Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 19
rodyka spune:
anca, eu nu te gasesc pe Fb dupa numele asta...
gata, te-am gasit. ms BTZ
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Cris2010 spune:
Paula, 'reintegrare' usoara la munca
Ramona si maurice, merci ca m-ati luminat in legatura cu masajul. Dupa ce se intoarce mama la noi, imi iau si eu un pachet de anticelu.
Eladea, ma bucur ca ai venit cu vesti mai bune. Un pt Eric, sa se faca bine mai repede.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
rodyka spune:
eladea, cred ca de la atatia pupici cu drag s-a facut Eric bine . mai dam cativa
Isa 2011
Cris2010 spune:
Mai e cineva nediversificat? Stiu de Matei, Nectarie...
Noi nu stiu cand o sa incepem. Natali cand ma vede cu seringa in mana ca ma apropii de ea, incepe sa planga si nu mai vrea sa deschida gurita. Saracuta, deja de cand o pun in scoica incepe concertul. Stie ca va urma ceva neplacut, ori scos mucisorii, ori siropel, ori aerosoli. De azi a inceput sa planga si la aerosoli.
Foto 4+
ramonavlas spune:
Da ce spor aveti la scris. Azi noapte s-au intors ai mei din mini-concediu. Dimineata la 9.15 a fost mami la mine sa ii fac parul ca dupa atata plaja chiar nu putea merge asa la lucru. Am terminat-o la 11 si am iesit afara. Raisa a adormit in 15 minute. Intre timp a venit si tati, am urcat, am facut rapid ceva de mancare, am mancat si acum tati se uita la tv, Raisa doarme si mami...pe forum.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
ramonavlas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Mai e cineva nediversificat? Stiu de Matei, Nectarie... Noi nu stiu cand o sa incepem. Natali cand ma vede cu seringa in mana ca ma apropii de ea, incepe sa planga si nu mai vrea sa deschida gurita. Saracuta, deja de cand o pun in scoica incepe concertul. Stie ca va urma ceva neplacut, ori scos mucisorii, ori siropel, ori aerosoli. De azi a inceput sa planga si la aerosoli. Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto 4+ |
Si noi suntem nediversificati.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
rodyka spune:
yo cred ca s-au mutat fetele pe Fb ...
cristina, ce mai face Vladut? cumintel si ziua? dar tu pe unde umbli? zi cum e cu masina noua
aelita, scumpo, voi cum mai sunteti? scumpiceii tai frumosi si bolnaviori ...
Isa 2011
bumblebee spune:
Cris, incearca cu lingurita, poate nu o sa se mai supere.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
michelle1981 spune:
Si noi suntem nediversificati.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Cris, incearca cu lingurita, poate nu o sa se mai supere. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 5 Primul meu Craciun! |
Prima data i-am dat cu lingurita si la fel am patit. Am trecut la seringa in ideea sa uite cand incepem papica, ca lingurita e pt ceva rau la gust.
Foto 4+