LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (132)
Raspunsuri - Pagina 21
DarkBendis spune:

LA MULTI ANI FLORENCE!! 

LA MULTI ANI MATEI!! 

LA MULTI ANI SZMONIC!! 

Profit ca (mai) doarme jupanelul si reusesc sa scriu si eu!
Crisspy, imi pare bine ca te-ai linistit si ca nu-s probleme cu analizele. Mai, zau ca nu inteleg de ce se dau rezultatele la analize fara nici o explicatie, lamuririle venind ulterior. Pai numa' bine asa te poti imbolnavi de nervi pana sa ti se spuna ce si cum.
Bebelusi, draga te tine, imi pare rau ca nu merge alaptatul la fel de bine cum mergea la Vladut. Ce pot sa te sfatuiesc: tine pitica la san cat de mult poti, incearca sa te odihnesti cat poti si nu o cantari decat o data pe saptamana. Deci nu ceda la "proba suptului", ai rabdare sa vezi cat ia in greutate si apoi vezi ce si cum. Dar stii cum e cu mulsul, cea mai buna pompa e tot bebele, cea mai buna pompa nu scoate mai mult de 10%-20% din cat laptic ai tu acolo. Sper sa fie bine! Eventual intreaba si pe fetele de la subiectul despre Alaptare, poate au si ele alte idei.
Arriel
pai sa va puneti oameni buni la treaba si sa te vedem cu burtica pana la sfarsitul anului
Mai stii, poate o sa fim impreuna la vreo odisee, ca si noi ne dorim bb2 de 2011 sau 2012 ![]()
Mihai, bine ai venit, e tare frumoasa Dariuta! Ce ochi mari are!
Ledi, asa patesc eu la somnul de dupa-masa, ca uneori nu vrea sa faca nani la el in pat ci la "mama bed" si atunci, vreau nu vreau trebuie sa ma pun langa el. Ma rog, chirait, jucat cu manutele, cu parul meu, uneori tras de urechi, nas, dat din picioare... eh, asta este!
Anuc, multa sanatate, sa treaca diareea!
Micola, sa fie intr-un ceas bun inceputul gradinitei. Ma bucur ca-i place licuriciului "la copii".
Alinuk, deci a trecut cu bine prima zi! Super! Tot bine sa fie!
Selene, imi plac felicitarile, la cat mai multe comenzi!
Mister inca doarme, a aparut si tati mai repede acasa si-mi face o cana de ceai... ma duc sa ma delectez cu poze.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Anuc spune:
Bebelusi, vezi ca este o linie speciala proalaptare, cred ca gaesti pe forum...dar nu stiu unde...poate te ajuta cu sfaturi fetele de acolo...stiu ca e frustrant sa vezi ca nu merge treaba asta...
Mami de Ioana, Filip si
32 S
bebelusi spune:
Ma ajuta cineva cu linkul de la subiectul cu alaptatul?ca eu nu il gasesc.
Mie mi se pare ca trage, aud ca inghite, dar probabil ia inghititurile mici
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
andre_ea spune:
Patricia uite:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146380&whichpage=24
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
bebelusi spune:
Andre ea mersi mult, o sa scriu si eu acolo
Fetelor voi mai dati la copii vit D3?pana la ce varsta se da?ca ma auzit mai multe variante
veronica75 spune:
La multi ani! sarbatoritilor
LA MULTI ANI FLORENCE!!
LA MULTI ANI MATEI!!
LA MULTI ANI SZMONIC!
Bebelusi
, stiu ca e greu, dar ai putina rabdare, o sa se regleze curand.
Eu am avut probleme cu sanii chiar de la inceput (am facut infectie la un san) si dr a spus sa ii dau doar din sanul sanatos...asa am alaptat-o si nu i-am bagat nici un fel de completare....Intradevar a fost cam "dur" pentru ca nu se satura, desi o puneam fff des si nici nu a luat cum trebuia in greutate....dar a trecut.
Curtaj si multa rabdare
.
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png
bebelusi spune:
Fetelor azi sunt singura cu amandoi, ca Mircea e plecat cu sora mea la Brasov la control, iar maica mea sta cu nepotu meo. Sper sa ma descurc. Trebuie sa ma obisnuiesc, mami nu va mai sta mai mult de o saptamana - doua