Aradence DC - (157)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Neata,

Ce ciudat e sa fii acasa de dimineata .

Miha, o saptamana lucrez de la 9 la 18 si a doua saptamana de la 14 la 20. In saptamana in care sunt dupa-masa lucrez si sambata ca sa recuperez cele 2 oree lipsa din program. Partea nasola e ca daca am un client si vrea sa ne vedem la 11 eu ma duc pt ca imi permit sa-l pierd, asa ca vor fi zile cand voi lucra de dimineata pana seara.
Bafta la negocieri pentru nume. Nu ne spui si noua variantele ramase?

Alina, nu stiu daca e bine sau nu, vom vedea. E o schimbare si ca orice schimbare iti da o stare de nesiguranta. Oricum mai urmeaza schimbari, astept sa vad ce va fi, inca nu sunt asezate lucrurile.

Moni, nu stiu ce sa zic, cum sa reactionezi .

Clau, ce are Bruno totusi? Nu vrea Raul sa-l ia cu el cand merge la ai tai?

Ma pun sa ma pregatesc sa merg la munca, pentru ca am de facut ceva acte si la 14 e tarziu.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, n-a fost Ade suparata ieri. De ce, ti s-a parut? Si Raluca a intrebat-o. Cred ca era somnoroasa, ea mi-a zis ca n-a dormit, dar nu cred ca n-a dormit deloc.
Hai spune-ne si noua ce nume ati ales, ne dam si noi cu parerea.
Ar fi super sa va mutati la casa pana nasti...sa va ajute Dumnezeu!
Vin si io la smotru. Pe bune!
Azi au inspectie la gradi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ioi Flavia pai asa e naspa rau de tot. Practic n-ai nici o zi mai libera.

Alina stati linistite ca va dau strigare la smotru, mai ales ca eu cat oi fi de batoza mare lucru daca voi mai putea sa ma misc.Numa sa avem ce curata, ca acum tot ma laud cu geamurile mele de la casa impecabile, dar nu ma apreciaza nimeni.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Sara buna,

Miha, da, e nasol, o sa vad io cum fac, oricum mai urmeaza schimbari.

Eu sunt la munca, is obosita, am avut niste zile pline rau si inca mai am o gramada de facut. Nici nu mai stiu ce mail-uri am mai citit.

Maine ar trebui sa ma duc cu Bogdi la vaccinul de 4 ani. Apropo, ce vaccin e si unde se face, in buca, in mana, picior?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, Infanrix (DTPa) e vaccinul, se face in picior (coapsa). Nici eu nu i l-am facut Adelinei, urmeaza. E doza V-a (ultima) de DTP (difterie-tetanos-tuse convulsiva).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Seara buna si de la noi, azi am alergat ca o capra de colo-colo iar acum abia imi mai simt picioarele. Duminica e inventarul, sper sa ma tina balamalele pana atunci, ieri ma durea cumplit spatele dar macar partea asta m-a lasat.

CLAU, noi suntem la veterinarii de langa piata Mihai Viteazul, cu Mihai ma inteleg foarte bine chiar daca nu merg zilnic la el sa-i fac vanzare. El l-a operat si pe Ringo cand a fost taiat la pernite si a sterilizat-o pe Bonnie. Eu il vad un tip priceput, cu multa rabdare, mereu se joaca si vorbeste frumos cu animalutele pe care le trateaza.

FLAVIA, ti-a facut programul praf modificarea asta. Mai un pic si iti baga si duminica pe gat .

MIHA, mai un pic pana la ziua ta, sa mergi sa-ti alegi modelele! Fetelor, ziceti ca punem de-o claca de smotruiala?

Sa va zic si de David, ultima lui dragalasenie e ca ma pupa, ma ia in brate dupa care imi spune ca "aici e o fabrica de dragoste"! Ma topesc cand il aud ...

ALINA, bine ca mi-ai adus aminte de vaccin, am uitat de-a tatulea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristiana70

CLAU, noi suntem la veterinarii de langa piata Mihai Viteazul, cu Mihai ma inteleg foarte bine chiar daca nu merg zilnic la el sa-i fac vanzare. El l-a operat si pe Ringo cand a fost taiat la pernite si a sterilizat-o pe Bonnie. Eu il vad un tip priceput, cu multa rabdare, mereu se joaca si vorbeste frumos cu animalutele pe care le trateaza.

Prefer sa ma abtin...parerile sunt impartite...nu stiu care e Mihai, sper doar ca nu cel chel...oricum, dupa cum ti-am spus parerile sunt impartite...eu am reusit sa-mi fac o parere si nu tocmai buna
Bruno nu e bolnav asa cum mi s-a spus, adica nu are nici o raceala...are un inceput de otita.

Flavia, tu chiar ai un program naspa...macar eu in sapt cand sunt de dupa masa ies la 14:30. Poate vor reveni la vechiul program...tin pumnii

Adaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!?????? LOVE YOU

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau, parca era "No more love" la ultima strigare de capre p-aici... Vezi tu ce an norocos o fi asta!
Flavia, nasol program ai, nu cred ca-ti place nici tie.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Citat:

Adaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!?????? LOVE YOU

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Impreuna pentru maria_rubi!

Pe acest forum se permit discriminari? [ omulet ramas cu gura cascata, revoltat si cu parul valvoi]

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Si io si io vin la LOVE. Mie nimic????? Si la Cris nimic? Numa pe Ada? (m-am intalnit cu Cris si de aia scriu si pt ea)

Programul e cum e, vom vedea ce va fi, daca are rost un program de felul asta.

Azi mergem la vaccin, il iau pe B de la gradi si la 13 suntem la doctorita, dupa aia il duc la mami.

Mergi la inceput