Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka yo cred ca s-au mutat fetele pe Fb cristina, ce mai face Vladut? cumintel si ziua? dar tu pe unde umbli? zi cum e cu masina noua aelita, scumpo, voi cum mai sunteti? scumpiceii tai frumosi si bolnaviori ...Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
toti!diseara mergem la REGI

rodyka spune:
| citat din mesajul lui aelita Suntem bine!! toti!diseara mergem la REGI ![]() |
ce ma bucur sa aud asta!!!
si noi mergem la bomboane
si pe tati cu nasul impingandu-se care aduna mai multe bobo pentru fete
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Diana_Eva spune:
Pentru cine are bebei mari - sfat de la dr meu - nu se trece de la laptele Pre la laptele 1,2... Laptele 1,2... are mult mai multe glucite, proteine, carbohidrati deci va pufaci si mai mult bebeii.
Nu ma descurc cu FB asta deloc. Mai incerc.
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui rodyka si pe tati cu nasul impingandu-se care aduna mai multe bobo pentru fete |
a se citi [nashul]

Isa 2011
paula_m spune:
Diana, te-am adaugat in grupul ed mamicute...
Rody, eu ma gandeam la nas...organul olfactiv...si chiar nu stiam de ce tb sa se impinga cu nasul sa ia bomboane![]()
![]()
![]()
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
rodyka spune:
| citat din mesajul lui Diana_Eva Pentru cine are bebei mari - sfat de la dr meu - nu se trece de la laptele Pre la laptele 1,2... Laptele 1,2... are mult mai multe glucite, proteine, carbohidrati deci va pufaci si mai mult bebeii. Nu ma descurc cu FB asta deloc. Mai incerc. |
dar cum/cand treci la alt lapte?
pai esti in grup pe Fb, intri pe chat doar
Isa 2011
senty_mary spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Mai e cineva nediversificat? Noi nu stiu cand o sa incepem. Natali cand ma vede cu seringa in mana ca ma apropii de ea, incepe sa planga si nu mai vrea sa deschida gurita. Saracuta, deja de cand o pun in scoica incepe concertul. Stie ca va urma ceva neplacut, ori scos mucisorii, ori siropel, ori aerosoli. De azi a inceput sa planga si la aerosoli .Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto 4+ |
noi noi
nush ce mai astept sa incep
Diana_Eva spune:
Merci Paula, Rodica!
Rody - Teoretic pe masura ce bebele creste se modifica si formula de lapte praf. Dr meu mi-a zis insa ca nu are sens sa schimb laptele daca copilul creste constant si bine in greutate. Daca nu ar creste bine ar fi chiar indicat sa gasesc ceva mai "bogat" - formulele Pre (primele) sunt asemanatoare cu laptele matern.
Va pup - ma mai straduiesc cu FB - poate inteleg si eu ceva din el :) - au murit neuronii de tot.
Racusor - Asa a facut si Eva cand am lasat-o cu o tanti cateva ore/zi (mai avem de rezolvat cate ceva) - a devenit disperata dupa mine - nu conteaza cine o ia in brate important e sa ma vada pe mine. Daca dispar plange cu lacrimi gigantice. In plus de cand cu lasatul acasa cu tanti cam refuza biberonul. Vrea sa suga cat mai mult, ma tine strans cu manutele de bluza. Parca nu s-ar mai dezlipi de mine. Din cauza faptului ca refuza bibe sau papa doar asa 80-100ml cand e foamea mare a inceput sa se trezeasca noaptea. Of daca o diversificam poate scapam de masa de la 2am 

. Parca am iar bebe nou nascut. Doar ca are 8 kg
- e micul nostru urias.
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
crispro spune:
| citat din mesajul lui rodyka yo cred ca s-au mutat fetele pe Fb cristina, ce mai face Vladut? cumintel si ziua? dar tu pe unde umbli? zi cum e cu masina noua aelita, scumpo, voi cum mai sunteti? scumpiceii tai frumosi si bolnaviori ...Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
E cuminte... dimineata sta singurel vreo 2 ore... apoi tre sa il tot mut, cat in brate, cat in leganas, cat pe paturica... iar somnul de peste zi, tot asa- doar 30-40 min, 2-3 reprize. atata urla... tipa asa, ascutit... ioi... si plange de fiecare data cand ii trag ceva pe cap (body, bluza), ca acum si bodyurile is tot pe cap... nu ii place de nici un fel... De mancat mananca cat ii dau, ca e 40 ml, ca e 140ml.. mananca tot- ma refer la pireuri de fructe sau legume. Alaltaieri a mancat 40 de mere+piersici, ieri 60, azi 100, si LP completare. Iar la amiaza a mancat 140 supa (cam 130 a papat, ca mai sunt pierderi), si apoi vreo 80-90 LP. mananca bine. sper sa o tina tot asa. Dar de adormit peste zi nu mai vrea singurel, tre sa il tin 5 minute in brate si asa adoarme. Apoi il pun in patut...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)Poze
Sa-l ajutam pe Alex

Sara Maria
...
.