FIV Dr. ALBU DRAGOS 19

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Da Rica, a venit. Mi-a dat niste emotii. Tocmai sambata seara si-a facut aparitia. Deci e bine.
Asa mi-a zis Albu sa iau L-arginina, pana la punctie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

alexa, imi pare nespus de rau, sincer din proprie experienta iti spun sa nu te bazezi pe simptome. eu nici la aproape 9 saptamani nu am greturi (rarisim) si niciun simptom de sarcina, decat ca incepe sa mi creasca burta. iar sanii sunt cand normali, cand mai umflati, nimic spectaculos.

vezi sa nu te fi dereglat cumva, mergi si fa ti un consult, o ecografie, nu mi se pare firesc sa ti intarzie atata si sa te simti asa rau.

altesa, iti tin pumnii si cu Dzeu inainte!!!

corry, arabella? ce mai ziceti voi?

rica, noi mai vorbim la telefon:)

speranta, pup fata curajoasa!

camemar, cum te descurci?

mire, ce fac motaneii?

si toate fetele pe care nu le-am amintit, un mare

_

Babyblue va pupa pe toti!!
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Lyly, considerand punctia ca fiind ovulatia, cred ca e ok cum a zis Albu. De Vitex, habar n-am. Mi le-a dat pe amandoua pana la punctie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

baby motanii sunt scartaiti, au colice

are vreuna vreo cunostiinta in Franta?
imi trebuie un medicament care se gaseste numai acolo
UVESTEROL ADEC, sunt niste vitamine pt motanii, pt copilasi cu greutate mica la nastere

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

rica,deocamdata aman laparoscopia,vreau sa mai aud o alta parere.....nu sunt impacata ca laparocopia este ultima solutie pt mine
spor la injectat!
speranta,vitex cate pastile iei?

Mergi la inceput

Lyly, Vitex mi-a dat sa iau 3 pe zi, 1 la 8h mai exact. Asa a zsric pe reteta, 1 la 8h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetele sunt happy am plecat la medlife cu un feling bun si m-am intors cu unu la fel nu stiu de ce, dar cred ca de data asta se vor prinde niste moatanei.
speranta bravo ti-am spus ca este usor cu injectatul stai sa vezi ca dupa menopur o sa devii experta.

camemar tu ce mai faci pe cand ne povestesti despre productia ta?

rica tu parca maine mergi la a 2 a eco nu? sa ne spui cum stai

mirela ti-am vazut si eu motaneii sunt adorabili vreau si eu unii.

ella de ti-ai pierdut increderea in medlife?
eu sunt super mutumita si de doctor si de servicii si de asistente mai putin de feteele de la receptie pentru ca incurca lumea si sunt arogante.

lyly mar de ce nu incerci un tratament cu l-arginina si maca sau orice altceva, ce sti si apoi mai faci odata amh sa vezi cum stai dupa care fiv?

alexa dar tu ti-ai facut si testul betahcg pentru ca totusi nu ti-a venit si sunt 10 zile de intarziere,parca am citi ca ai facut doar test de sarcina.
tu facusei FIV sau IA?

you all

Mergi la inceput

Ella,eu m-am interesat anul trecut,si peste cam 2 luni si ceva ma puteau programa,acum nu am mai sunat.Eu a sunat azi la Biogenesys la dr greci pt programare.Am ales clinica asta din 2 motive:parerea dr romani am auzit-o..si mai vreau sa aud ce zic si dr straini cu experienta in ale FIV-ului, si am vazut(citit) ca se duc la ei si fete mai de varsta noastra.
Bafta multa si sa faci o alegere buna!

Citat:
citat din mesajul lui Ella2010

Buna tuturor,
Lyly Mar si eu ma confrunt cu obstacolele caracteristice varstei (am 39 de ani) si, desi am inceput investigatiile la Medlife, intre timp mi-am cam pierdut increderea si m-as indrepta spre Dracea de la Gynera. Tu ai sunat acolo si ti-au spus ca dureaza programarea trei luni sau este o estimare a ta?
Multumesc anticipat pentru raspuns si bafta fetelor care sunt in plina procedura de FIV sau se pregatesc pentru aceasta.

Mergi la inceput

AltesaBafta multa si sa fie cu lipici!
eu am tot incercat vitex,macca,l'agininia,de fapt iau si acum ...nu de AMH ma stresez eu cel mai tare....ca e 1,2 ca la Synevo sau 2,4 ca la Medlife..ci de faptul ca, 3 pareri diferite de la 3 dr si ca orice interventie pe ovare(laparo) duce la scaderea rezervei ovariene si ca daca fac iar FIV ,orice stimulare duce la cresterea chisturilor endometriozice..asa ca,cum sa mai functioneze ovarele mele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor,va pup si va doresc un An Nou plin de teste pozitive si Beta uriase.

vad aici o chestie care ma bucura....bag de seama ca dr.Albu a inceput sa prescrie Vittex si Arginina....si cat l-am batut la cap eu cu astea....in vara era mai neincrezator in ele...dar se pare ca si-a reconsiderat pozitia.oare ce l-o fi determinat sa faca asta???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput