FIV Dr. ALBU DRAGOS 19
Raspunsuri - Pagina 16
rica69 spune:
Adrianaady fac 1/2 diphereline dimineata asa este. La eco s-a vazut asa ovar stg 3x5mm, 2x7mm, 1x12mm, iar pe ovar dr 3x5mm, 2x8mm. Dl dr mereu are punct de referinta progesteronul care a fost de 0.1. Cred ca si valoarea asta ii spune multe dansului. Pai daca aceast mucus poate fi dat de estrogen atunci asta este o explicatie si atunci paranoia de la cap mai pleaca nitel.
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
didi32 spune:
Neata fete dragi si La Multi Ani!
Stiu, am disparut ca magaru'n ceata, dar a-nceput anul in focuri la birou si chiar n-apuc sa citesc pe-nedelete.
Mirela draga, felicitari pt motanei, sunt tare, tare scumpi! I-am aratat sotului si i-am zis: uite, din astia vreau si eu, baga la cap, asa trebuie s-arate. Asta ca sa n-avem discutii!
Fetelor, da' voi sunteti bine de tot in focuri, eu abia maine incep injectiile si o sa merg la clinica sa le fac. N-am nici curaj, nici tupeu sa le fac singura. Am vb si cu asistenta si a zis ca nu-i nici o problema si ca multa lume le face la clinica. Deci voi sunteti niste curajoase, eu nu sunt . Mai e cineva cu mine pe tura? Vineri pe 14 fac prima eco, mai vine cineva?
ici multi tuturor si s-avem un an plin de bebei sanatosi si cuminti! of ce dor mi-era de voi...
rica69 spune:
Bine ai revenit Didi draga.
Tu maine ce incepi inj de inhibare sau de stimulare? Ce protocol ai?
_
Asteptand un ingeras in viata noastra
didi32 spune:
De inhibare, am protocol lung. De-aia ziceam ca voi sunteti mai in focuri, eu abia acum incep.
didi32 spune:
Pe 19 incep menopur. Scuze, raspund mai greu ca ma-nvart prin casa. Ma bag acum la o si mai vb dupa daca mai esti prin zona.
camemar spune:
Didi, vineri pe 14 o sa fiu si eu acolo si speranta, asa csa o sa ne vedem acolo Iar facem miting
Dar stabilim joi cum ne recunoastem...
didi32 spune:
Gata, am stabilit, ne vedem vineri. Sper s-apuc sa intru sa vad "semnele" de recunoastere . Ies ca plec pe-afara. Va urez o duminica frumoasa si o saptamana cat mai usoara tuturor!
babyblue spune:
:)
didi, succes iti urez!
rica iubita, te ai mai linistit?
ce o fi facand alexa???
va pup si va tin pumnii si va astept cu beta mare!!!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
ALTESA spune:
ce mai faceti fetelor ,eu ma delectez cu un ceai de cretisoara si apoi o sa ma pregatesc pentru the big day. va pe toate