Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ba e voie telina, numai ca inca nu am ajuns la ea... ca astept sa ii dau telina si nici unn alt aliment nou 3 zile, dar inca nu am apucat, ca ba am avut piersica la aliment nou, apoi branzica, maine e a treia zi de piersica. si apoi bag telina...cred... sau para... sau caisa... of, ca mai avem... dar este timp sa le guste pe toate, nu ma grabesc..

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

ce piersica ii dai ? din astea de import?

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Victo daa

Branza ii fac si eu din 125 ml lapte si picaturi de lamaie.Cu tablete de Ca nu ii fac deoarece la analize i-a iesit Ca la limita superioara iar un exces de Ca in organism nu face bine deloc.Cf spuselor medicului meu.

Si nici fiole nu ii mai dau,il las asa si mai facem un set peste o luna jumatate.

Am vazut mai inainte ca veni vb de PERITOL.Si noua ne-a fost recomandat de un pediatru pt Paul,intelesese ca e agitat.Insa acest medicament este interzis sub varsta de un an,provoaca agitatie foarte mare si altele.Din pacate nu scrie pe prospect ca si in cazul altor medicamente,cum ar trebui,insa un medic bun ar confirma acest lucru.

Tu Roxana sa nu te super ca iti spun,insa eu nu i-as da un medicament ce are atat de multe posibile efecte adverse

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Oana - diana ionesi

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aoleo..asta mic al meu vrea si el atentie tot timpul..pfuii ce ma fac eu cu ei.. nu mai sta singurel cu jucariile

mai fetelor, da ce distanta aveti voi la patut pana la marginea de sus de inca va mai ganditi sa ii tineti acolo? la mine e mai putin de 20 cm si de aceea ma gandesc ca in curand il voi muta jos!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

copy/paste de pe facebook din discutia fetelor

Alina 4:29pmasa ma doare sanul stang, ca nu a vrut sa suga azi din el :( numa din dreptul rasfatila al meu!.
Oana 4:29pm oare cum o bag inapoi???.

am ras cu lacrimi.....de ce-a putut sa iasa..ce faceati acolo mey si cu cineeeee?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

mai cat ati scris!!!!!!! sa nu mai apuc sa recuperez.... am citit dar nu mai stiu ce vroiam sa zic

noi am ajuns ieri seara in sf, am despachetat toate bagajele, spalat copil si eram terminata

azi zi f agitata, cu acte de dimineata, alergat si apoi scos copil afara, niste cumparaturi, hranit si acum iar acte. Saptamana asta va f aglomerata, ca daca am fost atata plecati si plecam din nou pe 13, acum tragem tare sa le facem pe toate.

Si cel mai important si mai important:
- ieri mi s-a parut ca Larisa a zis MAMA, am si reusit sa o inregistrez la un moment dat sa am dovada; a auzit-o si sotul si a admis si el ca zice ceva gen ma-ma-ma
- azi e ziua noastra, facem 10 ani de cand suntem impreuna!!!!
dar nu serbam nimic asa deosebit, ne rasfatam noi in concediu, ca practic asta e cadoul nostru si de acolo facem si cumparaturi; ei acum ceva ceva tot facem noi diseara, bem o sangria si poate incingem cumva atmosfera.....
Dar voua va fac cinste cu mult drag

Rodyka, cred ca nu mai rezist si zilele astea iti mai pun eu cateva intrebari din astea vitale pt concediu

M-ati inebunit cu FB. Sa imi dea si mie careva un add, acelasi nume cum am pe picassa/gmail

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Sa va arat ce face Paulica Fara Frica de vreo 3 saptamani,cum imi explica el ca vrea pat nou in curand
Cel care vb cu el nu e o cioara ci taica-so..

www.youtube.com/watch?v=mpbg2rmmo6Q" target="_blank">AICI

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Btz, Paul misca toata casa, nu asa. Super e!!! Imi vine sa-l mananc
Ochidut, nu treci tu numele sa te caut pe FB sa nu mai intru pe Picassa?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

mai cat ati scris!!!!!!! sa nu mai apuc sa recuperez.... am citit dar nu mai stiu ce vroiam sa zic

noi am ajuns ieri seara in sf, am despachetat toate bagajele, spalat copil si eram terminata

azi zi f agitata, cu acte de dimineata, alergat si apoi scos copil afara, niste cumparaturi, hranit si acum iar acte. Saptamana asta va f aglomerata, ca daca am fost atata plecati si plecam din nou pe 13, acum tragem tare sa le facem pe toate.

Si cel mai important si mai important:
- ieri mi s-a parut ca Larisa a zis MAMA, am si reusit sa o inregistrez la un moment dat sa am dovada; a auzit-o si sotul si a admis si el ca zice ceva gen ma-ma-ma
- azi e ziua noastra, facem 10 ani de cand suntem impreuna!!!!
dar nu serbam nimic asa deosebit, ne rasfatam noi in concediu, ca practic asta e cadoul nostru si de acolo facem si cumparaturi; ei acum ceva ceva tot facem noi diseara, bem o sangria si poate incingem cumva atmosfera.....
Dar voua va fac cinste cu mult drag

Rodyka, cred ca nu mai rezist si zilele astea iti mai pun eu cateva intrebari din astea vitale pt concediu

M-ati inebunit cu FB. Sa imi dea si mie careva un add, acelasi nume cum am pe picassa/gmail

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010
multi ani fericiti impreuna si de acum incolo

--------------------------------------------

http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

io cu 2 copii pot avea 2?
george clooney!!!

pe george l-as vrea si eu...

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput