Aradence DC - (157)
Raspunsuri - Pagina 17
alinamoro spune:
La multi ani Mela!
Carmen, sa va traiasca frumoasa, sa fie sanatoasa si cuminte in continuare!
Ada, io am votat poza Dianei in prima zi. Mai are una pe care abia am sesizat-o, era sa trec peste ea. Nu va zic inca, va las sa o gasiti voi.
Ai vazut ce super e si poza care-i acum pe locul I?
Gabi, am si eu emotii cum reactioneaza Ade la vaccin, saptamana viitoare il facem. Felicitari lui Tudor!
Miha, ce-i place la Ade de Victoras! Cred ca asta a ajutat mult la acomodarea ei la noua gradi.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Mai fetelor cu iubirea lu astea doua eu una sunt convinsa ca-i din interes. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 |
ai ghicit!
Melania
Carmen, sa-ti traiasca domnisoara!
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!
maria_rubi spune:
Somleac, si ce ma mai masai....fu tare bine! Repet saptamana viitoare, astept cu nerabdare fiecare sedinta! Multam pt Gina, e de aur!
Deci asa, Clau si Ada sunteti pe interes? De la criza vi se trage...
Flavia, de ce esti asa obosita? O fi programul de lucru?
Mama Marei si a Dorei
Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)
Somleac spune:
Doamne ce zi sportiva am avut. La 20 am ajuns acasa. Nu mai imi simt baziunl si burta. Deci am fost la gimnastica ritmica, inot si aikido. La gimnastica ritmica mergem la sala de la fabrica de zahar. E ceva cumplit. Ma mir ca n-am nascut pe drum.Chiar ma intrebam daca edilii nostri mai au tupeu sa le ceara bietilor oameni taxe si impozite.
Ma bag sa ma uit la un film. Gabi m-a contaminat cu doctor House. Asa bine dorm pe el, cam dupa 15 mincu sforaituri.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
flavia ramona spune:
'Neata
Va astept cu o aburinda.
Nu mai faceti pofte oamenilor cu masaj ca va bat .
Cristina, am avut o saptamana plina, nici nu stiu cum a trecut asa repede, multe acte de semnat, multe noutati, o gramada de vizite pe teren, cred ca in noiembrie toata luna nu am avut atatea vizite cat am avut in aceasta saptamana plus multe alte chestii. Toate astea s-au resimtit psihic si fizic, aseara eram chiar rupta.
Clau si tu esti la munca azi?
Cristiana, spor la inventar.
Ioi ce casc ... asa ceva. Si am dormit pana dimineata tare bine.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
flavia ramona spune:
Am uitat ceva.
Am fost ieri in Carrefour si aveau reduceri la geci de baieti si de fete, erau la 20 de lei, dragute, daca va trebe la copii, poate pentru la anul, ca pretul e tare bun. Mai erau reduceri si la alte lucruri, dar eu nu am avut asa nervi de cautat.
cristiana70 spune:
MELA la multi ani si sa cresti mare, frumoasa si cuminte, si sa-ti bucuri mereu parintii!
Neatza fete dragi, m-am trezit de ceva vreme ca sa pun mancarea la cuptor (cartofi frantuzesti) apoi ma mai invart de vreo trei ori si plec la munca. Maine dimineata incepem la 6:30, vad ca ai nostri n-au invatat nimic de anul trecut cand toata lumea a fost zombi la inventar atat datorita oboselii acumulate cat si datorita programului. Trece si asta.
FLAVIA, sarumana pentru cafea, cred ca mai merge una.
Sa stiti fete ca io-s geloasa, pai nu mai pot intra pe aici ca vad numai declaratii de dragoste zburand de colo-colo, noroc ca m-am luminat ca-s doar pe interes ca altfel nu mai intram veci pururi !
Ma duc sa mananc si eu ceva, sa dau de mancare si la caini caci se foiesc deja, apoi un dus si purced la munca. Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai frumos !
Somleac spune:
Ioi Flavia de stiam ca esti la lucru intram pe la tine. M-am gandit o clipa sa o fac, dar mi-a fost prea lene sa parchez, sa ma dau jos din masina... si tu sa nu fii acolo.
Cristiana spor la inventare.
Carmen cum ai sarbatorit-o pe Mela?
Ufff nici eu nu stiu ce sa fac cu Alex. la locul de joaca nu vrea, cica sa gasesc eu ceva mai interesant. Eu bani prea multi nu pot sa cheltui, ca asa va trebui sa mai fac un copil ca sa ma mut inainte sa nasc.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
flavia ramona spune:
Miha is pe baricade, te primeam cu placere la o cafea .
Observ ca pe masura ce cresc copii nostri au tot felul de pretentii legate de ziua de nastere. Io nu-s buna la idei, asa ca Miha nu te pot ajuta.
Cristiana, era si culmea sa invete ceva aia ... cred ca nu-i pasa nimanui, ce sa se chinuie sa inteleaga ca lumea e obosita.
Io mai putin si plec, cred ca fug pana in Carrefour daca Bogdi doarme si de amiaz la Sorin.
niko_26 spune:
la multi ani Mela!
La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat anul asta, ca nu mi-am prea bagat nasul pe DC.Cum ma vede Bogdi la calc sare in sus ca el vrea Shrek!
Si Maia a facut ieri vaccinul si a fost si ea curajoasa si nu a plans.E destul de bine, o doare putin manutza si face kk mai moale, in rest e ok.O vecina de-a mea zicea ca asa rau s-a simtit baiatul ei dupa vaccin, greturi, varsaturi, diaree, febra mare...
Bogdi e bataus mai nou, o trage de par pe Maia, o mai musca,o mai ciupeste, si seara abia reusesc sa-l culc, se fatzaie prin pat si se urca in cap la sora-sa... Il mai pedepsesc si-l mai las fara bombo sau desene o zi intreaga, si uneori se mai cuminteste, dar nu totdeauna.Cu toate astea cand pleaca Maia la gradi merge si o imbratisaza si-i spune "Nu pleca la gradi, stai cu mine!"