Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
office spune:
Buna ziua fetelor!
Nike, felicitari pentru voinicut!
Lora, ce sa mai zic de Adelina!!! e o grasunica maricica scumpa foc!
Andreea si Ana, ati incercat si 200g de ciocolata la micul dejun?
Noi am facut Infarixul si Rotarixul si suntem cam marait dar nu mai este ca la vaccinul de 2 luni (febra, lipsa poftei de mancare etc).
Din pacate eu ma gandesc sa opresc alaptatul pentru ca Maiu a luat doar 650 g in ultima luna ceea ce nu e neaparat rau, dar nici foarte bine. Dr a mi-a spus ca poate nu este laptele destul de gras si am convenit sa trecem pe LP. Poate imi dati si voi o parere. Maiu are 6.800 kg si 65 cm, a trecut testul "dublul greutatii de la nastere, la 4 luni" dar totusi 650 g intr-o luna mi se pare putin si nu inteleg de ce in prima luna a luat 1,5 kg si acum doar atat. El este vesel, cumintel, nu pare sa aiba ceva dar stiu si eu????!!!! S-a mai confruntat cineva cu problema asta?
Meme de Maiu si Lulia
idalis spune:
Ana multumesc pt parole. Cu ajutorul tau am vazut si eu muuuullttteee poze frumoase. Am vazut niste mamici cu burtici minunate, gravidute fericite alaturi de familie si bineinteles niste pitici adorabili
referitor la dulciuri...offf cred ca e mai greu sa ma las de dulciuri decat a fost lasatul de fumat. Cum sa treaca ziua fara o ciocolata, o prajiturica ceva?
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
alynta27 spune:
Si eu cochetez cu dulciurile!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Office eu zic ca e o greutate foarte buna si e pacat sa treci pe LP, care pe langa ca e costisitor nu are calitatile laptelui matern! Daca baiatul e vesel, doarme bine nu e cazul sa intri in panica! Copii nu cresc neaparat ca la statistici!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Tot eu...is singura pe aici?? Mi-am amintit cum se intra la bebelusi, v-as fi recunoscatoare daca mi-ati trimite userul si parola de dincolo, din primul nostru album, cand eram cu burtici. Am pus in album niste poze noi cu Darian. Sa-i observati culoarea ochilor, e un pic mai inchis decat se vede din poza, insa nuanta nu e deteriorata de aparatul foto...ce culoare e? E gri?! mamica de Andreea Bianca si Victor Darian |
exact aceeasi problema o am eu cu ochii Adelinei - ba am senzatia ca-s gri, ba bat spre caprui, ba spre verde...nu pricep neam ce culoare sunt!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_25
Daaa,eu dau vina pe sotu ca el le cumpara.Si eu nu ma pot abtine sa nu le "gust". Dar trebuie neaparat sa le las. Sti vorba aia? le-as lasa dar nu ma lasa ele pe mine! Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol |
Aaaa, noroc cu voi, ca m-am prins care-i treaba! Deci nu io-s de vina ca mananc dulciuri multe, ca niciodata...ele mi-au invadat intimitatea si mi se baga-n suflet si, fortat, in stomac. Si eu mananc la greu dulciuri si nu ma pot lasa.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Si la Maia i s-au schimbat ochii,nu mai sunt albastrii ca cerul ! Sunt un fel de verzui-caprui! Nici eu nu stiu ce culoare au.Of! si eu care speram sa aiba ochii mei! albastrii.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ana_25 spune:
lora Fugiiiiti ne fugaresc si ne invadeaza dulciurile!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
bebecris26 spune:
Buna ziua mamicute si bebelusi. Va cinstim cu cate o prajitura excelent si un pahar de cola, azi avem 3 luni . Sunt asa fericita..azi a nascut si cumnata mea un baietel de 3.660 si 52 cm. Ce coincidenta, eu aveam data sa nasc pe 7 si am nascut pe 5 si cumnata mea la fel, avea data pe 7 si a nascut pe 5
Cristina, mami de bebita David