Ian-Feb2011 - BV FOXY_LE, KITZY!!!!(162)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

seara buna!

madalina, la cate zile ti-avenit comanda de pe amazon? exact cand au spus ei in mail sau mai tarziu? iti soseste la usa sau la posta?

despre alaptat pot spune din proprie experienta ca sanii raman moi, doar daca ratezi o alaptare se angorjeaza.

despre febra musculara la pasa. si eu am, dar parerea mea este ca am facut pt. ca acum nu-mi mai incordez burta (asa cum e normal si natural), candmaridic din pat sau ma intorc de pe o parte pe alta, ci imi incordez muschii de la incheietura picioarelor, cei care dor cand faci spagatul. sper ca m-a facut inteleasa.

cu buricul stiu ca vindecarea este mai anevoioasa daca copilul este spalat zilnic acolo. cu cat sta uscat mai mult timp cu atat se vandeca mai repede, de acolo se spune sa nu-i faci baie scufundat in apa. dupa baie, eu obisnuiam sa-l tamponez pe david cu un bat de urechi inmuiat in spirt si apoi puneam un pic de pudra baneocin.

raportez si eu o noapte chinuita. ieri am mancat cevace nu mi-a priit deloc si am avut niste crampe groaznice. de la o salata de varza mi s-a tras. acum ma simt bine dar ma paste o raceala cred, am usturimi de nas si ceva muci. am stat destul de mult azi afara, am fost cu david in parc sa-i fac ceva poze si apoi am iesit cu sotul sa-l tragem cu sania. o sa pun ceva poze cu printul meu in albumul comun, pt. cine e amator de copii mai mari nu numai de bebelushi.

bafta mamicilor care trebuie sa nasca azi, maine!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 33+marc ioan
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Pup fetele!

Eu sunt cam amarata azi...azi noapte am dormit prost de tot, din 2 in 2...Azi dimineata parea mult mai bine, s-au mai dus si durerile. In schimb pitica nu vrea sa pape A tras putin de la san, dar firav tare. Iar mie de azi mi s-a instalat lactatia bine de tot. Si uite asa dau eu pe dinafara, si stau sa trag de mine cu pompa ca sa nu pierd laptele. Pt ca cea mica nu prea papa nu vom pleca maine asa cum ar fi trebuit ci mai stam 1 zi sau 2. Iar pitica o tin la perfuzie, eu pot s-o vad printr-un geam si simt ca mi se rupe inima...Offf, si-mi tot vine sa plang, nu pot sa ma abtin si mi-e ciuda ca stiu ca ii transmit starea mea, dar sunt cu nervii la pamant. Imi tot spun ca nu e o mare pb, probabil la fel ca in cazul Patriciei bebitza e mica si nu are forta sa pape, dar vad fetele cum pleaca acasa cu bebeii si noi nu stiu cat mai stam...Si la cine sa ma vait, daca nu la voi?

_
BB e deja pe drum
Roxana 39+1zi cu Catalina-Victoria
bebe creste

Roxx draga...tare rau imi pare ca treci prin de astea. Incearca macar sa nu te demoralizezi rau. Ai trecut cu bine peste sarcina, peste nastere. O sa treci cu bine si peste asta. Ii trebuie poate si ei timp de acomodare. Tu esti puternica. Sunt convinsa ca nu e greu, ci foarte greu, dar de asemenea sunt convinsa ca putem.

37 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

FOXY LE MARE BRAVO SI APLAUZE PENTRU MAMICA EROINA SI BEBE URIAS KRISTIAN! PUIUTZ DRAG!

sa fiti sanatosi...wow..esti o curajoasa

BRAVOBRAVOBRAVOBRAVO
FELICITARIFELICITARIFELICITARIFELICITARI

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

felicitar si de la noi!!!!!!!!!!!!!!1

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BB YASMI;ui la EA hacheritza..Eu ma chinui sa scriu si EA ma citeaza.!!!!!!!!!!
fata destepta

hai kitzy!!!!!!!!da-ne o veste...stau p telefon ca pisoiul la panda de soricel

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Pup fetele!

Eu sunt cam amarata azi...azi noapte am dormit prost de tot, din 2 in 2...Azi dimineata parea mult mai bine, s-au mai dus si durerile. In schimb pitica nu vrea sa pape A tras putin de la san, dar firav tare. Iar mie de azi mi s-a instalat lactatia bine de tot. Si uite asa dau eu pe dinafara, si stau sa trag de mine cu pompa ca sa nu pierd laptele. Pt ca cea mica nu prea papa nu vom pleca maine asa cum ar fi trebuit ci mai stam 1 zi sau 2. Iar pitjavascript:insertsmilie('')ica o tin la perfuzie, eu pot s-o vad printr-un geam si simt ca mi se rupe inima...Offf, si-mi tot vine sa plang, nu pot sa ma abtin si mi-e ciuda ca stiu ca ii transmit starea mea, dar sunt cu nervii la pamant. Imi tot spun ca nu e o mare pb, probabil la fel ca in cazul Patriciei bebitza e mica si nu are forta sa pape, dar vad fetele cum pleaca acasa cu bebeii si noi nu stiu cat mai stam...Si la cine sa ma vait, daca nu la voi?

_
BB e deja pe drum
Roxana 39+1zi cu Catalina-Victoria
bebe creste

nu te mai supara, tu singura ai zis ca simte bebela...incet incet o sa inceapa sa pape si de la tine
ma bucur ca a mai trecut durerea de burtica

36+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

bravo,foxi! ma bucur ca ai nascut usor asa un bebeloi mare.sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi. bafta la laptic mult si bb papacios!

roxx, nu fi trista. de la schimbarile hormonale puternice ti se trage starea nasoala peste care se suprapune situatia incate te afli. gandeste-te ca e vb de cateva zile si o sa fii acasa cu printesa ta. o sa fie bine, ai sa vezi. pup dulce!

yasmi, si eu tot pe 14 feb as vrea sa mi se faca declansarea. eu am dpn pe 20,deci e ok. sa vedem ce zice medicul, ca eu nasc in clinica particulara unde el are consultatii o data pe saptamana,sambata.nu stiu cum procedeaza daca are nasteri in acelasi timp si in spital si in clinica. o sa-l intreb saptamana viitoare. pupici la bb grasun.

ma duc sa vad si eu poze noi.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 33+marc ioan
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

felicitari proaspete mamici si succes viitoarelor!!!

roxx fii puternica! treci oeste starile tale..trebuie sa ai numai ganduri pozitive!!! ai grija de lactatia ta ca este importanta..si sa-i dea laptic de-al tau cu seringa..o ajuta mult sau cu pipeta..cu orice..

o sa vezi ce bine o sa fie peste 6 luni cand o sa va jucati de-adevaratelea!

fiti vesele..e mai gru la inceput..dar merita tot!

va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ROXX;Ma vad pe mine acu 7 ani..sanii plini de lapte si bebe primea cu sonda..sau siringa..n-avea putere sa suga...sau nu vroia pur si simplu
Eram departe de casa..daca de 2 ori p saptamana aveam vizitatori...mai dadea sotul o fuga cand putea..eram la 60 km....si totzi bebeii cresteau numai al meu nu...si uite a venit ziua cea mare cand si-a luat inima in dinti si a hotarat El ca vrea sa traiasca sa fie puternic..in 2 saptamani am fost gata de plecare...dar am f o depresie de numa numa...ma consumam singura...si boceam... asistentele ma certau ca raman fara lapte!!daca continui asa

fii optimista ...pe cat e de mica pe atata e de puternica..va fii bine

te pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Bb_Yasmi bune vesti ai de la eco!. Ma bucur.
Si vrei sa vina de 14 februarie, zici?

Si tu la fel Sherbi? Frumos.
Mie imi plac si copii mai mari. Abia astept sa pui poze.

37 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

tunde

sherbi, si eu nasc la particular. la mine ar veni cu 10 zle mai repede.

bebei vostri ce greutate au avut la 32+ ?

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput