Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu suntem mai bine,Naty... Liviu s-a aplecat f putin de-asupra cazii sa-l spele pe maini pe Mate, si iar l-a taiat spatele, la fel ca data trecuta nu stiu ce tratament e asta si de ce a patit-o iar, dar ma ingrijorez de-a binelea

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hai mah, iar?!? Cum Dumnezeu?

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ariela, ca ma crezi ca nu, a fost singurul site pe care l-am pus in bookmarks cu costumasul al 2-lea, cu toata rusinea , nu stiam ca asta e site-ul tau, scuze. Am navigat o zi si a fost singurul care cat de cat mi-a placut, pe primul nu il vazusem.
Nu stiu ce o sa fac, ma voi hotari maine, dupa ce ma mai uit prin Tg-mures, imi place sa pipaiesc ce cumpar, daca nu gasesc ma bazez pe tine, inca nu stiu cu ce model, dar mai discutam . Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Aoleoo Luny, iar? Multa sanatate, probabil ca e devreme sa lucreze tratamentul, poate trebuie mai mult timp.

Naty, Nico, sanatate multa si voua.

Ce frumos, discutati de vacante! Nu ma pot gandi inca la asta...

Razvi fiind nascut in ian a mers la scoala la 6 ani si 9 luni si a fost cat de cat ok. Bine, acomodarea e grea, totul e diferit pentru ei saracutii...dintr-o data intra in alta lume, alte reguli...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

La multi ani, sarbatoriti, mari si mici

Sanatate bolnaviorilor Naty, Luny, Tuchi, Ursulica frumusica, Nicoleta, Ariel si pentru toate!

Gradinita, cadouri, m-am gandit ca Naty, cosmeticale, cafea, bomboane si flori, acestea pentru orice femeie sunt binevenite.

Stela draga, inscrierile oficiale se fac la data stabilita, locurile se ocupa din timp, asa stiu eu ca-i la stat. Eu am vorbit de anul trecut, pentru aprilie sau septembrie, si o sa merg sa ma vad cu directoarea, cand imi soseste cadoul Deci, eu zic sa mergi din timp, si daca mai trebuie la inscrieri mergi, daca nu duci dosarul si gata! Ma bucur ca vezi dramul de fericire, exista mereu,cred ca trebuie sa ne facem curaj sa-l 'prindem' bine si sa ne bucuram de el cat mai mult timp; te

Bitza, sa-ti traiasca nepotica sarbatorita! Am vazut pozele cu splendoarea ta, adica tu in miniatura

Concediu, hmmm ce mi-ar place, dar caldura mare ma termina, si la turci in septembrie mi s-a parut respirabil. Dar, vorba lui Clau, nu ma pot gandi inca la asta, avem si niste nunti grele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

A, Matei de ceva vreme si-a descoperit... limba si gura, sa zic asa. A inceput sa scuipe destul de des. Scuipa de placere, de nervi, de frica, de incantare. Scuipa oameni, lucruri, idei... Si inca ceva: linge. Sta langa tine si te trezesti ca spune repede: Te ling! si te-a si lins! Nu stiu de unde toate astea ca parol daca facem asa!!! O face parte din achizitiile lui??

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

si noi am trecut prin aceasta perioada...i-am tot explicat ca nu e frumos sa scuipi sau sa lingi, ma rog de moment suntem ok...insa a luat alt obicei...isi tot plimba limba pe fata...motiv pentru care are numai bubite in jurul guritei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

am semnat contractul pe perioada nedeterminata, offf ....un of s-a dus, mai am citeva, vi le impartasesc pe masura ce le sterg -bifez ppe lista mea , care credeti-ma suunt multe, sau lista-i lunga cum sa zic

sunt happy prima data anul asta, doamne ajuta!!!!!!![un om care danseaza nanananan]

all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Congratulations!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bravo, Butucica!!! Dai de baut, da? Eu vreau un ceiut rece :))).

Naty, sanatate.

Luny, nu cred ca exista tratamente minune, si eu am patit-o ieri cand luam o farfurie din masina de spalat... asta este, trebuie sa se menajeze. Nu trece niciodata si nici nu se amelioreaza asa de repede :(.

Eu bolesc cu spor, partea buna e ca poate scap de kilele luate in vacanta... Uf. Ma simt asa slabita...

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

LA MULTI ANI!
sanatate Naty,Muffy,Nico
Nico sa stii ca si la mine la s1 l5 e baiul
e deplasata vertebra cu 4 mm
am avut niste dureri
alaltaieri am fost la unul care pune la loc
oase etc
sa nu ma injurati doctoresele
am zis ca nu am ce pierde
m-a masat omul 10 min,mi-a impins el ceva pe acolo,mi-a