Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
paula_m spune:
Diana Eva, eu nus tiu care esti ca sunt mai multe pe FB cu numele Diana Ionesi. Nu ma cauti tu dupa numele Paula Danaila?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 copy/paste de pe facebook din discutia fetelor Alina :29pmasa ma doare sanul stang, ca nu a vrut sa suga azi din el :( numa din dreptul rasfatila al meu!. Oana :29pm oare cum o bag inapoi???. am ras cu lacrimi.....de ce-a putut sa iasa..ce faceati acolo mey si cu cineeeee? |
ghici!! cu PAULA!!!!
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Victo spune:
si io si io..paula petrea :)
vaaii ce m-am distrat cu Paul! ha ha ha...de pe la 6 luni si pana la 2 ani asa e o perioada in care copilasii sunt efectiv adorabili!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut Rodyka, cred ca nu mai rezist si zilele astea iti mai pun eu cateva intrebari din astea vitale pt concediu |
CASA DE PIATRA SI MULTI ANI FERICITI!
astept intrebari. numai bine ca incep reducerile in 6 ian, deci te poti baga la cumparaturi
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
OCHIDUT ani multi fericiti impreuna alaturi de comoara voastra
mami fericita de nazdravanul Andrei
Victo spune:
si unde va gasesc??? ca io nu prea stau pe FB
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Roxana_Theo spune:
Btz, nu ma supar. ideea este ca peritolul are efect de sedare, nu da agitatie. Theo e la fel de activ, asa ca nu am constatat nici o modificare; pe de alta parte eu insami am luat peritol ani de zile de la varsta mica, din cauza unei alergii; si nu am avut nimic. ca s-ar vedea.
Si in ultimul rand, am recurs la supliment alimentar si la medicament ptr ca in ultima luna a luat in greutate 200 de grame si apoi in cateva zile a dat jos 100 gr. Si recunosc ca eram destul de disperata asa incat mi-am zis ca trebuie sa-i dau ceva, pt ca altfel nu stiu unde ajungeam; nu mai voia sa pape deloc; doar plangea; cam astea sunt datele problemei.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
carla_2008 spune:
aici aveti cateva buc de rafaelo
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crispro spune:
Ioi, tu, cat ati scris... inca nu am apucat sa citesc. Am fost si io la banca de am lichidat creditul ce il aveam, ca am reusit sa vindem Passat-ul. Ajung la banca, la 4 si un sfert, program pana la 6, dar nu se mai fac astfel de cereri- adica lichidare credit... Uiii,ce m-am certat cu ele.. mama lor de ... no, pana la urma s-a putut... ce sa-i faci...
DENISAAAAAAAAAA, musai sa iti raspund: io am cumparat borcanase cu mere si caise, mere si piersici, din Kaufland, firma Hame, ieftine, la 2.5 lei borcanas.
Hai ca mai citesc mai incolo si mai revin... ca zmeul nu ma lasa...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ochidut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
CASA DE PIATRA SI MULTI ANI FERICITI! astept intrebari. numai bine ca incep reducerile in 6 ian, deci te poti baga la cumparaturi Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Asta vroiam sa aud, ai ghicit!!!! Stiii tu ce stii
Ca mi-am pregatit deja trolerele alea mari, sa am unde baga cumparaturile
Multumim de urari
de Larisa Ioana 24.06.2010