Ghiocei de Martie-Aprilie**288**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, deja a crescut inima-n mine ca un cozonac de mandrie: clubul nostru are (cel putin!) doua Miss Boboc!!! Gaza si Olishka!
Daca mai sunteti, va rog sa iesiti la iveala, sa proclamam cel mai frumos (recunoscut oficial!) club!!
(Olishka, de ala te-ai indragostit dupa ce ti-a turnat apa-n cap, nu? Sper ca bine am inteles...)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Vai de mine, masa cu piticii aranjati la ea m-a dat gata Zici ca-s adulti in miniatura...of si vai, m-am topit...
Eu vreau sa stiu cu ce-s umbpute ciumpercutzele si daca nu-s cu carne, vreau retzeta, dar pas cu pas, ca la prosti!

Cu branza, dar nu-i mare... branza. Pun o branza mai saratzik, rasa, apoi la bag la cuptor, mi se pare ca ies tare bune.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Lista no 2

1. Cum ati ajuns sa forumiti si de ce?( by Anaan)
Cautam simptome ale sarcinii caci nu stiam sigur daca sunt sau nu si asa am dat de DC. Mi-a placut mult site-ul, avea multe info. Mai tarziu am descoperit forumul si pe voi. V-am citit multa vreme din umbra, desi Cristi imi facuse cont si ma tot indemna sa scriu (el mi-a pus si nikul). Pana mi-am facut curaj...

2. La ce virsta v-ati inceput viata sexuala; acest aspect -virsta inocentei pierdute - vi se pare relevant au ba? (by inapreda)

Aproape 17, nu mi se pare relevant.

3.Care e principala voastra calitate? dar cel mai mare defect?(by Novus)
Calitate : iert repede. Poate este chiar defect.

4. Cati parteneri de asternut ati avut pana acum si daca ati invatat cate ceva de la EI?

"Vreo" 3

5. Ati fost sau sunteti atrase si de persoane de acelasi sex cu voi? Ati vrea sa incercati ceva?(by Leeloo)

Au fost cateva mozoleli in tinerete, dar nimic serios

6. V-ati inselat vreodata amantul?(by Bianca)
Tare asta

7. Ce zodie are partenerul? Are vreo relevanta?(by Simplyana)
Gemeni ca si mine - irelevant.

8. Care fata de pe DC este "cea mai diferita" in realitate decat pe net?( by Monnvas)

Din ce am cunoscut pana acum, Pisigri. Poate pentru ca nu am vb aproape deloc la intalnirea de la Moeciu.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete, deja a crescut inima-n mine ca un cozonac de mandrie: clubul nostru are (cel putin!) doua Miss Boboc!!! Gaza si Olishka!
Daca mai sunteti, va rog sa iesiti la iveala, sa proclamam cel mai frumos (recunoscut oficial!) club!!
(Olishka, de ala te-ai indragostit dupa ce ti-a turnat apa-n cap, nu? Sper ca bine am inteles...)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Dap...

Mergi la inceput

S-au trezit baietii, mergem la masa.

Va pup!!! Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Lipsesc raspunsurile Dyanei, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Da...Hai, Dyana, nu ne tine in suspans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

http://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/CuGhioceiiLaMoeciuContraataca?authkey=Gv1sRgCP6mwMPJiI_ZZA#5558397410740987410

Sper sa considerati ca a meritat asteptarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

http://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/CuGhioceiiLaMoeciuContraataca?authkey=Gv1sRgCP6mwMPJiI_ZZA#5558397410740987410

Sper sa considerati ca a meritat asteptarea.

Am considerat...da, a meritat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Ada nani, mama forum !!
Dupa cum ati aflat deja este vorba de o infectie bacteriana dupa primele rezultate, maine ar trebui sa vina altele mai complete plus ca joi le repetam ca sa fim siguri, asa ca deja ma simt multtt mai bine asta pt ca Mada mi-a explicat pe larg ce si cum e cu bacteriile astea nesuferite

Mai am de recuperat ca pana acum Ada nu m-a lasat la calc, am cartografiat salonul si a tras ea o concluzie : mama doamba nu, mama e un moni

Gianina , povestea ta m-a emotionat si iti trimit o tona de pupicuri , sa stii ca te inteleg perfect sau macar partial deoarece si eu am un mic defect cum imi place mie sa-i spun, fetele care m-au vazut sigur l-au remarcat, nu ca in poze nu s-ar vedea, da' gasesc eu pozitii bune de fotografiat
Si la mine e din nastere, am facut enspe operatii la viata mea asa ca stiu cum e sa traiesti cu asta si mai ales in Romania unde sa ai orice semn distinctiv e mare subiect de discutie
In copilarie pot sa zic ca am suferit putin asta pana mi-am dat seama ca nimeni nu e perfect si altii saracii au probleme cu adevarat
Deci ai o tona de

Olga multi si voua !!! sper sa va reveniti rapid si sa va bucurati de vacanta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput