Ghiocei de Martie-Aprilie**288**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

oaaaauuu, andiaroro, ce tare esti in teoria lui shushu!! se vede ca te-ai documentat, nu gluma! io ce-am facut pina acum a fost asa, instinctiv, nici pe departe nu m-am intruit... da lasa ca o facusi tu acu, intructia. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Gianina, imi pare rau sa aud ca ai avut "caderi" din cauza handicapului tau. Si, bineinteles, imi pare rau ca ai acesta infirmitate.
Dar, ca o femeie puternica ce esti, ai trecut peste toate si te-ai afirmat ca om, felicitarile mele cele mai calduroase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna,Gianina, La Multi Ani!Am citit povestea ta de viata si m-a bufnit plansul, nici nu imi pot imagina ce greu ti-a fost, mai ales cand erai copil.Eu vad in tine o femeie puternica si care a avut alaturi de ea persoane care au stiut sa te iubeasca si aprecieze.Adriaroro, multumim pt ajutor.Si eu tot prin primavara vreau sa-l pun pe olita, cu toate ca am vreo 2 persoane, care ma calca pe nervi, ca o sa-mi fie greu, ca trebuia sa-l obisnuiesc pana acum.Mamaia avea o vorba"zi ca ei si fa ca tine", asta ca sa nu ma cert cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

GIANINA, astept restul destainuirii tale cu sufletul la gura! Inteleg ca ne consideri prietene adevarate, daca ai ales sa ne impartasesti aceasta poveste a ta

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Da, Gianina, si eu astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gianina, intru repede sa iti spun sa ne traiesti, sa fii mereu puternica sa treci peste toate privirile. Esti inca un exemplu de viata.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Gianina, si pe mine m-ai emotionat cu povestea ta. Nu mi-ar fi trecut prin cap ca "ascunzi" ceva; pentru noi (cel putin pentru mine) ramai cum te-am vazut de la inceput: o femeie puternica, desteapta, care desi are "ups and downs" razbeste pana la urma!
Andiaroro, am bagat la cap, de fapt ar trebui sa salvez, sa nu uit pana-n primavara, ca atunci mi se pare si mie un moment bun pentru a o lasa in curu' nescutecit!
Ela, mi-a placut povestea voastra! Si raspunsurile tale! Pe aia cu "locuri neobisnuite" ar trebui s-o "jucam" la o intalnire, ca eu pe forum nu-mi dau frau liber tastaturii, asta-i clar! Te admir ca tu n-ai "gretzuri"!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

hello,

ilinca,da...mistoaca sania noastra,nu?pai ramasese baiatul fara sanie,k aia eda i-a ramas mica...ii ies cracii pe afara...ka-s lunjiiii....si cum dadu iaca zapada...mi-a venit mie injenioasa idee...sa il plimb cu calutulstatea si comod..aluneca f bine si era si la distanta mare de zapada ...am preferat asa decat sa il tin in casa...tre sa spun k nu a facut niciodata poc in zapada in seara aia...iar de craciun...i-am luat sanie mare...si am scapat de grija...

am citit si eu despre patania lui Novus cu Alexandra...imi pare rau cand aud despre asemenea intamplari...insa ma bucur cand vad de cata tarie dati dovada cand sunteti puse in asemenea situatii...si cu cat tact le rezolvati...eu una cred k m-as panica in secunda 2 si nu as mai fi in stare de nimik...desi am avut si eu o data,anul trecut de craciun parte de un eveniment cam naspa...cand s-a innecat mario cu staniolul unei bomboane de pom...si eram sngura,de fapt cu socrii si mihai,deci tot singura...si atunci am reusit sa il fac sa isi revina ,dar exact cand credeam k nu mai pot face nimik...nu mai spun k a fost oribil...

pisigri,de ilinca am citit pe aici,dar nu am apucat sa inteleg exact care era problemuta...sper k acum e mai bine si pitica,si tu la fel...

va pup si mai intru...adica e in bara ...dar mai am ceva de lucru...

pe 10 am urmatoarea infatisare...cea cu martori...probe...sunt curioasa ce o mai fii...
aha ...si sa va mai zic ce i-a adus mihai lui mario de craciun?NIMIC...K deh...dar nu ma deranjeaza f mult...dar totusi putea sa ii dea ceva macar ca si gest...insa a primit f multe cadouri mario.,...asa k nu a dus lipsa...

si ,deci va place de frezatul meu ,nu?
am scapat de fundite,luturasi,floricele si agrafioare... trecem la gel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hello.

Si eu astept povestea Gianinei cu sufletul la gura. pentru mami puternica!

Pana atunci bag update-ul novusesc - premiul pentru telemedicina merge la Madi; intr-adevar a iesit o bacterie la analize, de acolo febra brusca si frisonul. Asteapta detalii, in rest Ada e vesela si turuie prin salon.

ELA categoria cu "de ce te temi, de aia nu scapi" e pt lucruri nasoale care totusi ti se intampla. Mi-ati placut la faza cu locurile neobisnuite, aici io am un dezavantaj ca e diferenta destul de mare de inaltime intre noi (vreo 20 cm) si nu iese bine pe orice obect

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Gianina, ...a fost greu,stiu si pentru tine si pentru ai tai...si stiu ca mai sunt fiinte care si acum se uita "ciudat".Tot pe forum mai este o fata deosebita cu aceeasi problemutza ca si tine.O cunosc personal e un OM....

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput