Ghiocei de Martie-Aprilie**288**
Raspunsuri - Pagina 19
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Gina, mama de Calin, mi-e dor de tine, de la intoarcerea de la Moeciu n-ai mai scris nimic...Eu cred ca tie nu ti-a prea placut de noi! ![]() |
Daaa, ziceai ca nu ai nimic sa-mi reprosezi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Anaan,mi-ai luat vorba din gura ca bine zici trece greu vremea aici, chiar ii ziceam lui Pisi ca daca nu aveam calc faceam depresie ![]()
Ma gandesc si eu la niste categorii pt nominalizari
novus spune:
Dodo un mare
pt tine si nu stiu zau de unde ti-a venit ideea cu ciudatenia, da' sper ca ti-a trecut deja 
novus spune:
Unde sunteti feteeeelor ????
Anaan spune:
Eu sunt prin preajma, numai ca ma tot bruiaza
al meu sot, ca l-au apucat talentele sa faca placinta cu praz, nu din cea cu branza facuta de Monnvas, ci una cu carne de pui si nu mai stiu ce si ma tot pune s-o admir cum se perpeleste ea acolo in cuptor.
De mancat o vom manca maine, probabil, ca la ora asta numai de mancat placinta buclucasa nu avem chef.
adirys21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Eu sunt prin preajma, numai ca ma tot bruiaza De mancat o vom manca maine, probabil, ca la ora asta numai de mancat placinta buclucasa nu avem chef. |
As manca eu o bucatica mica mica....

Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si
11+
Anaan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adirys21
As manca eu o bucatica mica mica.... ![]() ![]() ![]() Printesa mea Teona Mami fericita de printesa Teona si 11+ |
O, saraca de tine, cat te mai chinuim noi cu mancarurile noastre
adirys21 spune:
Sunt aici..abia am venit....am nervi ca si-a spart mandra mea capul...fix in frunte, are o gaurica mica, s-a umflat, s-a invinetit, e nasol rau adica arata rau ca ea s-a calmat.
Mi-e ciuda ca nu am fost mai atenta si previzibilia...am mutat ieri prin dormitor si am pus o masuta langa cortul ei cu bile...si ea cand a iesit din cort s-a oprit direct in coltul mesei.

.Nu va imaginati ce m-am invinavoatit si dupa ce s-a calmat ea m-a apucat pe mine plansu...dar au trecut...si acum citind ce mai spuneti voi...deja ma simt mai bine.
Printesa mea Teona
11+
adirys21 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Anaan
O, saraca de tine, cat te mai chinuim noi cu mancarurile noastre |
bine zis...chiar ma chinuiti...dar va iert ca stiu ca nu e cu intentie

Printesa mea Teona
11+
Anaan spune:
Cunosc sentimentul asta de vinovatie. Incercam ieri sa-i dau lui Andrei cu Tantum Verde in gat,s-a miscat brusc si i-am zdrelit putin cerul gurii
...of, m-am simtit ca naiba. El plangea si zicea "mama, mama",iar mie imi venea sa-mi dau cu capul de pereti.