Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Blanka, am fost si eu la 8 sedinte de yumeiho, am mai scris eu pe aici, demult, pana sa il am pe Matei. Era evident ca se pricepe tipa!! Insa nu cred ca in numai o sedinta se rezolva!! M-as fi mai dus, dar tipa e in Bv... Eu in general nu am dureri, insa cand se inflameaza ma supara cateva zile... a inceput la munte, aveau aia niste saltele moooi.. brrr...

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salutare! Multumim tuturor din suflet pentru urarile si de-aici si de pe facebook! Va servim cu o felie de tiramisu si un suculet! Pupam gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hai ca parca-s ceva mai bine amandoi..
bai, nu m-a lovit inspiratia, desi stiam, trebuia sa-i fi dat Zyrtec/Claritine ceva, pt mucii astia abundenti... noroc ca m-a luminat Naty la telefon si parca e mai bine Muf, sper doar sa nu faca febra iar, ca vine noaptea..
Liviu si-a mai revenit, a luat calmantul si vad ca merge, il mai tine/doare, dar nu ca prima data, de nu putea sa se dea jos din pat..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hellouu!

Si noi dam de baut pt Ionutul nostru drag! un suculet, o praji, dupa placul inimii

La multi ani Ioanelor si Ionilor!
Sa fiti sanatosi!

Ariela, pai la toamna o sa aiba 6.8 ani doar n-o sa-l dau la 7.8 ani, nu?

Tonicuzto, nu-i nici un secret, mami, la inceputul lui iunie plecam din Barcelona, 7 nopti pe un super vapor, si opreste pe Coasta de Azur, si mai multe , o sa va scriu exact de-acasa...inca sunt la munca...

Ancutza, eu intotdeauna le dau Ketof sau Aerius cand incep cu mucii si Sinupret oblogatoriu. Nasol la voi cu febra, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

A, Stelutza, bravo pt gradi! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny nosafacafebra, nosafacafebra!!!
Blankar, nu te injur dar te certat te cert. Nu zic ca nu-s chiropracticieni care se pricep dar...pune tu un neurolog sa-ti povesteasca ce-i poate veni de la din astia si o sa fugi mancand pamantul. Eu cu ochii mei am vazut fata de 24 de ani paralizata de la gat in jos de la manevre de pus oase la loc NICIODATA n-as sfatui pe cineva sa riste practici din astea mai ales pe coloana!

Mergi la inceput

A, Blanka, a apropo de ce zice Naty, tipa de care zic NICIODATA nu a lucrat pe acut. Si manevrele nu sunt dure... o sedinta dureaza o ora si jumatate si... e foarte relaxant. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Luny nosafacafebra, nosafacafebra!!!
Blankar, nu te injur dar te certat te cert. Nu zic ca nu-s chiropracticieni care se pricep dar...pune tu un neurolog sa-ti povesteasca ce-i poate veni de la din astia si o sa fugi mancand pamantul. Eu cu ochii mei am vazut fata de 24 de ani paralizata de la gat in jos de la manevre de pus oase la loc NICIODATA n-as sfatui pe cineva sa riste practici din astea mai ales pe coloana!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

mama mea acum vreo 6-7 ani a avut niste vertebre in neregula, se cocosase de tot. Si a fost la un mos din asta prin Harghita si in vreo 10 sedinte i-a asezat "oasele". Ei, de atunci e ca noua....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

buna seara!
La multi ani Ioni si Ioane!

sunt pe fuga, ma grabesc spre baie...
Seb e mai bine, a mai facut febra dar spre seara si-a mai revenit. Si a inceput sa curga si nasul.

Cu printul mostenitor ne-am certat rau ieri, azi ne-am impacat...am purtat o discutie in 2, adik eu cu el...sper sa o tina minte pana la vara.

sper sa revin dupa baie...ca mi-e dor de voi! si am fiert si niste vin!

Mergi la inceput

Pfiu, ce bine suna! Vin fiert! Numai ca nu pot inca...

Baietii se uita la Razboiul Stelelor, mai putin Matei care-l calareste pe Adrian racnind "Diii, calut!"... Stef e cu sufletul la gura si cu ochii in film...

Mergi la inceput