Ghiocei de Martie-Aprilie**288**
Raspunsuri - Pagina 18
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka La anul a zis Novus ca organizeaza ea revelionul, dar intr-o locatie mai mare Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Garantat !!! promit solemn, doar sa nu ni se intample ceva rau , altfel trecem in 2012 impreuna

Pozele sunt dementiale, iar ma inverzesc de invidie
Ce frumoase ati fost imbracate

Olishka si Mada m-ati dat gata cu rochiile voastre !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Leeloo21 spune:
multa sanatate novus si de la noi!
olga
si distractie placuta!
a inceput facultatea..uff..iar ma trezesc dimineata..si aluneca asa tare pe jos..
va
..azi cred ca ma culc mai devreme
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+ 

nasterea in apa
pozici dragute
novus spune:
Mada a meritat asteptarea !!! faine de tot , lasa ca la anu' reeditam doar ca stam mai mult 
novus spune:
Am ajuns la zi cu cititul si sunt foarte incantata de ce am citit, chiar ii ziceam Olgai ca sunt asa entuziasmata de animarea forumului o data cu trecerea in noul an!!
Sympliana un mare 
de la mine pt ca scrii asa frumos si tintit la suflet !!
Chatonel, inteleapta ca de obicei 

Anaan si tie 
din mai multe motive si iti multumesc ca ai intrat pe forum si am ajuns sa ne cunoastem ca tare-mi place de tine !!
Si un 
colectiv tufetelor din clubul nostru !!
Mababei, Mihaela, Galushca si toate mamicile inactive, va asteptam si pe voi aici !!!!!
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Mada a meritat asteptarea !!! faine de tot , lasa ca la anu' reeditam doar ca stam mai mult ![]() |
Da-da-da! Trebe-trebe!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Mada, a meritat! Dar mai ai datorii fotografice, asa ca la treaba!![]()
Novus, deci nu esti o doamna, esti o moni
Nici Saby, nici Gigelica n-au mai fost de-o vreme buna pe aici! Unde sunteti, tufete?!
Anaan spune:
Gina, mama de Calin, mi-e dor de tine, de la intoarcerea de la Moeciu n-ai mai scris nimic...Eu cred ca tie nu ti-a prea placut de noi!
simplyana_m spune:
NOVUS,
doamba capsator! Ma bucur mult ca sunteti ok, si vesele pe deasupra! 

MADA, chiar ca merita pozele - sunt super!

Zic ca merita, pt ca asteptam in continuare urmatoarele seturi!
http://www.lucamic.blogspot.com/
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Mada, a meritat! Dar mai ai datorii fotografice, asa ca la treaba! |
Am, mai akit din ele daca ma lasa mandra... ca tot vine si-mi arata niste miau-miau...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Fiindca Ada e ok acum si Chiscuta, speram, nu mai e vomitacios, va dau unda verde sa faceti nominalizari - atentie!- de categorii si abia maine vom pune oameni potriviti la locurile potrivite
. Hai, mobilizarea, pentru ca vreau sa-i oferim material de citit Novuselei in spital, ca stiu cat de greu trec noptile acolo.
Astea sunt nominalizarile existente actualmente ( Anamariame, ca sa nu mai caut, adauga-le, te rog, si pe ale tale aici
)
Nominalizari
By Inapreda
- cea mai "prietenoasa" DC-ista de la club
- cea mai buna naratoare
- cea mai plina de umor
By Ilinca
- cea mai saritoare tufata (in sensul mereu gata sa sara cu o informatie, cu un link, cu o experientza de viatza care te-ar putea ajuta, mereu atenta sa ajute la rezolvarea unei probleme;)
- cea mai corecta tufata (adica nepartinitoare, nu tine niciodata cont de simpatii sau antipatii, e "politically correct" )
- cea mai funny tufata (ne amuza, destinde atmosfera, ne face "sa ne radem"-si nu pe picioare:)))
- cea mai "iubibila" tufata (te face s-o indragesti, e un fel de "the next door girl")
- cea mai pacifista tufata (ii place linistea si armonia, incearca sa impace cand se aprind spiritele)
Sau niste categorii mai personalizate:
1) tufata cu care as bea oricand o bere;
2) tufata cu care as merge la shopping;
3) tufata cu care as povesti cate-n luna si-n stele;
4) tufata la care i-as incredintza un secret etc.