Aradence DC - (157)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Apar si io ca vad ca-s cautata si dau si cafeaua ca la restu' v-a fost lene sa o faceti ,cu frisca ,fara ,cu lapte ,cum va place ,eu raman la capuccinoul meu si ala baut o data la luna .

Carmen ti-am trimis pm cu nr meu ,e digi-ul cel stie si Flavia. Am intrat si aseara dupa 21 dar n-am mai scris ,ti-am dat un bip ca aveam un nr de tel de-al tau ,dar nu mi-am permis sa sun la oara aia .
LA MULTI ANI MELANIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Flavia n-are rost sa mai amintesc si eu de programul nasol de la lucru ,era bine daca modificarile erau mai pozitive ,dar asta e ,fiecare tre' sa muncim pe undeva care dupa noroc.
Si noi am facut vaccinul de 4 ani luna trecuta pe 28 dec., tot in mana si fara plansete doar cateva emotii .
Gabi felicitari pt fetita curajoasa ,nici nu-mi imaginam ca e altfel. Felicitari si lui Tudor pentru istetime.
Clau si Ada iubiti-va mult .
Miha poftesti la faianta si gresie deci nu poti fii refuzata,doar esti . Ce va fii bebelina voastra berbecuta sau tauroaica de-a mea? Sunt si eu curioasa de nume.

we placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Tot cu asta am fost in cap, si-am uitat:
La multi ani, Melania! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI MELA !

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, Mela!

Mama Marei si a Dorei

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani Mela,Carmen sa-ti traiasca printesa si sa aiba i viata frumoasa.

Mai fetelor cu iubirea lu astea doua eu una sunt convinsa ca-i din interes.

Gabi felicitari pentru curajul Ioanei si spor la citit lui Tudor pe mai departe.

Maria Rubi , te-ai masat? Si eu

Alina, si-a gasit Vic al meu dadaca. Ade il imbraca, il dezbraca ii face toate pofetele. Le-a zis la educatoare ca nu mai poate de dragul lui.

Spor la munci.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Mela Carmen, cum sarbatoriti pana la urma?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Mai fetelor cu iubirea lu astea doua eu una sunt convinsa ca-i din interes.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Na...ne-ai prins! Asta e!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioi ca si io am uitat:

Mela
Carmen sa va traiasca printesa si sa va aduca multe bucurii.

Io am un somn in mine, pfuu, am fost la cosmetica si m-a luat somnul acolo si am papat si numa chef de munca nu am, da am mult de lucru.
Bag o cafea sa vad daca are efect.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Am bagat si eu un ochi la concursul Klorane. Are si Diana o poza superba cu Timeea acolo. Intrati si votati ca e chiar frumoasa! (Daca nu-si face ea reclama ii fac io!).

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput