FIV Dr. ALBU DRAGOS 19
Raspunsuri - Pagina 17
rica69 spune:
Altesa bafta pentru maine sa iasa cu ochisori.
Speranta de abia astept sa vad cum te-ai descurcat cu inj.
Cf schema pe 14 ian ar tb si eu sa merg la al 4lea set de analize, dar tinand cont ca al 3lea set mi l-a mutat marti in loc de miercuri sa vedem daca se va mentine cea de vineri tot vineri.
Camemar haide ca maine poimaine incepi si tu stimularea.
Babyblue ai schimbat semnatura.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
inna08 spune:
Maria,tu ce mai faci?
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
ALTESA spune:
a experimentat cineva inaintea zilei /serii ce precede procedura dureri groaznice de ovare cu intepaturi si senzatia cum ca va frig ovarele sau mai bine zis toata partea abdominala de jos.
precizez ca durerile au inceput dupa ce am facut o baie fiebinte
of v-am inebunit cu atatea intrebari
rica69 spune:
Altesa durerile sunt normale nu uita ca ai fost stimulata.
_
ALTESA spune:
rica m-ai ajutat de asa de multe ori incat sper sa te pot ajuta si eu cand vei avea nevoie.
o sa stau cuminte in pat poate ma lasa
Ella2010 spune:
Buna tuturor,
Lyly Mar si eu ma confrunt cu obstacolele caracteristice varstei (am 39 de ani) si, desi am inceput investigatiile la Medlife, intre timp mi-am cam pierdut increderea si m-as indrepta spre Dracea de la Gynera. Tu ai sunat acolo si ti-au spus ca dureaza programarea trei luni sau este o estimare a ta?
Multumesc anticipat pentru raspuns si bafta fetelor care sunt in plina procedura de FIV sau se pregatesc pentru aceasta.
camemar spune:
Neata,
Ce fac fetele , am ajuns la serviciu, m-am instalat la calc dupa ce mi am luat cafeluta in pralabil si primul deschis a fost forumul sa vad ce s a mai scris
Rica cum merge stimularea? Cred ca o sa ai productie buna si de data asta
Altesa incearca sa nu mai faci dus sau baie fierbinte in perioada asta, cu atat mai putin dupa ce faci inseminarea
Bafta multa azi Altesa
Eu incep menopurul miercuri....Abia astept
rica69 spune:
Eu ma injectez cu spor. Sa vedem ce rez vom mai avea maine. Pas cu pas
_
camemar spune:
Rica, vorbeam cu prietena mea care face si ea un pic dupa noi si parca imi amintesc ca mi ai spus ca data trecuta tu nu ai luat anticonceptionale inainte de fiv...Sau nu am inteles eu bine?Intreb pt ca ea are pb cu amh-ul si endometrul nu creste cum tb si de aia ar fi vrut sa faca fiv ul fara anticonceptionale inainte...
rica69 spune:
Asa este data trecuta nu am luat anticonceptionale.
Dar am inteles de la dl dr ca nu mai merge pe acel protocol scurt ptr ca majoritatea sarcinilor care au prins s-au oprit in evolutie. Asa ca de aceea si mie acum mi-a dat AC. Numai ca perioada de inhibarea este mai scurta.
Ptr endometru si rez ovariana dr mi-a recomandat l-arginina. Prietena ta ia asa ceva?
_