Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)
Raspunsuri - Pagina 8
Nicoleta spune:
Felicitari, Kitzy!
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
dudurutza spune:
Bravo Kitzy, sa-ti traisca puiutul scump, si tu sa te recuperezi repede!
Miha
, multumim de veste. Cum esti? Nici un semn de la printesa?
Vine ea cand stie mai bine! 
Zoze
ce fain e la voi acolo
Luny, bine ca e bine pompierul, sanatate lui Muf, si tie putere!
Gecko esti bestiala, si poze, cu colac, fara colac, poze sa fie!
Naty, asa-i si Daria ar umbla fara, ptiu, ptiu, fetele astea, cu cine-or semana![]()
Daciana, am vazut poze
sa-ti traiasca comorile! Si eu am tremurat cat m-a brodat dr, dar apoi m-au invelit bine, si mi-am revenit, ziceau ca-i normal la cat am tras 
zozela spune:
M-am intors,pentru ca am uitat sa o imbratisez pe Anca si sa-i urez sanatate Mufului si Liviului!Sa va reparati repede,ati auziit?!
Am vazut pozele Mihutei si pe cele ale Nicoletei si-o am in plan si pe Oana,Vio,Catalina..Ehee..Mai am!!
Nicoleta,peisajele sunt extraordinare,voi-la fel

Mihu,nu o mai vazusem de ceva timp pe Andra-cat a crescuut
E ditai cupilu'!Minunata!!
Dudu,e asa de frumos!!Deocamdata
E frumos,nimic de zis,dar stateam eu cu Dan mai devreme si-am zis sa ne gandim putin la viitor-vacante:2 sau..X2,2 facultati,2 masini,2case,etc. si ne-am oprit repede
Mai bine sa traim clipa
Haidi pa!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
zozela spune:

Felicitari kitzy!!
La multi ani,BB Andrei!
Bine ai venit!!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
bitza037 spune:
salutare, ce fac fetele??
scriu si eu 2 vorbe ca sunt franta, se gaseste pe undeva timp de cumparat??? ca vreau si eu![]()
![]()
![]()
![]()
Razmo
, merci...te imbratisez strans
Kitzy felicitari

sa-ti traisca printul
l-am vazut si pe Damian

, de pe facebookul lui bitu' ca a mers![]()
...eu in continuare nu am![]()
Stela si pe tine te imbratisez
....
Luny
bine ca v-ati lamurit cu Liviu
eu am fost azi la Z si i-am oprit lucruri Antoniei, o sa le iau intre 10-13 ian cand se fac reducerile...asa ca daca vreti sa stiti ca puteti opri de pe acum(radea vanzatoarea, ca ce voriam s-o proboez pe Antonia zicea ca nu-i "pace", ea voria o perche de pantaloni de pijamale rosii
)......si a venit din nou mos Craciun la mine, pe rit vechi![]()
cu masina de spalat vase mult dorita....maine o aduc si trebuie s avina tata sa mi-o instaleze

,de abia astept, nu mai am rabdare![]()
am fost si la pritena mea de care v-am zis ca a nascut pe 30....ca am consiliat-o in ale alaptatului(am fost si pe 2 ianuarie la spital),ca era cat pe ce sa renunte din cauza ragadelor......sper intr-o victorie finala...va tin la curent
Antonia plange dupa Moroconosul mic, ca Mos Craciun nu a fost inspirat...i-a cumparat 6 piticii de un fel, iar moroconosul il luase dinainte si este mai mare si din plus....si uite-ne pe noi cum cautam prin toate magazinele si nu-l gasim, mai ramane pe net sa caut, sau daca vedeti voi pe undeva , va rog mult sa-mi ziceti....sunt amabalati individual si arata pe cutie ca daca ridici o manuta canta melodia(de fapt fluiera)
si cu asta va las, ca sunt moarta de somn
aaa sa o
pe cuscra-mea
si scuze ca nu mai corectez in caz de greseli de ortografie![]()
bitza037 spune:
am revenit, ca de cand zic ca va pun 3 pozici
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/5324666949/
pentru maine la cafelutza...
acum chiar ca plec, pupici

cami33 spune:
Neata!!!

N-am chef de nik, am fost de dimineata cu Bubu la un laborator sa-i fac un exudat, are o amigdala umflata de 2 saptamani 
O zi frumoasa sa aveti!!! 
tuchita spune:
buna dimineata!
calda si aromata!
ca sa mearga cu pozele Bitzei!Ce Buburuza dulce am vazut!
Claudia, felicitari! Damian, bine ai venit pe lume!
Kitzy, felicitari!
Hai Miha, go, go!
Tare mi-e ca Ilinca se vrea Ioana!![]()
Stela, draga de tine, nu stiu ce-as putea sa-ti spun in plus fata de ce ti-au zis fetele deja. Nu pot decat sa te imbratisez si sa sper ca veti gasi solutia potrivita!
Eu sunt cam blue.....desi nu e asta culoarea pentru nervi intinsi la maxim!
Din pacate imi pierd rabdarea prea usor....ma simt vinovata ca nu pot fi la fel cu copilul lui cum e el cu copiii mei!
E vorba de varsta diferite, de comportamente total diferite, de alt timp petrecut impreuna....
Oricate eforturi fac se pare ca nu e suficient!
Eu ma simt invadata in spatiul meu, spatiu pe care copiii mei il respecta, dar Teo nu.
Este umbra lui taica-sau , nu pot sa vorbesc cu omul asta, nu pot sa ma pup cu el fara sa apara si sa aiba ceva de spus. Nu se poate ca Ilinca sau Seb sa aiba ceva de spus ca brusc isi aminteste ca el are ceva mult mai important de spus si nimeni altcineva nu trebuie sa mai deschida gura....
rational si irational il inteleg perfect....insa simt ca nu mai pot.
Ma simt vinovata ca simt asta, ca numar zilele pana o sa plece!
gata, m-am jelit si eu la voi!
Nicoleta spune:
Neata!
Bitza, o scumpa gargarita ta!!! Fustita ii sta absolut minunat! 

Tuchi, Forta fie cu tine! Usor nu are cum sa-ti fie. Copilul - iti dai seama ca este gelos... se comporta ca atare... Sper sa gasiti o cale de comunicare, iti dai seama ce fericit ar fi El!
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...