Dovleceii pasesc cu incredere in noul an 2011! -6

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Hai ca am dat-o in bara! mi-a scapat al doilea nume al lui Carol, desi stiam....sa creasca frumos si sa fie sanatos! pupici pentru toti cei care serbeaza azi onomastica!!! Ioana, imi plac tare mesajele tale catre Carol!

mady si eu tot in militari! la Poli.....btw baietii tai sunt frumosi foc!!!

noi suntem bine,,,,azi sunt chiar fericita ca ama a papat nesperat si fructe si ciorbita si paste cu lapte...incredibil! am avut zile cu doar cateva linguri de ciorba si tzitzi cat incape!!!!
un filmulet cu ea de revelion www.youtube.com/watch?v=R3MyBLVIlmA" target="_blank">aici
am avut un sfarsit de an frumos, de care sunt tare multumita...toata luna decembrie a fost frumoasa!uneori simt ca ma lasa puterile si ca nu e deloc usor sa cresti un om insa acum ma bucur ca nu m-am intors la munca!
pupici si petrecere frumoasa sarbatoritilor!

Amilici Crocodilibici il urmareste pe Mos Craciun

Vai scumpa de ea,si numara,si arata unde e ureche si..nu mai zic,sa vedeti si voi !! ,aviatoare se face Amilici crocodibilici !

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

crocodana e bestiala tipa. desteapta foc. sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.

ma bucur ca mai e cineva din cartier. ma simteam tare singura, parca stateam la marginea orasului .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Buna dimineatza!!! vrea careva? Dar biscuiti po p u l a ri?

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata

Lali eu nu beau cafea dar iti tin companie daca vrei

Crocomam am admirat-o pe Amilici. este superba si isteataaaaa. seamana cu tine teribil. sotul meu i-a admirat rochita si bradul

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Sper ca ati petrecut fain de sf. Ion. Noi ne-am simtit f. bine:)
Croco, bine ai revenit. Eu credeam ca te-ai intors la munca...nu stiu de de. am admirat-o pe Ama...ce domnisoara frumoasa si eleganta este. Vad ca i-a placut jucaria cadou.
Marturisesc ca si eu am remarcat rochita deosebit de eleganta precum si bradul stufos si frumos impodobit:)

Te asteptam mai des cu vesti despre Ama.

Noi azi continuam cu sarbatorirea Ionilor si mergem in vizita la nasi azi si la niste prieteni maine. Revenim mai in forta luni.

Lali, ai grija de tine si de burtica si de Paul si de sot si de toata lumea, da? Sper ca poti manca cate ceva si nu-ti e f rau. Pupici.

Ioana, Monikus,

Mergi la inceput

Ce face dovlecimea din Dovlecimia? Bine,bine?
Da Danuta,pot manca deocamdata,dar am o silaaa,de nu vreau sa va explic!

Mergi la inceput

Buna dimineatza fetelor!! serviti?

Mergi la inceput

Buna dimineata Lali

Sunt rupta de oboseala...revin mai tarziu dupa ce imi mai revin (nu prea a dormit printesa azi noapte)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!!!
Dupa atata frig, era cazul sa inceapa sa si ploua, nu?

Noi am fost la un botez in weekend, Rares a fost in forma, a dansat, alergat, am stat pana pe la 10 jumatate, sper sa vin si cu pozele. L-am antrenat si pe el pe scari, am vazut la Monikus si l -am pus la treaba.

Si inca o realizare . Cresc si dovlecii astia ai nostri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Neata!!!
Dupa atata frig, era cazul sa inceapa sa si ploua, nu?

Noi am fost la un botez in weekend, Rares a fost in forma, a dansat, alergat, am stat pana pe la 10 jumatate, sper sa vin si cu pozele. L-am antrenat si pe el pe scari, am vazut la Monikus si l -am pus la treaba.

Si inca o realizare . Cresc si dovlecii astia ai nostri.

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

Vai ce baietel destept!!!De azi o pun si pe a mea la "treaba" sa faca smecherii, ca nu se mai poate:) Felicitari pt. Rares cel istet:)

Mergi la inceput