FIV Dr. ALBU DRAGOS 19
Raspunsuri - Pagina 20
alexa1986 spune:
Altesa nu am facut nimic(IA sau FIV), astept sa ma duc la Albu, am programare pe 9 Feb, dar luna asta mi-a intarziat foarte mult si nu stiu ce se intampla, insarcinata nu sunt pentru ca mi-am mai facut un test de dim si a iesit negativ dar nici menstruatia nu mi-a venit.Sunt asa de confuza, ce ar putea sa fie??Raceala, vreo infectie?Ar trebui sa ma duc la ginecolog dar nu vreau sa ma duc la altcineva decat la Albu, o sa mai astept, am si racit.Hai ca v-am stresat cu prostiile mele.Pup toate fetele.
D-zeu ne iubeste!!!
corry_28 spune:
Alexa, imi pare rau, dar pana in februarie mai este....
Incearca sa iei legatura cu dr Albu, daca nu, mergi la un alt medic.Nu sta asa, te rog
Speranta, Rica, Camemar, Altesa sunt alaturi de voi, va citesc si va sustin.
Babyblue, am citit la odisee ce ai patit ( nu va speriati, a avut o mica sangerare in urma a ).
Tu unde mergi de iti faci ecografiile, pentru ca pe mine nu ma "tine" sa dau cate 250 de lei, la medlife(ma refer la cele de urgenta, nu la cele obligatorii).Ce tratament iei?
Si eu m-am speriat foarte tare, deoarece tot ca si tine, in urma a , am avut o problema .M-am trezit noaptea cu o durere groaznica in partea ovarului drept, am incercat sa ma ridic si mi s-a facut greata si imi venea sa lesin.Cand m-am intins la loc in pat, imi tiuiau urechileeee...Offf, si imi fac griji...M-as duce sa-mi fac o eco...Pe tine te mai doare burta?Cred ca dupa sarcina asta o sa albesc de tot
Va pup pe toate
8+
camemar spune:
Buna fetelor,
Alexa imi pare rau ca nu a fost sa fie, dar sper ca ai facut test beta nu doar de urina, pt ca stii ca cel de urina nu e foarte sigur...
Cory sa stii ca nu intotdeauna te taxeaza la pret de eco, ce putin in cazul meu am fost taxata ca si consultatie, 55 ron (desi imi facea eco)
Babyblue ai mare grija si stai linistita o vreme...
Va pupic pe toate, noi inceprm manopurul maine
rica69 spune:
Fetelor vin si eu de la dr cam bosumflata.
S-au vazut 8 foliculi pe care a zis ca se poate baza.
Endometru 7.69
estradiol 883
progesteron 0.2
Dr a zis ca in functie de val progesteron imi spune daca sa mai fac puregon sau nu.
Si la urmatoare eco voi merge si eu tot vineri.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
adrianaady spune:
Rica dar de ce esti bosumflata? Pai 8 foliculi este exceptional de bine, endometru este ff bun, estadiolul este f bun, progesteronul si el f bun....deci? de unde suparare???
maria81 spune:
Buna fetelor va pup pe toate
mirele sa iti traiasca ingerasii sa fie sanatosi......sunt asa frumosi
rica69 bafta multa eu zic ca stai f bine
eu sunt in urma cu cateva capitole decand mi-am schimbat locul de munca nu am mai avut timp sa va citesc si sincera sa fiu am vrut sa imi i-au gandul o perioada de la bebe
va pup pe toate si bafta multa
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit
speranta2 spune:
Rica, hai nu fi asa suparata! Important e ca ai raspuns la tratament, ai produs ceva foliculi. Important e sa fie de calitate, si unul daca ai ala sa fie invingatorul. Eu iti tin pumnii!
Ne vedem vineri de dimineata grupul TRIO(eu,Camemar, Rica.
rica69 spune:
Adrianaady, ptr ca din astia 8 foliculi cine stie cate ovocite si cati embrioni mai raman.
Data trecuta am avut 11 foliculi si pana la urma numai 5 embrioni, deci totul s-a redus la jumatate, iar la primul FIV si cele 2 FET cand am transferat numai 3 embrioni rez negativ. Sansele ar creste cu cat as transfera mai multi embrioni.
_
adrianaady spune:
Eu cred ca e f bine. Eu am avut la fiv doze uriase si nu am avut decit 5 foliculi si 3 ovocite la 29 de ani, de aia eu cred ca tu stai excelent si ar trebui sa ai incredere pina in ultima clipa. De multe ori conteaza si calitatea, nu e imperios necesar sa transferi 3-4 embrioni ca sa reusesti.
rica69 spune:
Asa este rez final conteza, dar din experientele anterioare as fi preferat sa transfer cat mai multi. Data trecuta am transferat 5 embrioni si am prins unul care s-a oprit in evolutie. Sa vedem ce o mai fi ca este lunga calea.
_