LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronica75
am o poftaaaa de sex de parca nu am vazut barbat de 1 an...binenteles de astea se bucura sotul.

Daca ii arat asta lui Adi o sa zica ca io sunt defecta ...

Si sa stii ca poti sa scrii si aici ca si mie mi se pare mai usor sa povestesc aici desi m-am inscris si la cealalata odisee....cu voi m-am obisnuit cu toate

Mai pe mine tot ma strange jos si ma doare...mi-am masurat acum tensiunea la munca (avem aparat) si e 115 cu 60, adica mult mai bine decat de dimineata.

Rox sper sa treaca repede Eva peste greva foamei

Crisspy, fericita de Razvi si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bebelusi sa ai grija totusi cu biberonul; eu stiu ca nu ar tr dat de tine; bb tr sa asocieze mama cu sanu si alte pers cu biberon (chiar dc e biberon cu lapte matern);

naty, naspa situatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

veronica dc vrea si sotu super!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Vero hihihi baga mare daca ai pofta.. mai stii cand vine din nou? . dar sper sa treaca greata.
Criss, greva asta a foamei cred ca e perpetua. adica e greva foamei legata de orice NU este supa/ciorba. mai rontaie cate una alta... dar greu si cu fite. of=ul meu cel mare este ca nu mananca fructe. poate i-or trece si astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Crisspy- daca chiar esti ingrijorata, cel mai sigur e sa intrebi dr.

Cat despre problema mea hormonala , cred ca eu sunt aia defecta , nu am mai auzit pe nimeni de pe aici "sa se planga" de asa ceva.
Se intapla doar pe timpul sarcinii...as vrea eu sa fie asa tot timpul , dar nu e.

Sotul e in extaz , ca de obicei se cam roaga de mine

Roxana - ne luam de manute , Alice imi toaca nervii cu mancarea. e de groaza, nici macar nu vrea sa guste, sta sa crape de foame si nu papa , nu inteleg , daca ii dau paine sau grisina, mananca.
Pot enumera lejer ce mananca fiica-mea: orez cu legume, mamaliga cu branza, paste cu branza sarata, cartofi prajiti din aia de la fastfood, ca cei de acasa nu sunt la fel si mai papa jambon cu branza si uneori rosii. Incerc tot felul de mancaruri si nici macar nu pune limba....daca nu cunoaste, nu vrea E supeeeerrrr dificila.
Fructe iarasi fffff rar....mai fetelor si manca asa de bine intr-o perioada....off, sper sa fie trecator.
Eu inca ii mai dau lapte special pt 1 an cu cereale dimineata si seara. Asta a ramas de baza...ca restul...

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput

da, da, si eu pot enumera: supa, ciorba, paine, barni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Vin si eu cu selectia lui Razvi: lapte, orez cu lapte, pufuleti si teta (ciocolata)

Crisspy, fericita de Razvi si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

LA MULTI ANI TUTUROR!UN AN NOU CU SANATATE SI BUCURII SI MULT MAI BUN SI MAI USOR DECAT CEL CE A TRECUT!

BUN VENIT BEBELUSILOR!SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE MULTA SI PUTERE SI LAPTIC MULT MAMICILOR!

Eu ma declar varza de oboseala...ma intreb cand va veni ziua aia in care voi putea sa stau intinsa,fara sa fac nimic!!!am fost la casa noastra de vacanta de sarbatori si i-am zis lui barbata-miu ca,la anul,ma duc la HOTEEEEEEEEEL!frate gatesc tot timpul,spal tone de rufe,fac ordine prin casa si totul e la fel,in fiecare zi...jur ca seara,ma dor mainile efectiv ,de la treaba!!!plus probleme la munca,plus ca ,pe Miguel,la apucat disperarea cand plec la munca si il las la mama...urla cand il las,iar seara,adoarme si ,daca plec de langa el ,se trezeste si tipa disperat mamiiiii!nu pot sa cred!in zilele in care sta cu mine,nu sunt problemele astea...se culca normal si soileste pana dimineata,bineinteles ,mutandu-se noaptea la noi in pat!
mananca bine si orice,e cuminte,se joaca in timpul care fac eu treaba...intelege absolut tot ce-i spunem...stiti cum il striga pe motanul nostru garfield?! pipi! ne cracanam de ras...
astia mari m-au capiat su temele lor...aseara,la 11,faceam istorie,cu fi-mea,iar azi dimineata ,la 9,faceam biologie cu fi-miu!!

Imi pare rau ca nu am apucat sa intru sa urez la multi ani sarbatoritilor,dar,efectiv,laptopul il deschid doar pt mail-uri,plati,etc...

Incerc sa mai apar,dar,deocamdata va pup pe toate ,din tot sufletul si pe micuti si mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ce faceti fetele? Noi suntem singurei acasa, barbatul a plecat ieri in Romania si colac peste pupaza mi s-a stricat internetul acasa, nu stiu dc o sa fiu in stare sa il repar ca noi avem o retea wireless, eu nu ma prea pricep...Lucian cred ca a ajuns cu bine, inca nu am vorbit cu el.O sa stea 10 zile.

Cam greu cu Aidan, mai ales dimineata, trebuie sa ne trezim la 6 ca sa ajung eu la 8 la servici, plange, urla cand il imbrac...ce mai o adevarata aventura.

Cu mancatul...oful meu...nu stiu ce sa mai cred...la gradinita mananca de sparge, acasa face mofturi. Dar are momente si momente, aseara a mancat copanel- asa, doua gurite, cu piure de cartofi si a molfait si o capatana de broccoli si un morcovel...eram in al noualea cer de bucurie.

Nu mananca supe/ciorbe absolut deloc.

Fructe a inceput sa manance: pere, mere, struguri, blueberries, blackberries, capsuni, banana, pepene rosu (cam orice in afara de ananas si portocale, nu ii plac citricele deloc).

Legume mai deloc: cartof, morcov,avocado (numai in smoothies) broccoli, green beens, rosii (f rar acasa, la gradi mananca intotdeauana)

Oua fierte sau omleta - intotdeauana

Carne-rar acasa, la gradi of course mananca pana si tuna fish.

Iaurt, cascaval - intotdeauana

Eu cand nu are chef sa manance ii fac un smoothie in care pun iaurt, sirop de catina sau miere, o banana, blueberries, blackberries, jumatate de avocado (ii da o consistenta cremoasa), si in general alte fructe pe care nu le-ar manca in mod obisnuit. Peste chestia asta presar cereale cu vanilie si mananca A. cam 300-400 de grame o data. Incercati si voi, sunt sigura ca o sa le placa piticilor.

In rest ce sa va mai spun, ne-am mutat saptamana trecuta, casa e super mare, are loc Aidan sa alerge, i-am facut camera lui dar tot cu mine doarme in pat:)) nici macar nu mai doarme in patul lui

Vorbeste binisor, nici mai mult, dar nici mai putin ca altii, e haios, are niste expresii: oli god where you go (oh my god where are you going?) sau oli god kaka, nu stiu unde a auzit asta, dar zice si in romaneste ooo, doamne - cu accent (cred ca pe mine m-a auzit)

Cam atat.
Felicitari noilor mamici si La Multi Ani sarbatoritilor mari si mici!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Ruxi pupu iu!! iti doresc sa ai parte de o zi de liniste. si data viitoare de craciun la hotel, da????

Citat:
citat din mesajul lui miereamara
Cu mancatul...oful meu...nu stiu ce sa mai cred...la gradinita mananca de sparge, acasa face mofturi. Dar are momente si momente, aseara a mancat copanel- asa, doua gurite, cu piure de cartofi si a molfait si o capatana de broccoli si un morcovel...eram in al noualea cer de bucurie.

ba sa stii ca e beton ca mananca macar la gradi. asa macar esti sigura ca are o masa diversificata. la ai mei nu merge aia cu amoothie ca is isterizati de consistenta gen piure, amandoi, zici ca-s turbati, mai mult ii pacalesc sa le dau cate o felie de mar in mana cand se uita la vreun Winnie the pooh.

Mergi la inceput