Ghiocei de Martie-Aprilie**288**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Da, da, si eu am vrut sa-ti zic... Si pe mine m-a impresionat mereu disponibilitatea ta si ploile de pupici trimise, chiar ma gandeam, oau, ditamai directoru' si mai are timp/chef/energie sa se pupaceasca cu noi!

Crede-ma, nush cum arata mana ta, da' sufletul e mai intreg decat la muuulte persoane pe care le-am cunoscut!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Sa stii ca si eu tot la Monica m-am gandit, imi e tare draga si are un suflet mare.

un MARE OM

cat despre
Citat:
Te-oi fi saturat sa fii puternica / cat pentru un sat intreg

DA,sunt momente cand te saturi sa fii puternic,sa lupti,sa te bati...vrei doar sa te eliberezi sa zambesti nu doar"profesional"...Cum nu prea se poate...o ei de la capat si devii iar puternic...

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

multumesc mult
dar sa stiti ca nu vreau nimic
am vrut doar sa ma cunoasteti pentru ca "pe viu" vad ca nu-mi iese si pentru ca voi v-ati tot vazut si cunoscut am zic ca macar un pic sa mai "avansez" si eu

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

multumesc mult
dar sa stiti ca nu vreau nimic
am vrut doar sa ma cunoasteti pentru ca "pe viu" vad ca nu-mi iese si pentru ca voi v-ati tot vazut si cunoscut am zic ca macar un pic sa mai "avansez" si eu

Cunoscut si placut mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Slashule dau shtafeta mai departe, ca io tre' sa mai citesc ceva pana se scoala omu' meu.javascript:insertsmilie('')

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

monnvas - stii cum e la mine cu ploaia de pupicuri?
eu "vad" sufletul ca pe un pahar care are nevoie de foarte multa dragoste (printre altele) si se intampla ca din cauza problemelor, necazurilor sa se tot goleasca pana ajunge uneori sa fie uscat-uscat
si pupicurile astea multe fac bine si umplu la loc paharul cu puterea de a merge mai departe
stii cum e vara cand pe o caldura de numa-numa cad primele picaturi de ploaie si aerul si pamantul si copacii si iarba au un miros aparte; ei, exact starea aia de bine care se resimte atunci o asociez eu cu ploaia de pupicuri pentru suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pentru Pisigri:

Eu de cind ma stiu mi-am dorit 4 copii, 4 baieti, mai exact; mi-a placut intotdeauna ideea de "big happy family" si toate lucrurile extraordinare care decurg din asta, dincolo de orice greutati inerente; dar m-am apucat tirziu de treaba asa ca, acum m-as multumi si cu 2; si, daca pina acum 2 luni, doream cu ardoare ca si al 2-lea sa fie baiat, acum imi doresc din toata inima o fetita; stiu si ce nume vreau sa-i pun

Din pacate, situatia noastra e similara: Jambo nu mai vrea; cel putin "nu acum" dar cred ca nu mai vrea punct. Lumea zice "sa-l fentez"; dar nu-mi doresc asta; in general -si la jocuri- imi place sa cistig dar nu-mi place sa fentez. Nu vreau nici sa aduc contra-argumente la argumentele lui, axate, in principal pe considerente financiare si de confort egoist. Nu mai intru in detalii dar iti spun ca sint convinsa: cumva, cindva, Ian va avea un frate/sora! Mi se pare unul dintre cele mai de pret cadouri pe care i le pot oferi. Bani, masini, excursii si femei va putea sa aiba singur -daca va avea o educatie si daca va vrea!- dar un frate, si sa se dea peste cap, nu va putea avea niciodata singur. E drept, il are pe Mark -baietelul sora-mii- dar nu e acelasi lucru, oricit s-ar iubi. Iubire frateasca e altceva. Si musai tre' sa o experimenteze. Imi doresc asta pentru copilul meu pentru ca este ceva minunat.
Apoi, daca Jambo se relaxeaza, mi-ar placea sa mai infiem 2!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Ma bucur ca Ada e mai bine si s-a descoperit cauza, insanatosire grabnica, fetelor sa vina cat mai repede acasa.

Gianina,imi esti tare draga, ca multe fete de aici si te admir foarte mult pentru tot ce-ai realizat in viata, pentru mine in lume nu exista nici un handicap fizic, pentru mine handicapul in viata este rautatea. Fata despre care spunea Dodo cu aceeasi afectiune, imi este prietena draga, este un om deosebit cum mai greu gasesti in ziua de azi. Iti trimit o calduroasa imbratisare si stiu ca tu o sa fii puternica intodeauna, chiar daca uneori crezi ca nu mai ai resurse

Dodo, eu ca te cunosc, iti pot spune sigur ca nu esti ciudata deloc, ci doar o femeie puternica si responsabila. Si sa nu incetezi sa speri, ca sigur ce-ti doresti cu adevarat se va implinii, asa ca sunt convinsa ca o sa ai parte de o super intalnire cu fetele

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Imi cer scuze ca las alte intrebari "in aer" dar nu mai retin nimic din ce am citit decit povestea impresionanta a Geaninei pe care o imbratisez cu tot sufletul si-i trimit pupici multi, multi sa-si umple o...halba!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

si noi ne dorim inca un copil... acum suntem la momentul glumelor pe tema asta
daca e sa se intample, ne conformam dar daca e sa o iau de la capat cu investigatiile, procedurile... mai lasam
totusi nu pot uita cat de greu mi-a fost in timpul sarcinii si cum am tremurat pentru fiecare secunda de viata
ca sa nu mai spun de varsta pe care o am si de marea problema cu sindromul down, ca tare am mai tras-o

Mergi la inceput