Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Fistiq, mercic tare mult! Mai sa-l iau la 13-14 pe baiatul ala de la posta rapida. Am nenorocul sa-mi bata la usa toti ratacitii, stand la parter.
Dimineata a pus sotul pachetelul la posta. Vine prin posta normala si trebuie sa urmaresti avizul. Pup si sa-ti fie de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Idalis,ai PM!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Alynta, mercic! Daca am laptic, timp si dispozitie, fac orice ca sa o alaptez pe Mara. Este important pt ea, dar si pentru mine sa primeasca lapticul meu.

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

SALUTARE!
De bine ce m-am laudat, azi noapte m-a foit ca pe mine!
Fulguta o pentru perseverenta si rabdare! Alta in locul tau era de mult pe LP!
Lora stati bine cu greutatea! Sanatate Iustinei!
Chichi nu am reusit sa vad pozele! imi apar pozele doar la 3 fete!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Buna ziua!
Am avut o noapte , Sarah pana la 2 avea chef de joaca, rostogoliri si chicoteli...a adormit apoi la 6 s-a trezit zbierand.E a 4 dimineata cand face asa, o linistesc foarte greu, nici san nu vrea sa ia.
Eric a inceput sa tuseasca si ii fac inhalatie, asa ii trece repede.

plange sarah...revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz
Andr33aaa - cred ca esti singura care poate manca atata ciocolata :)))
ce nu ti-a placut la bona de o trimiti acasa?

pai in afara de mici chestii referitoare la tonul vocii, faptul ca nu si-a ridicat ochii de la tv - ca doar era Titanicul in reluare (am zis sa nu fac caz din asta, ca e prima zi), m-a deranjat faptul ca la interviu mi-a spus cat de iubita a fost de cele 2 fetite de care a avut grija, ca ii spuneau mami, si ieri a primit un telefon in care spunea: "sunt la servici, da, e baietel de 4 luni, dar e cuminte... fetele celelalte rele s-au nascut, rele au ramas"
ooops... eu nu cred ca un copil se naste "rau", un copil este marait doar pentru ca vrea ceva (cel mai probabil iubire) sau il doare ceva. cand e vorba de andrei nu vreau sa fiu rabdatoare in privinta bonei. ori facem click din prima, ori pleaca acasa in a treia zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Andr333a eu as "traduce" cuvantul "rau" altfel: sunt unii copii mai plangaciosi din fire, altii mai egoisti! Acum depinde ce crede si parintele prin "rau" si "bun"! Fiumeu al mare a plans la viata lui cat ceilalti doi copii la un loc. A crescut si tot urla nejustificat! Asa a fost de mic! Pe Matei nu l-am simtit crescand! El si acum mananca singur, se joaca singur- e mai independent. Dar nu pot zice ca un copil e rau si altul e bun. Fiecare are plusurile si minusurile lui, iar tu ca parinte ii iubesti deopotriva!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

andr33aaa eu mai sunt in stare sa mananc atata cioco !Azi dimineata am halit jumate de cutie de milka si un mos craciun de cioco. Si am la kileeeeeee in plus! ma doare inima cand ma gandesc! dar nu ma pot abtine de la dulciuri.

Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Andr333a eu as "traduce" cuvantul "rau" altfel: sunt unii copii mai plangaciosi din fire, altii mai egoisti! Acum depinde ce crede si parintele prin "rau" si "bun"! Fiumeu al mare a plans la viata lui cat ceilalti doi copii la un loc. A crescut si tot urla nejustificat! Asa a fost de mic! Pe Matei nu l-am simtit crescand! El si acum mananca singur, se joaca singur- e mai independent. Dar nu pot zice ca un copil e rau si altul e bun. Fiecare are plusurile si minusurile lui, iar tu ca parinte ii iubesti deopotriva!

sunt absolut de acord cu tine, insa nu pot sa aud de la bona copilului meu cum ca cele 2 fetite sunt "rele". andrei este foarte cuminte acum, insa nu stiu cum va fi cand apar dintisorii sau stiu eu... cand o sa se maraie mai mult. si stiu sigur ca nu vreau sa mi-l comenteze cu altcineva la telefon ca e "rau".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25
andr33aaa eu mai sunt in stare sa mananc atata cioco !Azi dimineata am halit jumate de cutie de milka si un mos craciun de cioco. Si am la kileeeeeee in plus! ma doare inima cand ma gandesc! dar nu ma pot abtine de la dulciuri.

te rog sa ma intelegi... nu pot sa te felicit dar daca ne hotaram sa lasam dulciurile, poate ne incurajam una pe alta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr33aaa

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

te rog sa ma intelegi... nu pot sa te felicit dar daca ne hotaram sa lasam dulciurile, poate ne incurajam una pe alta

andreea, mami fericita de andrei (15.09.2010)

Daaa,eu dau vina pe sotu ca el le cumpara.Si eu nu ma pot abtine sa nu le "gust". Dar trebuie neaparat sa le las.
Sti vorba aia? le-as lasa dar nu ma lasa ele pe mine!

Poze

Mergi la inceput