Aradence DC - (157)
Raspunsuri - Pagina 7
alinamoro spune:
La multi ani de sf.Ion: Ioana pufy, Ioana de Gabi, Bogdan-Ioan, Adelina-Oana mea, Alexandra-Ioana, Melania-Ioana, AncaP-Ioana, Glad-Helmut-Ioan!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Mai e cineva Ioan, Ioana?
Miha, Daria ii si Ioana?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
La multi ani, Ioane si Ioni!
Mama Marei si a Dorei
Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)
anca16 spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Ion, Ioana, Oana
Eu sunt cam terminata, de la ce copil cuminte aveam, acuma nu ma mai inteleg deloc cu el. Nu mai doarme nici noaptea ca lumea, se tot trezeste, ziua nu-i convine mai nimic. Pana acum are 7 dinti si nu a facut niciodata asa urat ca acuma
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
diana11 spune:
La multi ani si din partea mea pentru cei ce-si serbeaza astazi onomastica!
Multumim si noi de urari! Noi am fost si am sarbatorit la piza. Am scos-o pe sarbatorita in oras.
diana11 spune:
anca16 tu crezi ca mi-ar veni mie sarafanul pus de tine la bazar, am asa cam 70kg. Nu-mi dau seama din masuratori daca mi-ar veni, la bluze ma bag dar la rochii mai putin.
Crezi ca de la dinti e agitat Razvan?
Eu una m-am pus pe cumparaturi la bazar. Pana acum nu prea bantuiam pe acolo, acum am devenit dependenta
cristinacsa spune:
La multi ani, Ioanelor si Ionilor!
Miha, ai fost la Aqualand?
Cristina si gemenele
anca16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana11 anca16 tu crezi ca mi-ar veni mie sarafanul pus de tine la bazar, am asa cam 70kg. Nu-mi dau seama din masuratori daca mi-ar veni, la bluze ma bag dar la rochii mai putin. Crezi ca de la dinti e agitat Razvan? Eu una m-am pus pe cumparaturi la bazar. Pana acum nu prea bantuiam pe acolo, acum am devenit dependenta |
Diana, nu prea cred, eu am 1.66 si 54 kg si ma strange peste piept, ca in rest mi-ar fi bun. Daar, daca vrei, poti sa vii sa il incerci, nu ma deranjeaza. Legat de Razvan, nu stiu ce sa zic, citisem ca dintii, cand ies, dor cel mai rau noaptea. Azi o sa-i dau prima data si cereale, poate-l apuca foamea si de aia se tot trezeste. Ziua isi mai baga si degetele in gura si se vede ce aprig musca din jucarii. S-ar putea sa fie si o doza de smecherie, ca probabil a remarcat ca daca tipa primeste toata atentia. Oricum, maine o sa sun si dr. sa vad daca poate sa-l vada.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.