Ian-Feb2011 - BV FOXY_LE, KITZY!!!!(162)
Raspunsuri - Pagina 5
florintunde spune:
am o lene de ma doareee,,de doua zile stau si astept preotul...nik....inca am last-o pe Mama la noi pana am f plecata sa nu ratez..
Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
Mayane spune:
HAI FOXY_LE!!!
HAI BEBE KRISTIAN!!!
HAI KITZY!!!
HAI BEBE ANDREI!!!
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
32+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe
madalina_m spune:
HAIDE KITZY!!! NASTERE USOARA SI RECUPERARE RAPIDA!!!
36+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
madalina_m spune:
am impresia ca si Zumzu o sa ne anunte cat de curad ceva ... prea nu a intrat in ultimele zile.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
florintunde spune:
Mai da ce ati disparut
CINE FACE GALERIE LA FETE, MAI??????
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
de_ea spune:
Tunde si eu am aceeasi stare...
Si pe deasupra sunt si foarte uituca,am uitat ca astazi implinim 7 ani de cand suntem impreuna asa ca nu i-am luat sotului nimic.
Andreea 34+ cu Medeea
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde Mai da ce ati disparut |
SCUZE....Am impresia ca se blocheaza pagina..acu dintrodata au aparut vreo 6 postari de la voi..
madalina_m spune:
ma alatur si eu fetelor cu stare nasoala. Asta noapte nu m-a mai deranjat raceala si nu mi-am deranjat nici soata cu sforaitul, dar am avut burta beton si dureri jos ... Maine merg la dr sa vedem ce ne zice, mai sta buburuzul acolo sau i s-a facut de iesit? E foarte agitat. Si-a schimbat si pozitia: pana acum statea cu piciorusele intr-o parte si nu ma deranja, acum si le-a bagat sub coastele mele si ma rupe. Plus ca am niste arsuri groaznice.
Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde Mai da ce ati disparut CINE FACE GALERIE LA FETE, MAI?????? Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen "fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian |
Eu aici sunt... Pazesc fasolea, pandesc masina de spalat, ma uit cum imi muta cupilu' burta de la un genunchi la altul si astept noutati
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
32+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe