Dovleceii pasesc cu incredere in noul an 2011! -6
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
'neatza,neatza!!! Mai ce baietel istet e Rares ! Al meu nu are nici o treaba
,degeaba ii arat,degeaba ii spun fiecare chestie ce e,nu prea se prinde nimic.Tre sa il insor repede
?
Noi ne-am trezit acum vre-o ora,acum ma lupt cu mine sa ma apuc de curatenie,ca iar e vraiste casa mea. Nu stiu daca v-a arata vreodata asa cum vreau eu ,darr e sper ca da .
Va pup ,revin mai tarziu .
Lali si
de Paul ( 01.10.2009)! si
5+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Danuta1979 spune:
Lali, si le-ai dat vestea cea buna rudelor, socrilor, sotului, lui Paul? Cum a fost reactiile?
:)
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Lali, si le-ai dat vestea cea buna rudelor, socrilor, sotului, lui Paul? Cum a fost reactiile? :) Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Mai,cum sa reactioneze decat cu
![](olala.gif)
![](grup.gif)
![](dual.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Pai imagineaza-ti urmatorul dialog intre mine si mama soacra in noaptea cand eram in travaliu la Paul :
MS - vezi,cand ii raman la bebelus hainele mici,sa nu le dai ,ca acusi o sa vina urmatoru,si sa nu mai cumperi !
EU- ee,nu le tin,ca doar nu il fac asa repede!
MS- ee,ba lasa,ca nu se stie niciodata,ai vazut ca eu i-am facut unul dupa altul si au crescut mai usor impreuna!
EU -bine,nu le dau...
Doctorul in timpul asta imi lipea ventuzele de la testul antistres pe burta,imi prindea cataramele alea cre le fixau si ma intreaba- cine-i,mama?
Eu -nuuu,mama-soacra ,si vrea repede-repede mai multi nepoti.
Doctorul -eh,ce usor e sa vb cand nu ii porti tu in burta... dar lasa ca e bine ca nu se ia de voi ca va grabiti
![](icon_smile_big.gif)
Asa ca iti dai seama ca ei abea asteptau. Surioara mijlocie a aflat a doua,prima dupa sot,si s-a ofticat ca nu a reusit inaintea mea bb2
![](icon_smile_big.gif)
Sotul a fost incantat , el era tare dezamagit cand venea "Barba rosie" la inceput de luna
![](icon_smile_big.gif)
Revin,merg sa mananc ceva.
Lali
![](detectiv.gif)
![](mamica.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
![](images/user_woman.png)
crocodana spune:
seara buna ladies,
va multumim frumos pentru gandurile adresate amei!
cresc intr-adevar foarte repede! si e o varsta atat de frumoasa! de fapt fiecare varsta are frumosul ei! bia
m-a emotionat tare rares cu puzzelul! felicitari puiule!...are si ama la fel si nu o atrag f tare...dar sunt extraodinar de educative!Amilici Crocodilibici
il urmareste
pe Mos Craciun
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laura78nico/laura78nico.jpg)
laura78nico spune:
Buna dragele!Ma primiti?
Am alergat dupa voi sa recuperez...de nu mai pot!
La multi ani cu intarziere tuturor Ioanelor si Ionilor!sa fiti sanatosi si voiosi.
Lali in primul rand felicitari, sarcina usoara si un bb sanatos!
Monikus si imi pare tare rau ca Rares inca nu s-a reglat cu somnul.
Noi am avut o saptamana mai incarcata care m-a tinut departe de DC. Pot sa va spun ca Ramona a inceput gradinita, iar Mihaita este dupa mine non stop. (exceptie acum cand sunt socrii la mine) Cred ca joi ne vom duce sa-i repetam analizele si sper din suflet sa fie bune.Multumesc lui DD ca nu a mai facut febra.am pe toata lumea si fug la baie!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laura78nico/laura78nico.jpg)
laura78nico spune:
Ca sa raspund la tema: Monikus noi la Ramona am avut o tricicleta din acelea de 150 lei.Este buna si acum, singurul defect s-a stricat jucaria din fata si nu mai canta desi speram sa o putem repara,iar Ramoni ii vom lua o bicicleta mai mare de domnisoara.(sper sa-i lase tricicleta lui Mihaita).
Sincer si eu am vrut sa-i iau Ramonei ceva mai sofisticat, dar am aflat si alte pareri si am ajuns la concluzia ca deocamdata nu este cazul. Tricicleta asta se poate impinge.
Va urez noapte buna si
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
neatza!
cate o turceasca la fiecare in dimineata asta de la mine
Catalina, super Rareselu!! stii ca am si eu doua puzzle-uri din alea, dar le tineam pt mai tarziu, nici nu ma gandeam ca sunt pt varsta asta ieri am scos unul din ele, dar nu e prea atrasa de el, probabil pana se prinde ea de smecherie....
Laura, tinem pumnii sa iasa analizele bune! succes Ramonei la gradi si eu tot asa o trici mai ieftinuta as vrea sa-i iau, cu o jucarie ceva in fata...asa am vazut in general in parcuri la copilasi, chiar nu vad rostul unor investitii prea mari in asta...mai bine ii pun banii deoparte intr-un cont de economii pt mai tarziu
Croco, bine ai venit si pe aici
Lali, nu stiu la baieti cat merge treaba cu insuratul cred ca e valabila doar la femei
desi, la cat e de frumusel Paulica, ar putea sa-si gaseasca o domnisoara sus-pusa si s-o vrajeasca
glumesc, stii ca am mai vorbit noi ca nu conteaza cat de repede vorbesc sau fac anumite chestii, au timp sa-si croiasca un drum bun in viata...
va pup repede pana nu se trezeste (vad ca a revenit la sentimente mai bune si si-a reluat programul normal de somnic )
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
Neata
Poftiti la www.youtube.com/watch?v=7cSudpyEU9w" target="_blank">CEVA CARE SPER SA VA BINEDISPUNA DE DIMINEATA.
O zi minunata va doresc si sper sa mai apuc sa intru pt ca de cateva zile dau numai de belele. Colac peste pupaza Rares s-a jucat cu cheile de la casa si nu le mai gasesc...concluzia in wk tre sa schimbam usa. Hai ca poate apuc azi sa mai va scriu.
PS. Lali cum mai e burtica?
Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Ceilalti simt ceea ce simt eu, deci nu am sa-i ranesc.
Lali_mete spune:
'Neatza!!
Monikus dar de ce trb schimbata usa daca nu gasiti cheile? Nu aveti o dublura la ele? Nu e de ajuns sa fie schimbata yala?
Burtica e bine,eu sunt zombie ,toata ziua vars si ce nu mananc ,dar o sa imi treaca mie ,si ce mandra o sa fiu la vara cand o sa merg cu cavalerul la plimbare si o sa imi fie admirata burtica!!!
Paul imi face curat,scutura cearceaful de pe pat .
Revin mai spre seara,acum ma intind poate ramane si ceva mancare in sstomac. Nu as vrea sa ajung la perfuzii ,ca nici apa nu sta in stomac.
Lali si
de Paul ( 01.10.2009)! si
5+