Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)
Raspunsuri - Pagina 19
Nicoleta spune:
Blanka, am fost si eu la 8 sedinte de yumeiho, am mai scris eu pe aici, demult, pana sa il am pe Matei. Era evident ca se pricepe tipa!! Insa nu cred ca in numai o sedinta se rezolva!! M-as fi mai dus, dar tipa e in Bv... Eu in general nu am dureri, insa cand se inflameaza ma supara cateva zile... a inceput la munte, aveau aia niste saltele moooi.. brrr...
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
numeioana spune:
Salutare! Multumim tuturor din suflet pentru urarile si de-aici si de pe facebook! Va servim cu o felie de tiramisu si un suculet! Pupam gasca!
luny spune:
hai ca parca-s ceva mai bine amandoi
..
bai, nu m-a lovit inspiratia, desi stiam, trebuia sa-i fi dat Zyrtec/Claritine ceva, pt mucii astia abundenti... noroc ca m-a luminat Naty la telefon
si parca e mai bine Muf, sper doar sa nu faca febra iar, ca vine noaptea..
Liviu si-a mai revenit, a luat calmantul si vad ca merge, il mai tine/doare, dar nu ca prima data, de nu putea sa se dea jos din pat..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Hellouu!
Si noi dam de baut pt Ionutul nostru drag! un suculet, o praji, dupa placul inimii 

La multi ani Ioanelor si Ionilor! 
Sa fiti sanatosi!
Ariela, pai la toamna o sa aiba 6.8 ani doar n-o sa-l dau la 7.8 ani, nu?
Tonicuzto, nu-i nici un secret, mami, la inceputul lui iunie plecam din Barcelona, 7 nopti pe un super vapor, si opreste pe Coasta de Azur, si mai multe
, o sa va scriu exact de-acasa...inca sunt la munca...
Ancutza, eu intotdeauna le dau Ketof sau Aerius cand incep cu mucii si Sinupret oblogatoriu. Nasol la voi cu febra, sanatate multa! 
natynic spune:
Luny nosafacafebra, nosafacafebra!!!
Blankar, nu te injur dar te certat te cert. Nu zic ca nu-s chiropracticieni care se pricep dar...pune tu un neurolog sa-ti povesteasca ce-i poate veni de la din astia si o sa fugi mancand pamantul. Eu cu ochii mei am vazut fata de 24 de ani paralizata de la gat in jos de la manevre de pus oase la loc 
NICIODATA n-as sfatui pe cineva sa riste practici din astea mai ales pe coloana!
Nicoleta spune:
A, Blanka, a apropo de ce zice Naty, tipa de care zic NICIODATA nu a lucrat pe acut. Si manevrele nu sunt dure... o sedinta dureaza o ora si jumatate si... e foarte relaxant. :)
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Luny nosafacafebra, nosafacafebra!!! Blankar, nu te injur dar te certat te cert. Nu zic ca nu-s chiropracticieni care se pricep dar...pune tu un neurolog sa-ti povesteasca ce-i poate veni de la din astia si o sa fugi mancand pamantul. Eu cu ochii mei am vazut fata de 24 de ani paralizata de la gat in jos de la manevre de pus oase la loc ![]() NICIODATA n-as sfatui pe cineva sa riste practici din astea mai ales pe coloana!Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |
mama mea acum vreo 6-7 ani a avut niste vertebre in neregula, se cocosase de tot. Si a fost la un mos din asta prin Harghita si in vreo 10 sedinte i-a asezat "oasele". Ei, de atunci e ca noua....
tuchita spune:
buna seara!
La multi ani Ioni si Ioane!
sunt pe fuga, ma grabesc spre baie...
Seb e mai bine, a mai facut febra dar spre seara si-a mai revenit. Si a inceput sa curga si nasul.
Cu printul mostenitor ne-am certat rau ieri, azi ne-am impacat...am purtat o discutie in 2, adik eu cu el...sper sa o tina minte pana la vara.
sper sa revin dupa baie...ca mi-e dor de voi!
si am fiert si niste vin!
Nicoleta spune:
Pfiu, ce bine suna! Vin fiert! Numai ca nu pot inca...
Baietii se uita la Razboiul Stelelor, mai putin Matei care-l calareste pe Adrian racnind "Diii, calut!"... Stef e cu sufletul la gura si cu ochii in film...
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...

Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica