Aradence DC - (157)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristale, io nu vad pozele, se deschide o pagina cu ceva eroare.
Io vreau martisoare, 5 bucati (pentru doamnele educatoare si invatatoare).
Edit: Am reusit sa vad pozele. Ce mare si frumusel e David!
Si tu arati foarte bine!

Moni, cred ca n-ai ce face cu Tudor pana-i trece lui acest "obicei". Eventual sa-i distragi atentia, sa o mangai pe Diana dupa ce el o loveste, sa-i faca "draga-draga"... Imi vine sa rad ca mi-am amintit de filmuletul cu el cum ii "aranja" freza Dianei.

Gabi, pruncii tai ce mai fac? Mai spune-ne ceva despre ei.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

La multi ani sot de Moni si Carmen.

De maine, saptamana asta lucrez de la 14 la 20, schimbul 2

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

La multi ani, Ovi

La multi ani, Ghita

Carmen si Moni sa va traiasca sotiorii

No ca si eu am bolnavior una bucata catelush...2 ore am stat la veterinarul ala de pe mal, asta dupa ce am fost la veterinarul lu Bruno si m-am enervat si certat cu ala De azi are alt veterinar ca ala sincer e sub orice critica

Sunt obosita...si nu-mi gasesc cuvintele, asa ca mai bine m-as baga in pat la caldurica
Noapte buna!

EDIT: Mi-am amintit Ioana a mai scris vreun mail saptamana asta? ca ultimul care il am eu e imediat dupa Revelion si de atunci nimic...sper ca e bine

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Clau, imi pare rau si de catelusul vostru!
Ioana n-a mai scris saptamana asta, am vorbit cu ea pe mess la Sf.Ion si zicea ca scrie curand.

Flavia, vei lucra in doua schimburi?
E mai ok asa, cum ti se pare?
Cu pufisorii lui Ioana nu te-ai mai intalnit? Ce mai fac oare?
Acum nu-i mai vedem nici noi daca ne-am mutat de la gradi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CLAU,FLAVIA,CRISTALE mersi.
CRISTALE si mie cred ca imi trebuie cateva martisoare,nu stiu inca precis cate,oricum intre 5 si 10 maxim.
FLAVIA chiar asa ,ce program e asta?
ALINA ma bucur ca s-a adaptat asa rapid Adelina,era de asteptat ca e sociabila.Cu Tudor sper sa ii treaca repede ca ma enerveaza deja E distractiv,da' nu si pentru Diana.Chestia e ca doar cu ea e asa.Si azi la vaccin erau vreo 3-4 baietasi mai mari,s-au apropiat de el,ba unul il tot tragea de ghete destul de tare,dar n-a schitat Tudor nici cel mai mic gest de agresiune.Probabil il distreaza si cum tipa Diana si de-aia o tot provoaca?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Haideti la cafea, buna, calda si cu frisca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neata si o zi zambareata. Eu am facut deja o ora de fitnes, am incarcat 2 masini cu acte. Asa virgoanta ma simt ca-mi vine sa ma inscriu la crossul primaverii.

Alina, ieri era suparata Adelina?

Eu am fost si cu Matia si cu Vic la Activ, bine doar Matia a prestat la Monica , Vic a prestat la nervii mei ca a facut pasiune pentru WC-rile de acolo.

Moni eu le-am dat voie la astia mari sa dea inapoi in piticul agresiv. A fost greu pana la primele 2 intoarse pe urma sa vezi cum s-a potolit batausul. Si nici nu ma prea bag, numa le spun sa aiba grija sa nu-si scoata ochii.Cam toti copii de varsta asta sunt asa si le trece.

Flavia si cand esti schimbul 1 cum e? Ca daca la schimbul 1 pleci la 14 atunci eu cred ca e in regula programul.

Cristale sa-ti traiasca puiutul, e tare frumusel.

Abia o asteptam si noi pe bebelina noastra. Doamne asa mi-e de drag de prunci cum se lipesc de mine si incep discutiile despre cum va fi " Ghighirica". Am inceput si negocierile pentru nume, dar is cam violente si se lasa cu suparari, ca acum am si eu nume dorit si preferat si restul se enerveaza ca stiu ca nu se pot pune cu mine.

Sa va mai spun ca am un proiect ambitios ( prea ambitios chiar) sa ma mut la casa pana nasc. Asa ca am inceput sa mai strecor printre drumurile mele si cate o vizita la magazine cu gresie si faianta. Nu-mi doresc alt cadou de ziua mea decat gresie si faianta. Partea proasta e ca nu ma ia nimeni in serios, nici macar Susu

Na ma bag la lucru ca m-am odihnit destul.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

na Alina ca mi-ai luat-o inainte. A mea e fara frisca pentru silueta

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Uuu ce de cafea,vin si io
MIHA si eu m-am gandit si la asta si chiar a reactionat Diana de vreo doua ori de l-a tras de par si ea un pic,dar asta mic a miorlait cateva secunde si a luat-o de la capat.Diana chiar n-a fost defel agresiva cu alti copii,de aia mi se pare tare asa aiurea, ca nu ma asteptam la faza asta.
Acum e mai fain cand alegeti nume Da' la cati sunteti te cred ca iasa mari batalii
CRISTALE chiar asa,am uitat sa zic,ai un zambaret de milioane ... are un zambet asa de smecheresc deja
ANCA16 cum mai sunteti cu dintii?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Multumim fetelor de complimente.Intr-adevar David are un zambet smecheresc de numa si mai are si gripita intr-un obraz.Mor de dragul lui cand rade.
Notat cu martisoarele.
Va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput