LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (132)
Raspunsuri - Pagina 20
Naty spune:
LA MULTI ANI MATEI SI FLORENCE!
micola sa fie intr-un ceas bun inceputul gradinitei.
Si Nadia tot "gaca" zice la gata ![]()
andreea, alinuk cum a fost prima zi de munca?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
alinuk spune:
fetelor va multumesc pentrui gandurile bune!
am inceput anul furtunos / cu multe evenimente si cu acest nou inceput de job
am fost primita bine, nu am de ce ma planga, multumesc lui Dumnezeu
Ilinca, Eduard, Carla, Tudor, Matei, Florence
La multi ani!!
sa cresteti mari pui mici, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de oameni buni in preajma!
Naty multumim de telefon!
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
inceputul meu de lume
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Leditia spune:
Matei
Florence
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
anna-mama spune:
La multi ani, Matei si Florence!
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:

MATEI TEODOR 

FLORENCE MARIA 

Mi-au venit si mie rezultatele la analize...cele obisnuite sunt OK, insa la profilul de trombofilie si la homocisteina nu a iesit bine.
Am asa:
Profil factori de risc genetici trombofilie
Denumire Rezultate Interval de referinta
MTHFR (C677T) Pozitiv-heterozigot Negativ
MTHFR (A1298C) Pozitiv-heterozigot Negativ
Homocisteina
Denumire Rezultate
Metota HPLC 19.80 umoli/l
Interval de referinta: < 10 ideal 10 - 12 acceptabil pentru subiecti sanatosi 12 - 30 hiperhomocisteinemie moderata 30 - 100 hiperhomocisteinemie intermediara > 100 hiperhomocisteinemie severa
Am cetit eu nishte chestii pe net si nu-mi prea plac...sun acuma la dr sa vad daca pot sa ma vad cu ea azi ca sa dorm si eu la noapte (nu de alta da' de vreo sapt tot visez ca-mi ies analizele nashpa si nu pot dormi
)
gascha
Crisspy,
fericita de
Razvi si
6 sapt
Anuc spune:
La multi, multi ani sarbatoritilor de zilele atea!! Stiu ca au fost gasca mare si am ratat ocazia sa le urez! Sa fie sanatosi in primul rand! Sa creasca mari si numai de bucurii sa aiba parte!
Crisspy, vezi ca la gravide ies modificate unele rezultate, deci nu dispera inca. E posibil sa fie de la sarcina. Si eu am leucocitoza cu neutrofilie nu stiu cum,....cica e normal.
Alinuk, bafta la job!
Filip face caca moale de 2 zile, nu reusesc sa-l pun pe linia dreapta. I-am dat cate 2 pliculete de hidrasec, smecta, regim cat de cat...si nu merge. In rest n-are nimic, e vesel, nu pare sa-l doara ceva. S-a si oparit la fund...si are pofta de mancare. Nu stiu nici de la ce e...
Mami de Ioana, Filip si
32 S
bebelusi spune:
Crisspy sa stii ca ies modificari in sarcina de obicei
Anuc, eu zic ca ii va trece, dar sa continuati regimul, ai grija sa nu insisti cu smecta ca dupa aceea sa nu cazi in extrema cealalta
Eu ce sa va zic despre mine....doar ca sunt disperata cu alaptatul asta, nu mai pot mulge cat trebuie, am impresia ca de cand cu febra mi-a scazut lactatia, 
daca ii dau doar san nu e multumita. Noaptea dorm doar cate 3-4 orea ca mai mult nu am timp.....am impresia ca voi ceda cu mulsul. Stiu ca v-am stresat cu subiectul asta, dar altceva nu va pot spune despre mine.
Sunt genul de om care atunci cand sustin o cauza cu tarie (ca alaptatul), nu imi vine sa renunt, ca am impresia ca renunt la tot ce am construit pana acum, toate mamicile pe care le-a convins sa alapteze, leam stresat atat de mult, si eu ce fac???
CEDEZ
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Arriel spune:
La multi ani tuturor celor care au implinit doi anisori zilele astea, precum si celor care si-au aniversat onomastica!
Am avut ceva de citit ca sa recuperez si m-am delectat cu o multime de poze si filmulete, doamne ce copii frumosi, toti, fara exceptie 
In primul rand vreau sa-i urez bun venit lui mihai1279, ai o fetita superba, de fapt, daca ma uit mai bine, ai doua fete superbe
Mai scrie-ne despre Daria.
micola felicitari pentru inceperea gradinitei, imi inchipui ca aveti emotii cu carul...noi abea la toamna
Selene sti ca mie imi plac felicitarile tale, dintre cele de martisor, preferatele sunt 3,4,6 si 7...
Am remarcat si eu ce mult s-a schimbat Daria, poate pentru ca i-a crescut parul, e o blondina frumusica foc.
Dark felicitari pentru job, ma bucur ca lucrurile s-au aranjat asa cum ai vrut...Ca de obicei, de sarbatori ati petrecut foarte bine, astept cu interes si pozele voastre.
roxanaz ti-am admirat inca o data copilasii (si casa
)...mi s-a parut dragut faptul ca Eva purta o rochita de-a ta. Mi-ar fi placut sa mi am si eu rochite, dar dupa mine le-a purtat sora-mea si inca doua verisoare, asa ca...
andre_ea sunteti asa frumosi toti patru...Ilinca nici nu mai tineam minte cum arata, e o mica domnisoara finuta si cocheta
Leditia un
pentru tine, imi pare rau ca treceti printr-o asa perioada, nu doarme mai bine nici daca il iei cu tine in pat?
Veronica ma topesc in continuare dupa Alice si coditele ei, sunt geloasa de-a dreptul pt ca fi-mea nici o agrafa minuscula nu suporta pe cap, umbla zburlita toata ziua...Si se pare ca fata ta nu e numai frumoasa, ci si desteapta, felicitari si tie pentru modul in care te ocupi de ea.
alinuk sa-ti traiasca baietii, v-ati distrat tare frumos la petrecere
beblusi, Cadia cand ma uit la pozele cu printesele voastre, atat de mici si delicate, ma apuca asa un dor de bb...mai vedem cum evolueaza lucrurile si sper ca spre sfarsitul anului sa ne apucam si noi de al doilea. Patri, sper sa depasiti repede problemele cu papatul. Cadia, am vazut ca voi stati bine la capitolul asta, dar deja Lizuca este "fetita mare", mai are putin si implineste doua luni.
crisspy felicitari pentru burtica, sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si o fetita cu gropitele lui Razvi
Referitor la analize nu stiu ce sa-ti spun, sper sa fie bine.
Iulia ce vacanta frumoasa in decor de poveste...Carla se pare ca s-a simtit foarte bine, am vazut cum pica "rupta" la culcare.
Gata, ca m-am lungit destul, va pup pe toate 
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
Leditia spune:
Crisspy,sanatate multa..nu dispera,asteapta sa vezi ce zice si medicul.
Anuc,sanatate si voua.Regim,multa apa pt hidratare,o sa-si revina.Noi la diaree,foloseam niste bobite homeopate,tare bune..
Arriel,nu doarme cu mine in pat..ca doar mi-am tot luat perna si-am intins canapeaua la el in camera..dar il apuca joaca si nu adoarme cu mine acolo neam.Ba vorbeste,ba rade de unul singur,ba-mi baga degetele in ochi,nas,etc..ba da din craci,ba vrea sa coboare din pat sa se duca nush unde..si tot asa.Si nici eu nu pot dormi cu el..pt ca nu are stare in pat..se pune de-a latul,ma impinge..da din craci..si n-avem dom;le loc in pat,chit ca eu stau pe marginea marginilor si intr-o parte chinuita,asa![]()
Acum o sa-i fac si schimbarea din patul de bb in patul normal si ma asteapta o perioada nasoala si fara somn,de-o sa ajung sa beau cafea perfuzabila
.
Bebelusi,imi pare rau ca ai probleme asa mari,nu stiu ce sa te sfatuiesc,dar voiam sa-ti doresc multa putere si calm,ca vor trece si astea si-o sa fie bine.
pupam trupa.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
crisspy spune:
Asa deci...m-am intors de la dr...n-am dom'le nimic, mi-a schimbat numai prenatalele ca cica nu se absoarbe bine acidul folic 
....
Rox
ca m-a scos din neste stari
Anuc sanatate lui Filip si regim ca trece repede...mai ales ca are si pofta de mancare.
Patri cum sa cedezi mai? Esti obosita si d'aia zici asa...eu zic sa incerci sa te odihnesti mai mult (stiu ca e greu) si ai sa vezi ca lucrurile intra pe fagas normal... Irina suge bine acuma?
Ledi 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
6 sapt