Ian-Feb2011 - BV FOXY_LE, KITZY!!!!(162)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

felicitari!..primele 7 ani cica-s cele mai grele...inseamna ca de acu o sa fiti in al 9-lea cer

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Hai KITZY!!!

iar e ora 12 la noi....

am citit rapid ce ati mai scris...

1. referitor la kilograme.... si eu am plecat de la 74 si azi am ajuns la 90.... asa ca ma incadrez si eu la categoria "balena", dar bebe sa fie sanatos....

2. vergeturi nu am avut nici la Raducu si m-am dat cu ceva crema chinezeasca si nici acuma cand nu m-am dat cu nimic... asa zic si eu, conteaza "materialul".....

va si sa aveti grija de voi, de burtici si buburuze...

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Mi-a venit comanda de la Amazon, dar am o stare atat de naspa incat nici nu am avut chef sa ma uit la ele (nu ma caracterizeaza chestia asta, eram convinsa ca le voi pune pe toate in functiune imediat ce le primesc).

36+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Tunde, preotul trebuie sa vina el din proprie initiativa sau l-ai chemat tu?
Imi aduc aminte ca atunci cand eram mica venea mereu preotul de Boboteaza, dar acum, de ceva timp nu a mai venit. Sau nu suntem noi acasa ... Tare mult mi-as dori sa vina si la noi!

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Multumesc Tunde,sa dea DD ca noi toate sa fim mereu in al 9-lea cer.Acu nu ma mai pot plange,a facut el toate curatenia pt sarbatori si m-a mai ajutat si la mancare atat cat s-a priceput.Asa ca e un dulce.Sper sa nu se simta laudat si sa si-o ia in cap.

Andreea 34+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello fetele.
Eu am fost la o mini plimbare si acu ma doare muschiul de pe d-na.Zici ca am facut febra musculara exact la ea.

HAI KYTZY!!!

HAI BEBE ANDREI!!!!

Laura

38+ cu AMR 8 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

si eu sunt pe aici
as fi dormit, dar razvi e treaz, da din manutze
l am desfacut din scutecel ca sa stea cumintel, dar nush cat l o tine

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

App de vergeturi-eu am facut cateva pe solduri mai pe la inceputul sarcinii si atat iar kg am si eu luate muulte.Sper sa nu mai fac altele nici de acu incolo.

Andreea 34+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

si eu sunt pe aici, un ochi la forum.
dar si eu am o stare foarte naspa, moralul e zero, cred ca de la eclipsa

dar bag si eu o tura de motate proaspete, de incalzire:

HAI KITZY!!!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 33s
AMR 41 de zile
felix

Mergi la inceput

Inca nu am vergeturi, dar nu zic hop ca am un burtoi cat toate zilele care mai nou ma mananca. In ultimul timp mi-am facut eu un amestec de ulei migdale, ulei masline, ulei samburi struguri, ulei sfintit de la biserica, dar in cateva zile se termina si nu mi-as lua altul pentru 2 saptamani. Ma gandeam sa ma dau cu uleiul copilului (Nivea cu ulei de migdale) ca oricum m-am hotarat sa ii iau altceva lui. O fi bun uleiul de bebe pt burtica?

Mergi la inceput