Aradence DC - (157)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Mama , Moni parca-s frati astia doi Bogdi si Tudor cu agresivitatea lor!Si Bofdi i-a dat in cap la Maia intr-o seara cu o oglinda micuta, ce a luat-o de pe la buna-sa.Eu il mai las singur in camera cand e asa pitbull, asa vreo 10 minute sa-si mai revizuiasca comportamentul.Intr-o zi si-a infipt mainile in par la Maia si dupa ce au sarit bunicii in sus si l-au prins de maini, ca erau prin zona, a vrut sa dea cu capul. Cred ca trebuie sa asteptam sa mai creasca sa se mai cuminteasca.Trebuie sa-i dam la karate sa-si mai descarce acolo din agresivtate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Ziua buna, dragi aradence, am intrat sa va multumesc pentru voturile acordate baietelului meu, suntem in top 10!
Cui ii face placere, ne mai poate vota pana pe 18 (doar un vot de persoana).
Multumim si va pupam

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello si de la mine.Is rupta ca am fost azi la bazin cu Diana si cum n-am mai facut miscare de-asta vara se simte.
NIKO deci si la voi razboaie Sa stii ca la noi a functionat oarecum metoda de care-a zis Miha: i-am zis Dianei ca daca o mai trage de par, sa il traga si ea. Si dupa ce s-a miorlait nitel ,s-a mai potolit: iari si azi n-a mai fost agresiv cu ea

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

multumim pt urari!

Noi ne-am sarbatorit foarte bine,cel putin eu .
La gradi am dus tot tacamul:tort,coifuri,sampanie,confeti si am facut poze;seara tura II de cadouri cu bunicii si sambata am fost la Szeged la Aquapolis unde-i foooooooooooorte fain.
Asadar.....Mela s-a trezit nemultumita si dupa acest weekend .Fata asta imi mananca zilele,e vesnic nemultumita de ceva.Daca ploua de ce nu ninge si daca ninge de ce nu ploua si de ce nu poate merge in sandale si.....................Daca asa va fi si frate-su ma duc la Mocrea!

Ildy mersi pt telefon,pe RDS sau pe Conex ai sunat ?
Gabi felicitari lui Tudor si Ioanei.M-am hotarat si la toamna la scoala .Serban stie si el literele ,sa moara de ciuda Mela .
Miha tu ai fost la atata miscare sau i-ai dus pe copii???????

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Am o lene ca nici sa scriu nu pot. Azi am lenevit toata ziua si mi-a fost somn desi am baut cafea, cola...
Plecam imediat in vizita la niste prieteni ca n-am iesit si casa azi. Ade tuseste urat si a facut putina febra ieri. Sper sa fie bine pe maine sa poata merge la gradi.

Carmen, asteptam pozele.

Va pup pe toate si va doresc o seara faina!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Niko, Serban sare pe Mela,doar ca el asa se joaca cu Ovi.Oricum sunt destul de mici amandoi baietii ca sa priceapa ce si cum.Plus de asta ,eu ii mai surprind cateodata jucandu-se asa mai dur si-i fac observatie lui Serban dar Mela ii ia apararae si-mi spune ca e ok nu sare tare .No sa mai priceapa copilul ceva.

Alina poze nu prea am,eventual asa vreo 2-3.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Sara buna!
Carmen, parca ai descris-o pe Iulia! Si ea e vesnic nemultumita! Daca o duc unde vrea ea nu e bine ca n-am stat destul si tot de-astea. Ma gandesc cu groaza ce-oi face cand va avea 12-13 ani?
Nici noi n-am iesit azi deloc. Vlad a iesit prin curte cateva ore, dar atat. Iulia a avut ieri unpic de febra, si azi dimineata pe la 5 din nou, cred ca de la gat. Vlad n-are febra dar haraie cam tare si tuseste. Daca pana dimineata nu mai apar alte simptome, ii duc la scoli si gradinite.
Ne pregatim de culcare, asa ca: Noapte buna!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CARMEN aoleuuu si noi ne inscriem; Diana si daca primeste ceva cadou trebuie sa comenteze gen: "woaa ce fain e / ce imi place ... numai ca eu voiam verde, nu mov" Daca era mov,ar fi vrut albastru desigur
Noi am fost si azi la inot

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Noi am fost la patinoar, a fost super vreme si foate putina lume. Dupa masa din pacate eu la priveghi, a murit mama unei prietene, Dumnezeu sa o odihneasca.

Carmen da mai multe detalii cu Szegedul.Unde o dai pe Mela la scoala?

Si eu m-am lovit de probleme cu nemultumirea, Alex e cel mai mofturos si vesnic convins ca ceilalti frati primesc mult mai mult. Dar cu rabdare si folosindu-ma de fiecare situatie ivita i-am cam invatat sa pretuiasca ce au si mai ales sa pretuiasca clipa. Nu zic ca nu o mai iau pe aratura dar dupa aceea se corecteaza singuri si tin niste teorii de mai mare frumusetea.Ma ajuta mult in sensul asta mersul la biserica.

Citat:
Miha tu ai fost la atata miscare sau i-ai dus pe copii???????

Nuuuuu, doar i-am dus dar a fost mai mult decat suficient. Sambata am avut de-a dreptul febra musculara.

Fetelor aveti sa-mi dati si mie o reteta verificata de baton de ciocolata?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna
nici noi n-am iesit din casa Aseara Raul a vomitat, azi dimineata avea temperatura, pe la amiaza l-a lovit diareea si iaca pe vremea asta faina am stat in casa Se tot plange ca-l doar un picior de sus de langa putza...habar n-am ce poate fi, oricum maine mergem la pediatra si cu ocazia asta o pun sa-l intoarca pe toate partile
Am nevoie de un sfat...cand l-a operat de apendice i-a rezolvat si fimoza, dar desi am fost atenti si am facut exact cum ne-a spus medicul tot s-a lipit...nu de tot dar nu stiu ce sa fac acum...sa-l las asa sau sa merg din nou la nenea chirurgul?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput