LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (132)
Raspunsuri - Pagina 6
bpaula spune:
Noi ne pregatim sa plecam la gara.
Urez La multi ani sarbatoritilor din zilele acestea si multa multa fericire!
Ne auzim cu bine in cateva zile
Anuc spune:
Fetelor, multumim pentru laudele la adresa copiilor :) Sunteti niste dragute.
Carmen, nu stiu ce sa mai zic..cu curajul..parca ma paraseste...azi am aflat ca s-ar putea sa am probleme cu concediul pre/post natal pentru ca firma unde lucrez eu este in insolventa. De ea se ocupa o societate de avocatura (parca) desemnata si care nu prea stie ce sa faca in astfel de cazuri. Mai am o fosta colega care se lupta cu ei de cateva luni sa-i plateasca niste concedii medicale. Eu pe 29 ar tb sa ma intorc la munca (unde, nu se stie), dar nascand in feb, imi luam CM sau intram in prenatal. Acum ce naib ma fac? Pana depun dosarul pentru CIC, din ce traiesc? Chiar nu stiu dpdv legal ce sanse am sa se rezolve favorabil chestia asta... Offff, numai vesti aiurea....
Azi la 19 am eco si emotii cat China...macar de acolo vreau vesti bune...
Pe 9 ii serbez ziua Ioanei...avem vreo 20 de copii invitati (nu acasa), plus parintii aferenti...sper sa iasa bine...
Mami de Ioana, Filip si 32 S
Selene_Bunny spune:
Naty, multumesc de aprecieri!
Porumbita, pentru o perioada de cateva luni, am fost (cam) deprimata din cauza problemelor financiare pe care le vedeam cum se ivesc si carora nu le gaseam solutie. Nici acum nu sunt perfect OK. Stiu ca mai multe dintre fete s-au plans de aceste probleme - pierderea a 15% din indemnizatie, pierderea a 25% din salariu, Naty spunea ca li se vor reduce veniturile cu 50%, Dark avea un job stresant, micola va fi data in somaj... Eu n-am indraznit sa povestesc prea multe, m-am inchis in mine si ce am mai spus, a fost la subiectul cu reorganizarea cheltuielilor. In spatiul de acasa, insa, problemele persistau si stresul se acumula.
Vedeam ca se apropie ziua Dariei si, in loc sa ma bucur, simteam doar apasarea ca nu am EU, ca mama, banii necesari pentru a-i lua un cadou si a-i comanda un tortulet. Sigur ca a primit cadouri multe, de la rude, dar EU, ca mama, ma simteam... neputincioasa. Din fericire, au venit si banii, chiar cu doua zile inainte de ziua ei, insa timpul nu mi-a mai permis sa organizez nimic, pentru ca Sarbatorile le-am petrecut la rudele mele - mama, matusa, bunica.
Insa, pana sa vina acei bani...
Iubi nu este multumit deloc de serviciul lui, din cauza sicanelor de la serviciu, din cauza unei paracioase care nu face altceva decat sa-i spioneze pe toti si sa toarne la sef toate nimicurile, din cauza atmosferei de acolo, vine zilnic acasa suparat, scarbit, parca poarta cu el in permanenta un nor de manie, gata-gata sa explodeze. S-a si intamplat asta de cateva ori, psihic, ne afecteaza, pentru ca, asa stresat cum e, nu mai gaseste dispozitia necesara pentru a se bucura de Daria si de mine.
Cand m-am apucat de facut felicitari, reactia lui a fost cumva de doua feluri, pe de o parte, "bravo, faci ceva care iti place", pe de alta, "bine ca tu ai mereu idei si eu nu am niciuna, tre' sa stau in mizeria aia de la serviciu".
Cu creionul pe hartie, s-a vazut ca veniturile noastre nu sunt suficiente, mai ales ca eu nu mai am indemnizatia de 600 de lei si alocatia de 200 de lei. Cum, pentru el, nu exista, deocamdata, nicio posibilitate de imbunatatire a situatiei financiare, a ramas sa vad eu ce pot sa fac, cu ceea ce stiu face. Asa ca am reusit sa gasesc inca o pista pentru traduceri. OK, dar am ajuns la o alta decizie dificila pentru o mama. Cu doua surse de proiecte, voi avea nevoie de mai mult timp de lucru, prin urmare, ce fac cu Daria, pentru a-mi asigura acest extratimp? Ca, pe langa munca, mai ales ca eu lucrez de acasa, e nevoie si de tinut casa cat de curata si de ordonata se poate, gatit, spalat si de-astea, treburi gospodaresti.
Prin urmare, alt stres.
Chestiile astea mi-au rapit din exaltare. Ca eu, de regula, sunt vesela, mereu gata sa-i ascult si sa-i incurajez pe altii, sa-i inseninez cu o vorba buna sau cu o gluma.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
bebelusi spune:
Porumbita, o pun la san la fiecare masa si sta cate o jumatate de ora, mai mult nu o pot tine ca stiu ca nu e bine, dar dpa o jumatate de ora cauta din nou sanul, asa ca ii dau si suplimentul muls. Si in clinica mi-au zis sa mai fac asta putin pana incepe ea sa traga mai bine, ca e mica, are 2390 gr. Sper sa invete mai repede sa traga mai tare
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ada_coman spune:
Maria de Oxigen Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Foarte bine faci Patricia, mititica trebuie sa pape ca sa creasca mare.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
ada_coman spune:
Selene ce frumoasa e Daria si ce i-a crescut parul!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Porumbita, o pun la san la fiecare masa si sta cate o jumatate de ora, mai mult nu o pot tine ca stiu ca nu e bine, dar dpa o jumatate de ora cauta din nou sanul, asa ca ii dau si suplimentul muls. Si in clinica mi-au zis sa mai fac asta putin pana incepe ea sa traga mai bine, ca e mica, are 2390 gr. Sper sa invete mai repede sa traga mai tare PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
cine zice ca nu e bine?
de unde ai scos asta?
lasi copilul cat vrea;
robert statea si cate ora si mama ce le mai invidiam pe cele care spuneu ca in 5-10 min se satura copilul
Porumbita spune:
selene stiu ca nu iti place idea insa gradinita, fie si cu program scurt (desi eu as opta sa o iei dupa somn) e o solutie f buna
trebuie doar gasita aia potrivita ca pret si calitate
Porumbita spune:
bpaula drum bun!
anuc, cum a fost la eco? aiurea situatie; poatre masriu sau mediajust aici pe forum sa vina cu ceva idei?
bebelusi spune:
Porumbita stiu ca peste tot cam asa scrie, sa il lasi pe copil la san cam 30-40 de minute, asta nu inseamna ca nu fac exceptii sa o tin mai mult, dar de obicei cam adoarme, desi ma chinui sa o trezesc, si biberonul mi-l ia cam cu forta, dupa ce simte gustul de lapte, incepe sa traga.
Astept sfaturi de la voi ca de-aia va scriu, ca multe le-am si uitat de atata timp, si oricum un sfat nu e in plus niciodata
Fetele ce au bebei:am aflat ca exista o crema de dat pe burtica, pentru colici, nu stiu inca amanunte dar ma informez, am o prietena care e farmacista
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"