Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
Cami, sanatate multa Bubului! Amigdalele, stiu eu, pot sta mult timp inflamate. daca nu-l doare, e ok.
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
mihatp spune:
-ici randunici
cami,
bubu mic, sa-i treaca repede!
tuchi
, cred ca e si datorita diferentei de varsta. tu inca n-ai experimentat varsta lui, in schimb randunoiul da. apoi cum vine cateva zile la voi, cred ca simte nevoia sa atraga toata atentia din lume, si sunteti o familie taaaaaaaare frumoasa asa ca eu cred ca-si doreste sa faca parte din ea, sa participe la ea prin orice mijloc, cu orice ocazie.
intr-adevar... fortza fie cu tine!!! ca ai mare nevoie de rabdare, ca altfel sunt convinsa ca intelegi situatia si stii cum s-o abordezi.
mama lui are vreo relatie?
Mamica de berbecut-Luca si
39s cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
am vazut o buburuza
... minunata!!! mi-e drag de zoze ca altfel o "furam" de mult de nora![]()
am vazut si minunati de tuchi, mari razaciosi, zana leit mama
Mamica de berbecut-Luca si
39s cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008
clauclau spune:
Bitza, cat e de scumpa Antonia!!

Mai, trebuie sa o pazeasca bine tacso, e frumoasa rau!
Cami, sanatate multa Bubului mic.

Tuchi, sunt sigura ca o sa gestionezi bine situatia pana la urma, desi imi dau seama ca iti este greu. Copiii sunt gelosi si vor sa se impuna cum pot ... Multa rabdare iti trebuie...odihna si relaxare.

cami33 spune:
Frumusica foc buburuza mica!!!

Miha,
si 
sa vina Ilincuta mai repede 
Multumim pt urarile de sanatate, Bubu e ok, pare ca n-are nimic, doar ca amigdala tot inflamata e de ceva timp
Nicoleta spune:
Tuchi, ma mai gandeam... poate copilul se simte bine in centrul atentiei si face cam orice sa se situeze acolo, spun asta fiindca sunt sigura si ca tatal ii lipseste in majoritatea timpului si acum vrea sa fie cu el cat mai mult timp (din ce povestesti pare un tata extraordinar!). Nici lui nu-i este usor, sunt sigura... Gandeste-te ce norocosi sunt copiii tai! Si ca fiul cel mare imparte acum locul din inima lui acum cu o doamna frumoasa ca tine, 2 copii adorabili... isi simte amenintata pozitia... face totul fara sa premediteze... Nici nu vreau sa imi inchipui cat de singur si trist va fi acasa la el... Sigur veti gasi voi o solutie ca zilele astea putine, cand el si sotul tau sunt impreuna, sa fie placute pentru toata lumea.
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
mstela spune:
FELICITARI KITZY!!MA BUCUR TARE CA AI REUSIT SA ADUCI PE LUME BEBELE DRAG!SA FIE SANATOS!
Va multumesc inca o data pt sustinere si sfaturi
..repet ca toate mi-au fost de mare ajutor pt a vedea luminita,ca eram extrem de dezorientata
..iar Mimo,tu mi-ai oferit pe scurt cea mai fortzoasa mana,asa ca nu numai ca nu m-ai deranjat in vreun fel (la fel celelalte),dar numai 

..nu imi e mai bine acum,dar macar stiu ca totul depinde de mine (in cea mai mare parte) si trebuie sa lupt cat pot de tare,sa-mi infrang slabiciunile si treb sa reusesc sa fiu si eu odata fericita.
Cata,e clar ca Teo e gelos pe tine si copii...e totusi un pushtulik,si cred ca treb inteles si luat usor..tie nervi tari iti doresc..partea buna e ca va pleca curand,nu ramane cu voi,nu?poate e mai bine sa-l lasi pe el in fata acum,sa se simta bine langa tatal lui,ca apoi cand pleaca va fi numai al vostru..Mercic si te imbratisez si eu.
Cami,sanatate multa Bubului.La fel,Mateiului de Luny.
Vazut poze simpatice.
tuturor.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Cata,dincolo de faptul ca te oboseste pe tine pustiul,simt din poze o mare armonie la voi acolo,o mare fericire pe chipul tau si astea doar ma bucura tare, ca le meriti cu varf si indesat.

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
tuchita spune:
am zis ca rational si sentimental il inteleg...stiu ca e gelos, stiu ca vrea sa fie in centrul atentiei, inteleg ce s-a intamplat si ca nu e usor sa se adapteze schimbarilor...stiu toate astea, inteleg, empatizez....dar nu mai pot!
atat. fac eforturi cat pot de mari, uneori ma descurc bine, alteori cedez....ma simt vinovata ca nu pot sa fiu mai buna, mai intelegatoare...
si in plus, azi a venit si soacra in vizita sa-si vada nepotul!
nu va povestesc cum s-a purtat cu bunica-sa....
Stelutz, ma bucur ca tu vezi fericirea pe fata mea!
probabil ca ea exista dar sunt prea stresata sa o vad si sa ma bucur!