-a tale... esti tare zambareata! Mi se pare ca arati tare bine. Erai mai slaba mai demult, dar parca erai prea slaba... acum arati plina de viata!
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ramonavlas spune:
Ne-am intors si noi. Am fost la nasi si ei au un baiat de 10 luni jumate. Raisa il tot lua de mana, il mangaia pe obraz si el se apuca de plans. O zis nasha ca nu e prima data, nu ii plac fetele
Gabisav, ceaiul de salvie e bun pt a opri lactatia.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crispro spune:
Fetele cu bebei peste 6 luni, voi mai sterilizati bibe??? io m-am saturat... dar mai sterilizez pana la 6 luni...
Eladea, cam 3 zile de antibiotic ca sa se vada efectul...
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Mai sunt bebei care nu lacrimeaza??? io inca nu i-am vazut lacrima... sper sa nu fie probleme... adica, la 3 luni, la o raceala crunta ii lacrimau ochii, dar la plans nu... e normal?
Poze
Sa-l ajutam pe Alex