Aradence DC - (157)
Raspunsuri - Pagina 5
flavia ramona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat [purple][b]Capro (Clau adica), cum pisi? |
Na asta cum mai e capro pisi???
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
cristiana70 spune:
Am uitat, am luat niste lucruri de la Cristaluna de pe bazar, e din Arad, i-am scris mesaj si nimic, nu-mi raspunde. Stie cineva cum dau de ea?
cristiana70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui flavia ramona
Na asta cum mai e capro pisi??? de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006) Alaturi de Cristina (maria_rubi) |
[b]FLAVIA, vad ca si tu calare pe net, ca mine . Hotarati-va, ori capre ori pisi, sau atii pus de un hibrid, o capropisica
flavia ramona spune:
Cristina, imi pare rau, stiu cum e cu taiat de cate ceva .
Cristaluna e sora lui Ducky .
Gata, ma dau jos de pe net, sa nu mai fim amandoua calare.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
cristiana70 spune:
Ba ma duc si eu la culcare, si asa sunt suparata foc . Nu stiu de unde sa mai strang cureaua si pentru suma asta, si asa eram in limite.
Of doamne, mica e lumea asta , iar DUCKY mi-a povestit azi la telefon ca mai avem o cunostiinta comuna, o persoana deosebita . Na, maine iar is calare pe telefon sa o stresez pe Diana, ca sa ma puna in contact cu sora-sa.
Ma duc sa dorm, noapte buna si somn usor la toata lumea, mamici, tatici si pitici dragi.
ILDI25 spune:
Io is tot pe-aci ,calaresc si eu netul ,ca altceva n-am ca-s singura
Flavia tu ai cifra destinului 7 .
Cristiana a ta e 9 . Deci de maine gata cu mancatul,urat de tot cu bonurile .
alinamoro spune:
Io stau de vreo 3 ore pe facebook!
Mi-am gasit o gramada de prieteni, m-am uitat la poze...ce mai, am pierdut o gramada de timp.
Citat: |
nu simt nimic in afara de o pofta nebuna a manca ciocolata. |
Si eu!!!!
Bey, pe mine m-ati pierdut printre animale si numere. Deci, eu sunt bivol, dar nu stiu ce numar... Cum aflu?
Cristina70, traim tot mai bine in tara asta!
Imi pare rau ca va taie bonurile de masa.
Merg si eu la culcare...
A, am uitat sa va spun o faza cu Ade ieri. Calin mi-a cumparat calcator ca cel vechi saracu' si-a facut "norma" si io bucuroasa tot studiam pe el...la un moment dat Ade foarte sfioasa ma intreaba:"esti multumita mami"? Asa scumpa a fost...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Cristiana, trimite-mi CV-ul tau ca la noi sigur se vor face angajari la cata lume pleaca in urm 2 saptamani...mail-ul meu e simonaclau@yahoo.com
Ada, no more love...am zis... Adica ce, io's Claucapropisi?
io ce cifra am oare? asa nu ma stiu cu chestiile astea
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!
ILDI25 spune:
Alina m acelasi lucru fac si eu sunt pe Facebook vizionez poze .
Cifra ta e 5
Clau ata e 4 ,deci noi anul asta o facem lata
Claudelu spune:
da cum se calculeaza sau cum se afla?
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!